مشکل اینجاست که هر از چند گاهی پرینتی که ارسال شده نمی گیره (پرینت داخل اسپولر هست ) و کاغذ سفید بیرون می ده.
حالا دکمه بالایی دستگاه روشن می شه ، اون که فشار بدی دوباره شروع می کنه به گرفتن ادامه همون پرینت . اگر هم فشار ندی که در همون حالت می مونه
مشکل اینجاست که هر از چند گاهی پرینتی که ارسال شده نمی گیره (پرینت داخل اسپولر هست ) و کاغذ سفید بیرون می ده.
حالا دکمه بالایی دستگاه روشن می شه ، اون که فشار بدی دوباره شروع می کنه به گرفتن ادامه همون پرینت . اگر هم فشار ندی که در همون حالت می مونه
دوستان میشه یه پودر خوب برای کارتریج سامسونگ 4300 پیشنهاد کنین؟
برای تمیز کردن کارتریج (درام هاش) یه جا خوندن که با مایع ظرفشویی بشوریدش!!! تائید میکنین؟
در آخر لطفا یکی از سمت راست تونر سامسونگ 4300 (جایی که دریچه برای ریختن پودر هست) البته باز شده ، عکسی برای من بزاره
یه فنر تو اون قسمت هست که برای من در رفت، حالا نمیدونم طوری که جا زدم صحیح هست یا نه!!!
مرسی
Last edited by fisheries65; 10-03-2012 at 01:50.
توی شبکه محلی، همه کامپیوترها از پرینتر متصل به سیستم A که Shared شده استفاده می کنن، وقتی کامپیوتر جدید به شبکه اضافه میشه کافیه توی این کامپیوتر جدید برم قسمت Network و روی اسم کامپیوتر A کلیک کنم و از موارد Shared شده روی پرینتر دوبار کلیک کنم تا اضافه بشه.
اینکار همیشه جواب میداده تا اینکه
یه ویندوز 7 نصب کردم که 64 بیتی است، وقتی همین کارو می کنم یه خطا میده که توضیحاتی نداره ( به قول خودش Unknown) فقط میگه یه فایل *.INF لازم داره که نیست، بعد Brows میده که Document که فایل رو بهش آدرس بدیم!
میگه درایور توی شبکه براش پیدا نکرده!!
یعنی چی؟ من چیکار باید کنم؟
پرینتری که Shared شده که لازم نیست درایورش نصب شده باشه نه؟ خوب اون درخواست اش رو برای دستگاه مقصد می فرسته و اون که درایور رو داره پرینت می گیره دیگه؟ ): ضمنا گشتم درایور ویندوز سون 64 بیتی برای پیرینتر پیدا نکردم.
دو تا پرینتره یکی hp 1320 و اون یکی Sharp ar-2120 (اگه دومی رو اشتاه نکرده باشم)
خیلی ممنون میشم کمکم کنید.
;توی شبکه اگر کلاینتی بخواهد از پرینتر ، پرینت سرور استفاده کنه زمان اضافه کردن اون پرینتر ، درایورش ، از پرینت سرو دانلود می شه . توی xp این مراحل دریافت درایور نشون نمی ده و در 7 قابل مشاهده هست .
خوب با این حساب، وقتی سیستم عامل سرور ویندوز XP اونم از نوع 32 بیتی باشه، و من بخوام توی کلاینتی که ویندوز 7 اونم 64 بیتی، پرینتر داشته باشم، مجبورم جداگانه توی سیستم کلاینت درایور 64 بیتی همون پرینتر رو نصب کنم؟
یعنی اینطوری حل میشه؟
متاسفانه درایور 64 بیتی پرینتر HP 1320 رو پیدا کردم اما جواب نداد، و اون یکی پرینتر یعنی Sharp AR-2120 هم اصلا پیدا نشد!
راه دیگه ای نیست؟
سلام دوستان.
میشه بفرمایید که ایا راهی برای تعمیر درام پرینتر اچ پی که خط افتاده باشه روش وجود داره ؟
نه . سیزده تومن ناقابل که دیگه این حرف ها رو نداره
سلام...
دوستان اساتیـــــــــد یه مشکل مسخره برام پیش اومده ...اگه ممکنه فورا کــــــــــمکـــــــــم کــــــــــــنـــــــــیـ ــــد
من یه پرینتر epson p50 دارم که وقتی باهاش پرینت میگیرم پر رنگ تر پرینت میگیره... هر کاغذی هم میندازم درست نمیـــــشــــه...
و بردمش یه خدماتی برام با دستگاه خودم پرینت گرفت و مثه بنــــز پرینت گرفت.بدون مشکلی....
حتما باید تا فردا صبح درستش کنـــم
![]()
کـــــــــــــســــــــــ ــی ایـــــــــنــــــــجــــ ـــا نیــــــســــــــت ؟؟![]()
سلام دوستان
من مدتیه پرینترم خراب شده ( اچ پی 3600 ) و هربار که پرینت رو میزنم تنها چراغش چشمک میزنه و مشکل کارتریج سیاه رو میگیره درحالیکه این کارتریج سالمه .میخواستم بپرسم راهی برای تعمیرش هست ؟؟
اگر گزینه تعمیر رو بزاریم کنار میخواستم بپرسم از بین 2 پرینتر hp1050 و Canon pixma 280 کدوم رو بهتر میدونید ؟؟؟؟بیشتر برام کیفیت مهمه
ممنون میشم کمکم کنید
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)