خواهشمندم به سوالات من هر چه زودتر جواب بدین!![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
خواهشمندم به سوالات من هر چه زودتر جواب بدین!![]()
بگید بیاد کاراش فوق العاده است![]()
آقا بهزاد این همه ما با بچه های گروه کلنجار می ریم حالا باید اینجا هم بحث را بندازیم.
ماشین ها و کار های بچه های ما را می خواهی برو تو سایت ما.
ماشین های اون جا با ماشین هایی که بچه ها می زارن فرق نمی کنه ما نمی تونیم این همه خسارت را تحمل کنیم به اندازه ی کافی گروه وی ان وی به ما خسارت زده و شما می توانی هر وقت سی دی اش اومد خریداری کنی و از بازی لذت ببری بعد مگه ماشین هایی که من گفتم برای تو است و تو ساختیش.
سی دی را خریداری نمی کنی، خوب از یکی از دوستانت بگیر.
از دوستان نمی گیری یا ندارند بازی نکن.
نخواستم به بچه های گروه می گیم درست کنند.
ما همه هدفان یکی است آن هم ویرایش جی تی ای سان آندراس.
و برج میلاد را هم گرفتی مگه برجه میلاد را من ساخته بودم که بزارم.
ای بزرگان تاپیک لطفا به سوالم جواب بدین.
سلام![]()
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!
امين جان اينو امتحان كن ببينم
txd workshop و باز كن برو به قسمت ترمز اگه دايره اي بود مربعيش كن اگه نبود بايد با تريدي مكي چراغشو درست كني
محسن جان با زدمودلر2 نمیشه درست کرد؟ اگر بلدی به من هم یاد بده لطفا.
اگر کسی بلده به من کمک کنه. متشکرم.![]()
ببخشید فرمت فایل ها میگه 3ds بهشه؟
هيچ كي كه به من كمك نميكنه . مثلا ميخوام اينو به همه بدم !!!راستی rd محمد رضا چی شد
من در مورد متريال سپر ها به كمك احتياج دارم . عكسشو كه ديديد لا مصب وقتي اسپرت ميكني مثلا اگه ماشين سياه باشه اون همينطوري مثل استيل براق ميمونه و اين خيلي ضايع هست . PantJob هم كه يه پيشنهاد خوب از محسن بود باعث ميشه رنگ ماشين سياه بشه و رنگ عوض نكنه .
يه مشكل دارم فكر كنم آقا ابي بتونه كمك كنه چون فكر كنم به هندلينگ و از اينجور چيزا مربوط باشه . ميخواستم بدونم چطور ميتونم ديفرانسيل رو عوض كنم ؟ يعني وقتي با ماشين حركت ميكنم چرخ جلو ميچرخه اما آر.دي ديفرانسيل عقبه . ( برعكس همه پژو ها ) لطفا راهنماييم كنيد ...
دوست عزيز به اين راحتي ها نيست چون نوع چراغ با چرا هاي بازي فرق داره نميشه به اين راحتي كرد من خودم چهار پنج ساعت روش كار كردم . حتي اگه آموزش هم بدم ممكنه به مشكل بر بخوريد . حيف كه سرعتم پايينه و اگر نه فيلم درست ميكردم .مين جان اينو امتحان كن ببينم
txd workshop و باز كن برو به قسمت ترمز اگه دايره اي بود مربعيش كن اگه نبود بايد با تريدي مكي چراغشو درست كني
محمد رضا جان دستت درد نکنه.واقعا هیچ راهی نداره؟
اعضای تاپیک خیلی کم پیدا شدید.
صبح ها تا ساعت 10 میخوابید.ظهر ها از ساعت 1 تا 5 خوابید.عصرها هم میزنید بیرون.درسته؟
بیاید و جواب سوالهای ما مبتدیا را بدید دیگه. نا سلامتی میخواهید جی تی آی 2009 درست کنید.(مسخره نمیکنم)
Last edited by امین گرامی; 22-07-2008 at 13:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)