فکر کنم ایراد از فیرم ور باشه اگه میتونی فیرم ورتو به ورژن های بالاتر مثلا 4.01 آپ دیت کن احتمالا باید درست بشه
فکر کنم ایراد از فیرم ور باشه اگه میتونی فیرم ورتو به ورژن های بالاتر مثلا 4.01 آپ دیت کن احتمالا باید درست بشه
یه بار ریستور کن ببین درست میشه
نه نداریم....!
علی جون یه سری بزن به این............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی میدونه چطوری با PSP فرمت Divix میشه پخش کرد.
دمتون گرم بچه ها مطمئن باشیدالان جاویدم خوشحاله
منظور از محیط xmb چی هست؟؟
الان اگه من به 4.1m33 اپدیت کنم و بعدش می خوام به 4.1m33-2 ارتقاع بدم فقط باید برنامه اون رو دان و تو game150 بریزم ؟؟؟
Last edited by s-a-l-i-m; 17-07-2008 at 00:22.
به game150 نه باید تو فولدر game و بعد تو update بریزی(البته دومیه رو خودت باید بسازی)
سلام رامین جان حالت خوبه؟سلام دوست قدیمی!
شما اگه میتونی واسه خرید psp برو قشم اگه خواستی من آدرس فروشنده رو هم بت میدم
اونجا فوق العاده ارزونه!!!!!من هفته پیش قشم بودم باورت میشه من psp slim piano black 3.9 m33-3
رو از اونجا خریدم 210 تومن!!! در حالیکه همون موقع اصفهان فروشگاه کارن میداد 265 !!!!
واسه لوازم جانبی هم قشم عالیهمن کیف بندی( نه از اون دستی ها) که برزنتی بود و اینجا میدادن 15 تومن رو خریدم 4500 تومن
قاب کریستال 5000 تومن و کابل 5 سره hd که کارن میده 25000 تومن رو خریدم 10000 تومن!!!
رم 4 گیگ اصلیه ژاپنی که magicate رو هم ساپورت میکنه و سرعتش هم بالاست و اینجا 58 بود رو خریدم 47 تومن!!!!!!! خلاصه رو هم رفته یه 80000 تومنی سود کردم!!
اگر دوستی یا کسی داری که میره قشم یا کیش بگو حتما برات بیاره
البته اگه نهایتا خواستی از اصفهان بخری حتما به قول دوست خودم علی(choory ) برو از کارن بگیر چون تمام بازیهاش رایگانه و خدمات خوبی هم داره
این خیلی عالیه پس برم تو فکر یه مسافرت
به احتمال زیاد قراره برم دبی
اما اگه نرفتم اونموقع میرم قشم
اما این حرف ها اصلا در شان مغازه دار نبوددرسته کارن خیلی حرف زیاد میزنه و قیمت هاشم زیاده ام موقع خرید باهات راه مییاد.
من خودم اصلا از پاسکال خوشم نیومد مخصوصا اون پیرمرده زورش میاد بهت نگاه کنه و حرف بزنه.
اگه میتونی از دبی بخری حتما از اونجا بخر.قیمت psp slim توی دبی 180 هست و مموری 4gb اصل هم 41 تومن.
درست میگی با منم همینطور بود اما من به زور وادارش کردم به صحبت
بهش گفتم که psp slim ژاپن میخوام گفت دیگه نیست و خیالت راحت باشه چون همه psp ها ساخت چین هستن(در حال حاضر) و هیچ مشکلی ندارن
ببینم راست میگه یا نه؟یعنی من چینی بگیرم؟
شاید رفتم دبی همونجا گرفتم به هر حال خبرشو بهتون میدم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)