تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 498 از 1805 اولاول ... 3984484884944954964974984995005015025085485989981498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان طبق آزمایش بنده!
    روش خاموش کردن 5 دقیقه فقط خرافاته!!!
    شما فقط باید IP هارو امتحان کنید نیازی به خاموش کردن برای 5 دقیقه نیست!!!
    برای اینکه راحت تر باشید و سرعت عملتون بالاتر بره کافیه مودم را در حالت بریج بزارید و بعد یک کانکش در کامپیوتر بسازید و صفحه speedtest.net هم جلوتون باشه و هی کانکت و دیسکانکت کنید تا سرعتته دلخواتون را بدست بیاورد پهنای باند من در عرض 3 دیسکانکت پشت سره هم:0.7 0.9 1.9!!!!!
    میبیند پس این روش کاملا تست شده است(توسط خودم).
    یه کاره دیگه ای که من میکنم مودم را در حالت connect on demand میزارم و روی 1 دقیقه تنظیم میکنم اینطوری وقتی سیستم خاموشه مودم دیسکانکت میشه و به محض روشن شدن سیستم مودم یک IPجدید دریافت میکنه که دوتا مزیت داره:1-ممکنه اون IPپرسرعت باشه2-تمام کارکردتون بصورت ریز میشه مخصوصا واسه اونایی که مثله من سیستمو قبل دانلود شبانه تو حالت استندبای میزارن و وقتی روشن بشه سیستم، یک آیپی جدید دریافت شده که از ساعت یک به بعد توی ریز کارکرد نشون میده!
    و اون موقع دیگه گلدنت نمیتونه ازتون دزدی کنه!

اولا مطمئن باش که خرافات نیست

اگه امشب سرعت ها بد بود یک فیلم برات می گیرم تا بهت نشون بدم که چه قدر فرق می کنه

دوما در مورد راهی که گفتی که سریعتر ip که سرعتش بیشتره پیدا کنی راهی هست که تو حالت auto connect همین کار رو بکنی ؟

اگه راهنمایی کنی ممنون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببین داداش وقتی مودم کانکت باشه از طریق یک یوزر و پسورد شما دیگه نمی تونی با کانکشن آی پی جدید بگیری پیام خطا میده و کاکنکت نمیشه البته اگه دوتا یوزر پسورد داشته باشی میشه!من تو قضیه ه-ک خیلی دنبالش بدم تو حالت اتوکانکت بتونم کانکت بشم ولی خوب تنها روش بالا امکان پذیره
    خرافاتو ولش!مودمای اینترنت چه وایمکس چه adslوقتی سرد و خنک هستند بطور کاملا ضایع کاراییشون فرق میکنه اینو من از وایمکسم فهمیدم!اون روش شما خنک شدن و تغییر آیپی را باهم تلفیق و کارایی را بالا میره!اما خودت حساب کنی که اگه بدشانس باشی و مجبور باشی 3 یا 4بار کانکت یا دیسکانکت کنی حدود 15 تا 20 دقیقه وقت میبره که یکم زیاد و من حوصلشو ندارم بقیه را نمی دونم
    Last edited by saeed871; 17-09-2013 at 16:23.

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین داداش وقتی مودم کانکت باشه از طریق یک یوزر و پسورد شما دیگه نمی تونی با کانکشن آی پی جدید بگیری پیام خطا میده و کاکنکت نمیشه البته اگه دوتا یوزر پسورد داشته باشی میشه!من تو قضیه ه-ک خیلی دنبالش بدم تو حالت اتوکانکت بتونم کانکت بشم ولی خوب تنها روش بالا امکان پذیره
    خرافاتو ولش!مودمای اینترنت چه وایمکس چه adslوقتی سرد و خنک هستند بطور کاملا ضایع کاراییشون فرق میکنه اینو من از وایمکسم فهمیدم!اون روش شما خنک شدن و تغییر آیپی را باهم تلفیق و کارایی را بالا میره!اما خودت حساب کنی که اگه بدشانس باشی و مجبور باشی 3 یا 4بار کانکت یا دیسکانکت کنی حدود 15 تا 20 دقیقه وقت میبره که یکم زیاد و من حوصلشو ندارم بقیه را نمی دونم
    من که مودم جدید گرفتم همون اول بازش کردم خرجش هم یه خمیر سیلیکون هست با هد سینک کوچیک روش بزار کنارشم چسب بزن که حرکت نکنه دیگه مودم رو 24 ساعت روشن بزار.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چه ربطی به بحث ما داشت؟ ولی حتما یه دلیلی داشته که خوده شرکت اینکارو نکرده! من هنوز مهندس نشدم ولی اگه شما هستی بگو اینکاریو که میکنی به چه درد میخوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چه ربطی به بحث ما داشت؟ ولی حتما یه دلیلی داشته که خوده شرکت اینکارو نکرده! من هنوز مهندس نشدم ولی اگه شما هستی بگو اینکاریو که میکنی به چه درد میخوره؟

ببخشید هاا ولی حرف شما هم در مورد اینکه خود شرکت چرا این کارو نکرده هیچ ربطی نداره

مگه مثلا شما وقتی یه لپ تاپ می خری می تونی بگی خود شرکت همه پیش بینی ها رو حتما کرده دیگه بشینی 24 ساعت باهاش بازی سنگین بکنی؟

قول می دم بهت 1 ساعت نشده اون لپ تاپ دود ازش بلند شده

یا مثلا یه ماشین می خری بگی خوب من می خوام تا جایی که جا داره گازش بدم خود کارخانه حتما پیش بینی کرده

شما هر وسیله ای که می خری هیچ شرکتی تضمین استفاده 100% از توان اون وسیلشو بهت نمی ده حالا شما می خوای از 100% توان اون وسیله استفاده کنی باید خودت و با فکر خودت شرایط استفاده 100% شو فراهم کنی
    این چیزی هم که دوستمون گفت راهکار استفاده 100% از توان مودم بود که هم باعث کاهش عمر دستگاه نشه هم توی کارایش تاثیر منفی نزاره و به نظر من کاملا منطقی و عقلانیه.

6. 2 کاربر از p30str بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک لحظه فکر کردم اشتباهی اومدم انجمن ترفندستان

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیزم واسه یه لپتاپ ما مثلا کول پد میخریم دیگه نمیام که روده پودشو بریزیم بهم!مودم را خوده شرکت طوری طراحی میکنی که بتونه مدت زیادی روشن بمونه سوال من این بود کاری که دوستمون گفت چه قابلیتی داره که به ذهن شرکت نرسیده؟من که نفهمیدم چی گفت توی اون دو خط!
    شمام اگه می خوای آدرس بدم بیای بزنی مارو

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ببخشید هاا ولی حرف شما هم در مورد اینکه خود شرکت چرا این کارو نکرده هیچ ربطی نداره

مگه مثلا شما وقتی یه لپ تاپ می خری می تونی بگی خود شرکت همه پیش بینی ها رو حتما کرده دیگه بشینی 24 ساعت باهاش بازی سنگین بکنی؟

قول می دم بهت 1 ساعت نشده اون لپ تاپ دود ازش بلند شده

یا مثلا یه ماشین می خری بگی خوب من می خوام تا جایی که جا داره گازش بدم خود کارخانه حتما پیش بینی کرده

شما هر وسیله ای که می خری هیچ شرکتی تضمین استفاده 100% از توان اون وسیلشو بهت نمی ده حالا شما می خوای از 100% توان اون وسیله استفاده کنی باید خودت و با فکر خودت شرایط استفاده 100% شو فراهم کنی
    این چیزی هم که دوستمون گفت راهکار استفاده 100% از توان مودم بود که هم باعث کاهش عمر دستگاه نشه هم توی کارایش تاثیر منفی نزاره و به نظر من کاملا منطقی و عقلانیه.
    بچه ها یک چیزی بگم بخندید

لپ تاپ من از اول تابستون روشنه تا حالا یک بار هم خاموشش نکردم فقط فکر کنم دو بار ریستارت کردم اونم به خاطره اینکه می خواستم روش یک برنامه نصب کنم

باهشم بازی سنگین می کنم در حد تیم ملی

شب تا صبح هم که به خاطره دانلود ها روشنه

مدلشم hp 6190se هست

10. 2 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها دیگه درباره ی این چیزها صحبت نکنیم بهتره تایپیک spam میشه

هر کی خبری و اطلاعی درباره مخابرات داره یا ترفندی یاد گرفته که به درد بقیه می خوره یا می خواد درباره ی اوضاع مخابرات مشهد اطلاع کسب کنه پست بده

اینجوری به نظرم بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

اینترنت مخابرات گران شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا برید و نظر بدید.
    Last edited by AliTavakoli7; 18-09-2013 at 01:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •