بستگی داره به پورتی که خط شما روش قرار داره که در هر مرکز مخابراتی متفاوت هست.
بستگی داره به پورتی که خط شما روش قرار داره که در هر مرکز مخابراتی متفاوت هست.
تو زمان اوج مصرف مخابرات مثل شبانه سابق روی تک لینک محدودیت می زاره اگه دقت کنید تا قبل ساعت 12 سرعت تک لینک 380 هست اما بعد ساعت 12 سرعت تک لینک 90-100 میشه
از سیم کشی مطمئنم... مشکلی نداره
مساله اینه که وقتی اسپید تست میگیرم حدودا 300 و خورده ای نشون میده ولی سرعت واقعیم خیلی پایین تره
شما راه حلی دیگه ای ندارید؟
یعنی چطور؟ شنیدم که میگن پورتهای جدید سرعتشون بیشتر از 50 نمیره ولی منکه از مشترکین جدید نیستم بیشتر از 6 ماهه از مخابرات سرویس میگیرم![]()
باسلام و با تشکر از شما. بابت تلنت باید بگم من چند نا آموزش دیدم تو سایت آشیانه که هکر مودم کاربر دیگری رو فقط با داشتن IP از طریق تلنت با پسورد پیش فرض -- می کرد ارتباط بین دو کامپیوتر مسلما Lan نیست.
برای تلنت اگر بخواید که می تونید یک اسکریپت ساده بنویسید و با شدولر ویندوز یا نرم افزارهای ماکرو مثل Macro Express اون رو اجرا کنید و برای پینگ و چک کردن آنلاین هم از همین ماکرو اکسپرس میشه استفاده کرد.منتها مزیت این نرم افزار همون پروتکل مورد استفاده و ساماندهی به تنظیمات بصورت متمرکز و پی بردن سریع به وضعیت از طریق رابط گرافیکی است.
ضمنا بر حسب نیاز یک چند امکان اضافه کردم:تغییرات نسخه جدید:-امکان ایجاد تاخیر پس از ریبوت برای بالا آمدن کامل روتر، قبل از ادامه بررسی وضعیت به منظور زمانبندی بهتر-امکان تعیین حداکثر تعداد ریبوت مجاز به منظور جلوگیری از آسیب رسیدن به روتر در صورت استفاده دراز مدت-امکان Shutdown,Hibernate,Restart، خروج از برنامه،اجرای دستورات Shell و توقف بررسی وضعیت در صورت سپری شدن تعداد ریبوت مجازلینک پست:-امکان تعیین بررسی یا عدم بررسی در صورت آنلاین بودن در یررسی های قبلی دوره جاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام و با تشکر از شما. بابت تلنت باید بگم من چند نا آموزش دیدم تو سایت آشیانه که هکر مودم کاربر دیگری رو فقط با داشتن IP از طریق تلنت با پسورد پیش فرض -- می کرد ارتباط بین دو کامپیوتر مسلما Lan نیست.
برای تلنت اگر بخواید که می تونید یک اسکریپت ساده بنویسید و با شدولر ویندوز یا نرم افزارهای ماکرو مثل Macro Express اون رو اجرا کنید و برای پینگ و چک کردن آنلاین هم از همین ماکرو اکسپرس میشه استفاده کرد.منتها مزیت این نرم افزار همون پروتکل مورد استفاده و ساماندهی به تنظیمات بصورت متمرکز و پی بردن سریع به وضعیت از طریق رابط گرافیکی است.
ببین داداش من برات ی سایتی رو پیام خصوصی میکنم برو ازش دانلود کن ببین سرعتت تا چند میره کمه کمش تا 200 میره من خودمم از همین سایت دانلود میکنم
امروز مجبور بودن یه فایل 6 گیگی رو بگیرم
واجبم بود زودتر به یکی بدم
خدا خیرشون بده تو 5 ساعت گرفتم
نمیدونم تا کی به این خوبی میمونه
سرعت من کم شده بود شده بود 40
اسپلیتر اتاقمو با اسپلیتر تلفنی که تو اتاق دیگس عوض کردم
snr خطم بود 5 اما بعد این که اسپلیترو عوض کردم شد 10 و سرعت دانلودم شد 380
این کارم کردم جواب نداد!
ببخشید SNR چیه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)