تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 498 از 645 اولاول ... 398448488494495496497498499500501502508548598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آرمین ممنون از راهنماییت. من هم در همین فکر بودم فقط چندتا سوال درباره ریکاوری دارم که ممنون میشم اگه جواب بدی.
    1.من کلی اطلاعات مهم درباره پروژم رو لپ تاپ دارم. با ریکاوری کردن اطلاعات درایو c فقط می پره یا درایوهای f و e هم میپره؟
    2.برا ریکاوری به اون 4 تا دی وی دی که اولش ازش گرفتم نیاز دارم یا همون درایو ریکاوری ویندوز کافیه؟
    3.ابن ایمیل منه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بتونی یه ایمیل بهم بدی اگه مشکلی داشتم ازت بپرسم چون خودم اصلا فرصت ندارم سعی و خطا کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با wireless assistant هم کلی ور رفتم. الان همه چی باید درست باشه. چون همه تنظیمات درسته. ولی نمی دونم چشه.
    فکر می کنم مشکل وایرلس hp2170 فراگیر باشه. چون یه سرچ تو نت زدم خیلی ها مشکل منو داشتن و راه حلشو نمی دونن.
    لطفا کمککککککک.
    فکر می کنم مشکل از ویندوز اورجینال خود لپ تاپ باشه چون منم این مشکلو داشتم.اما وقتی ویندوز رو به ultimate عوض کردم مشکلم کاملا رفع شد.الان اصلا مشکلی ندارم.

داره خودمونی میشه hatam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    هگمتانه

پيش فرض

سلام. امروز برای اولین بار یه لبتاپ Dell Vostro 3500 گرفتم. دیدم ویندوز روش جالب نیست و رفتم یه SEVEN Ultimate 32 بیت گرفتم. بعد از نصب همه درایور ها دیدم که بلوتوث غیر فعال هستش. یعنی تو ویندوز قبلی کار میکرد اما اینجا نه. این کارا هم کردم:
    1. دکمه بلوتوث رو روشن کردم
    2. درایور بلوتوث هم نصب کردم اما موقع نصب میگه یا کنسل کنید یا بلوتوث رو روشن کنید چون قادر به پیدا کردن سخا افزارش نیستم! حالا چیکار کنم؟
    ضمنا تو Device Manager دوتا گزینه ناشناخته مونده که یکیش نوشته Pci Comminication و اون یکی نوشته Unknow اینارو چیکار کنم!
    3. این برنامه IVT رو هم به پیشنهاد یکی از دوستان توی انجمن نصبیدم اما بازم کارمون راست نیومد! چیکار کنیم حالا با اون برنامه هم نمیشه میگه دستگاه بلوتوث رو نمیشناسه. این مشکل رو روی لبتاپ های دل دیگه هم دیدما....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آرمین ممنون از راهنماییت. من هم در همین فکر بودم فقط چندتا سوال درباره ریکاوری دارم که ممنون میشم اگه جواب بدی.
    1.من کلی اطلاعات مهم درباره پروژم رو لپ تاپ دارم. با ریکاوری کردن اطلاعات درایو c فقط می پره یا درایوهای f و e هم میپره؟
    2.برا ریکاوری به اون 4 تا دی وی دی که اولش ازش گرفتم نیاز دارم یا همون درایو ریکاوری ویندوز کافیه؟
    3.ابن ایمیل منه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بتونی یه ایمیل بهم بدی اگه مشکلی داشتم ازت بپرسم چون خودم اصلا فرصت ندارم سعی و خطا کنم.
    به اون 4 تا دی وی دی احتیاج داری.من که ریکاوری کردم کل هارد فرمت شد ولی شنیدم که جوری هم میشه این کارو کرد که فقط c فرمت شه.ولی بلد نیستم.
    براتون میل زدم.

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

من يه سوال دارم كه يخورده هم سوال بيخوديه!

نرو نصب كرده بودم و بعد آنيستال كردم

حالا هر بار كه سي دي ميذارم تو درايو اتوران ش برنامه هاي نرو رو مياره

ولي نميشناسه

ولي تو اون ليسته هست

ميخوام اونارو از ليست پاك كنم

چيكار كنم؟

داره خودمونی میشه dimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در صورت صلاحدید اساتید محترم به پست بنده هم التفات فرمایید

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. امروز برای اولین بار یه لبتاپ Dell Vostro 3500 گرفتم. دیدم ویندوز روش جالب نیست و رفتم یه SEVEN Ultimate 32 بیت گرفتم. بعد از نصب همه درایور ها دیدم که بلوتوث غیر فعال هستش. یعنی تو ویندوز قبلی کار میکرد اما اینجا نه. این کارا هم کردم:
    1. دکمه بلوتوث رو روشن کردم
    2. درایور بلوتوث هم نصب کردم اما موقع نصب میگه یا کنسل کنید یا بلوتوث رو روشن کنید چون قادر به پیدا کردن سخا افزارش نیستم! حالا چیکار کنم؟
    ضمنا تو Device Manager دوتا گزینه ناشناخته مونده که یکیش نوشته Pci Comminication و اون یکی نوشته Unknow اینارو چیکار کنم!
    3. این برنامه IVT رو هم به پیشنهاد یکی از دوستان توی انجمن نصبیدم اما بازم کارمون راست نیومد! چیکار کنیم حالا با اون برنامه هم نمیشه میگه دستگاه بلوتوث رو نمیشناسه. این مشکل رو روی لبتاپ های دل دیگه هم دیدما....
    اول از داخل BIOS چک کنید غیر فعال نشده باشه ، لپ تاپ های دل معمولا گزینه غیر فعال سازی از داخل بایوس دارن .
    دوما هم Win7 X64 نصب کنید ، آخرین درایور رو هم از سایت دل فقط بگیرید . همچنین صفحه درایورها در سایت دل رو هم چک کنید شاید پچ برای رفع اشکال داده باشه
    PCI Comminication به احتمال زیاد مربوط به کارت شبکه لن باشه .

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من يه سوال دارم كه يخورده هم سوال بيخوديه!

نرو نصب كرده بودم و بعد آنيستال كردم

حالا هر بار كه سي دي ميذارم تو درايو اتوران ش برنامه هاي نرو رو مياره

ولي نميشناسه

ولي تو اون ليسته هست

ميخوام اونارو از ليست پاك كنم

چيكار كنم؟
    در انجمن نرم افزار باید مطرح بشه ، با بخش لپ تاپ بی ارتباط هست
    اینجا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا امکان داره کاری کرد که وقتی لپ تاپ رو از طریق vga به ال سی دی وصل میکنیم در تی وی به طور کامل نمایش داده بشه؟بدون کادر و ...
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    ایا امکان داره کاری کرد که وقتی لپ تاپ رو از طریق vga به ال سی دی وصل میکنیم در تی وی به طور کامل نمایش داده بشه؟بدون کادر و ...
    ممنون
    اگه کارت گرافیک لپ تاپ قابلیت ساپورت حد اکثر رزولوشن tv رو داشته باشه میشه.

13. این کاربر از aridonald بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •