در مورد مشمولیت دوستان توضیح میدن ...
من فقط بگم حواستون باشه رشته روزانه قبول نشید که 2 سال محروم میشید
موفق باشید
در مورد مشمولیت دوستان توضیح میدن ...
من فقط بگم حواستون باشه رشته روزانه قبول نشید که 2 سال محروم میشید
موفق باشید
سلام
رشته های روزانه اگر قبول بشید 2 سال محروم از کنکور هستید
موفق باشید
خوب من الان چه دانشگاهی باید انتاخب کنم پیام نور یا شبانه برای وردود به دانشگاه بیاد انتقالی بگیرم یا انصراف؟ بدم ساله دیگه؟
شما اگر امسال بجز روزانه هر چی بروید مشکلی نیست.
ولی اینکه سال دیگه یک رشته قبول بشی و بخواهیی بری رو نمیدونم از نظر نظام وظیفه مورد پیدا میکنه یا نه
در این مورد از دفاتر پلیس +10 سوال کنید
سلام می خواستم بدونم اگه یکی مثلا از رشته مهندسی ازاد بره پزشکی سراسری اون وقت سنوات تحصیلی اون رشته مهندسیه برای این رشته پزشکیه حساب میشه یا مثه یه دانشجو سال اوله پزشکی؟
با این توضیح که من فقط یه ساله تو این دانشگاه(ازاد) هستم و همه شم مرخصی بودمو امسال کنکور دادم و پزشکی سراسری قبول شدم
ممنون میشم اگه جوابمو بدین با تشکر![]()
اقا یکی بیاد کامل توضیح بده
اقا مگه من ساله دیگه نباید انصراف بدم نظام وظیفه چقدر وقت میده تا من تو دانشگاه جدید ثبت نام کنم اگه هم باید انتقالی بگیرم که دانشگاه شبانه نداره انتقالی به روزانه نظرتون راجع به پیام نور چیه اون مشکلی دراه؟ اقا تورو خدا سریع من شنبه باید برم سربازی قبل از اونم باید انتخاب رشته کنم ممنون از همتون
سلام دوستان من امسال پشت کنکوری بودم میخوام برای اخرین سال یعنی سال سوم پشینم برای کنکور خواهش میکنم به من بگید چکار باید بکنم ممنون
من معاف نیستم غیبت ندارم ولی همفنه دیگه اعزاممه بعد قبولی ترخیص میشم من امسال الان چه دانشگاهی باید بزنم تا بنتونم واسه سال 92 کنکور بدم ممنون خیلی فوری
بچه ها خواهش سریعتر جواب بدید چون باید انتخاب رشته کنم
باید روزانه نباشه
پیام نور توصیه می شود ترم اول را می خونی(میتونی فقط امتحاناشو بری)ترم دوم مرخصی میگیری و از معافیت تحصیلی استفاده میکنی!
Last edited by omidsarab; 08-08-2012 at 15:39.
خواهشا یکیم جوابه مارو بده.....![]()
میری دانشگاه پیام نور آزاد یا غیرانتفاعی اسم مینوسی سال دیگه که قبول شدی انصراف میدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)