لطفا لینکشو بزارین
لطفا لینکشو بزارین
بفـــرما ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام آخرین فریمور برای K810 چیه؟ با ساپورت زبان فارسی
از کجا بدونم گوشی خودم Main و FS و کلا فریمورش چنده؟.........
چه جوری میتونم آپدیت کنم؟
سلام
آخرین فریمور این گوشی R8BF003 هستش البته فارسی نداره می تونه اول R8BA024 که فارسی داره بریزی بعد به فریمور جدیدتر آپدیت کنی!
برای چک کردن به اول با جوییستیک (منظورم همون دکمه ای که باهاش بالا پایین چپ راست میری) سمت راست + ستاره + سمت راست + سمت راست + ستاره + سمت راست + ستاره
منظورم *<*<<*< اینطوری بزن!
گرفتی؟ + ها به این معنی که پشت سره هم باید بزنی مهم نیست سمت راست بزنی یا * ستاره بزنی چی باز می شه رو گوشیت فقط اینایی که نوشتم به ترتیب و یکم تند بزن که اگه موفق بشی درست بزنی یه منو باز می شه می ری تو Service info بعد Software info اونجا هم می تونی ببینی ورژن گوشیتو!
اگه گوشیت الان فارسی داره که هیچی می تونی از برنامه Sonyericsson Update service استفاده کنی اگه نه که برنامه ی دیگه ای لازم داری!
سلام
چه جوری میشه کاری کرد که وقتی صدای طرف رو ضبط می کنم نفهمه؟
تو K800 خیلی ضایه میشه چون هم صدای کلیدا در میاد و هم وقتی رکورد رو میطنم هر 20 ثانیه بوق میزنه.
با مشکل صدای کلیدا و اون بوق چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنین![]()
سلام دوست عزیز ، تو تاپیک خودش بپرسی سریعتر جواب میگیری :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چه جوری میشه کاری کرد که وقتی صدای طرف رو ضبط می کنم نفهمه؟
تو K800 خیلی ضایه میشه چون هم صدای کلیدا در میاد و هم وقتی رکورد رو میرنم هر 20 ثانیه بوق میزنه.
با مشکل صدای کلیدا و اون بوق چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنین![]()
دو سوال:
الان بهترین فریمور برا کا 800 چیه؟!(منظور از بابت هک کردنه من قبلا 750 داشتم و الف و همه چیز روش داشتم و 130فروختمش وقتی بقیشون100 می فروختن ولی الان یه اوراق دارم و می خوام یه کا 800 بخرم(گوشی فعلیم:n96 واقعا به درد هیچ کاری نمیخوره....)
الان قیمتشون چنده؟!
الان توی جعبشون چی هست؟!
الان بهترین و البته جدیدترین فریمور کا 800 , R8BF003 هستش که فارسی هم داره!
یه سوال داشتم و اینکه چه جوری میشه گوشی k800 رو فرمت کرد
من رم گوشی رو با کامپیوتر فرمت کردم و ریست کلی هم انجام دادم و لی هنوز بازی ها و برنامه ها نصب شده هنوز موندن ولی اجرا نمیشن
فکر کنم مربوط به حافظه داخلی گوشی است . شاید باید اون رو فرمت کرد که من بلد نیستم؟
به نظر شما چه کار می تونم بکنم
البته این رو بگم قبلا به طور خود به خود تمام برنامه ها دو تا شده بودن انگار کپی کرده بودیم همه شون رو . شاید ویروس بوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)