تا حالا فکر کردی که چرا وقتی قهوه می خوری خوابت میگیره!!!!!! نه !!!!!!!! اشکال نداره ...اصلا خودتو ناراحت نکن آخه تو فقط باید به این فکر کنی که........ انرژی هسته ای حق مسلم ماست...
تا حالا فکر کردی که چرا وقتی قهوه می خوری خوابت میگیره!!!!!! نه !!!!!!!! اشکال نداره ...اصلا خودتو ناراحت نکن آخه تو فقط باید به این فکر کنی که........ انرژی هسته ای حق مسلم ماست...
پسري از سربازي براي پدرش اين طور تلگراف زد : " من کاظم پول لازم " پدرش هم در جواب گفت : " من تراب وضع خراب"
´´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´
´´´´´´¶¶´´´´¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶´¶ ¶¶¶´´
´´´´´´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶´¶¶´ ´´´¶´
´´´´´´¶´´´´´´´´´´¶´¶¶¶¶¶¶ ´´´¶´
´´´´´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´¶ ¶¶¶¶´
´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶ ¶¶¶¶´
´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶ ¶¶¶´´
´¶¶¶´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´ ´´¶´´
´´´¶´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´ ´´¶´´
´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´ ´´¶´´
´´¶¶¶´´´´´´´´´¶¶¶´´´´¶¶´´ ´¶¶´´
´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ¶¶¶´´
´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶ ¶´´´´
´´´¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´ ´´´´´
´´´¶´´´´¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶´´´¶ ´´´´´
´´´¶´´´´¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶ ¶´´´´
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶´´ ´¶¶´´
´´¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´ ´´¶´´
´¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´ ´´¶´´
´´¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´ ´´¶´´
´´¶¶´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´ ¶¶´´´
´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶ ´
براي عشق تمنا كن ولي خار نشو. براي عشق قبول كن ولي غرورت را از دست نده . براي عشق گريه كن ولي به كسي نگو. براي عشق مثل شمع بسوز ولي نگذار پروانه ببينه. براي عشق پيمان ببند ولي پيمان نشكن . براي عشق جون خودتو بده ولي جون كسي رو نگير . براي عشق وصال كن ولي فرار نكن . براي عشق زندگي كن ولي عاشقونه
گاه يک لبخند آنقدر عميق ميشود که گريه ميکنم گاه يک نغمه آن قدر دست نيافتني است که با آن زندگي ميکنم گاه يک نگاه آن چنان سنگين است که چشمانم رهايش نميکنند گاه يک عشق آن قدر ماندگار است که فراموشش نميکنم
خطبه عقد رشتی ها:
النکاح سنتی؛ بعدش خوش به حال امتی...
ترکه بابا ش میمیره هفتمش خیلی شلوغ می شه....واسه چهلم بلیط می فروشه!!!
ترکه زنگ میزنه ۱۱۰ میگه آقا پدال گاز و پدال ترمز و پدال کلاچ و فرمون و دنده رو دزدیدن! پلیس میگه آقا شما ترکی؟ میگه آره....
میگه برو صندلی جلو بشین!!!
فصل چیدن پشم گوسفندان است. زود بخواب فردا اول صف باشی
:::..(((الهی تو خورشید بشی و من زمین !! تا سالی 1 بار من دوره تو بگردم و توام سالی 365 بار دور من بگردی !!! ))))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)