بابا حرفاي اين شريفي رو جدي نگيريد ميخواد خودش رو مطرح كنه مگه محروم شدن دائمي به اين الكيه
بله
خير
بابا حرفاي اين شريفي رو جدي نگيريد ميخواد خودش رو مطرح كنه مگه محروم شدن دائمي به اين الكيه
علي دايي: اظهارات نيکبخت واحدي در کميته انضباطي بهانه جويي بود
سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: دفاعيات نيکبخت واحدي در کميته انضباطي بهانه جويي بود و براي من به عنوان سرمربي تيم ملي قانع کننده نيست. علي دايي اظهار داشت: جايگزيني براي عليرضا نيکبخت واحدي نداريم و با 27 بازيکن راهي امارات مي شويم. راي نهايي در خصوص اين بازيکن را کميته انضباطي صادر خواهد کرد و منتظر راي مي مانيم. وي افزود: به نظرم در جلسه کميته انضباطي نيکبخت واحدي حرف هاي ضد و نقيض زيادي زد. کسي که کد موبايلش را فراموش کند، امکان دارد شماره افشين قطبي را هم به خاطر نياورد. سرمربي تيم ملي گفت: اتفاق مهمي رخ نداده است چراکه بازيکنان زيادي داريم که مي توانند به جاي نيکبخت واحدي از آنها استفاده کنيم. هر بازيکني که عشق و علاقه بيشتر داشته باشد مي تواند در اردوي ما جاي داشته باشد. دايي تاکيد کرد: نمي گويم که نيکبخت با من مشکل دارد; اما در تيم ملي مهمترين فاکتور انضباط تيمي است و ما به آن توجه ويژه داريم. باقري يا نيکبخت واحدي برايم فرقي ندارد. ما به دلايل فني آنها را انتخاب کرديم. دايي در مورد زمان ملحق شدن لژيونرها به تيم ملي براي ديدار با امارات اظهار داشت: جواد نکونام و مسعود شجاعي دوشنبه آينده در دبي به ما ملحق خواهند شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نیکبخت میترسه از ایران بره بیرون.شاید دفعه قبل عربها بلایی سرش اوردند که دیگه از هر چی خارج میترسه.
شاید هم دوست نداره واسه تیم ملی بازی کنه (تا حالا که همینطور بوده)
پست شما به دلیل توهین به مربی تیم حریف گزارش شد ایمان خان
جنجال رو توی تاپیک درست میکنی بعد دعوت به آرامش میکنی؟
واقعا که
كجاي حرفاي نيكبخت ضد ونقيض بود؟ همش كه درست و منطقيه
احتمال همه چی وجود داره.....احتمال داره این سایت هک بشه...احتمال داره الان زلزله بیاد..اما چند درصد..مهم درصد احتماله
راستي يه گاف ديگه از امپراطور: اگر دى كارمو برود، من هم نخواهم ماند :
بيخيال ميمونم همش سره كاري بود
با سلام
وب سایت باشگاه پیکان قزوین راه اندازی شد
به آدرس زیر مراجعه نمایید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دیدن فونتهای فایل فلاش فونت های زیر را در شاخه windows/fonts کپی نماییدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روزنامه آلماني دي ولت در مطلبي به قلم پيتر اشتودسر با اشاره به خروج بدون اجازه سرمربي سابق تيم فوتبال سايپا كرج از ايران و امتناع وي از بازگشت به تهران نوشت: پيير ليت بارسكي از ايران فرار كرده و جان سالم به در برد!
اين روزنامه با ادعاي اين كه پيير ليت بارسكي به جاي آن كه يك شغل رويايي در ايران داشته باشد، گرفتار يك سفر پرمخاطره شد، نوشت:
وي به رغم آن كه سابقه كار زيادي در كشورهاي ژاپن، استراليا و آلمان دارد، ولي كار در ايران را بسيار متفاوت توصيف ميكند. ليت بارسكي با اشاره به اين كه به دليل بيكار بودن در ژاپن، پيشنهاد كار در ايران را بدون مطالعه پذيرفت، گفت: مبلغ قرارداد من در تهران ۳۰۰ هزار يورو بود.
وي افزود: در باشگاه سايپا كرج، گرفتار جنگ جناحي بين حميد سجادي مدير باشگاه و علي دايي عضو هيات مديره و سرمربي سابق اين تيم شدم.
سرمربي سابق تيم سايپا با اشاره به قدرت خاص سجادي افزود: دايي نيز در سايپا قدرت بكن بائر در بايرن مونيخ را دارد.
ليت بارسكي با بيان اين كه بعد از ورود به ايران، باشگاه سايپا پاسپورت وي و كمكهايش را گرفت، افزود: من به بهانه ديدن همسرم در دبي، پاسپورت خود را گرفته و از ايران فرار كردم!
اين مربي آلماني، در ابتداي فصل جاري مسابقههاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي ايران به تيم سايپا كرج پيوست و بعد از كسب نتايج ضعيف با اين تيم و اعتراض دست اندركاران و طرفداران باشگاه به اين نتايج، بدون اجازه مديران باشگاه از ايران خارج شد و هرگز به تهران باز نگشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)