قبلا که تاپیک بود خیلی بهتر بود... الان که گروه شده سال تا سال آپدیت نمیشه![]()
قبلا که تاپیک بود خیلی بهتر بود... الان که گروه شده سال تا سال آپدیت نمیشه![]()
کسی نرم افزار تخمین رتبه سال 88 قلمچیو نداره؟؟؟؟
اینجا همه نوع نرم افزار تخمین رتبه وجود داره
وای آره من بعداز ظهر آزاد دارم انتخاب اولم معماری بود.اونایی که صبح دادن زود بیاین نظر بدین
یکی از بچه های کلاسمون به یکی که قراره شریفی بشه گفت بی صبرانه منتظرم ابروهاتو برداری ببینمت گفت قرار نیست بردارم دوستم گفت یعنی با این سیبیلا میرییی شریف!!!!
هستن دیگه چیکارشون دارین
نرم افزاری که من دارم کارنامه های کنکور 89 رو هم داره ... خواستید در خدمتم
---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
واقعا ؟!!!بچه های ما حتی اونایی که به قول تو قراره شریفی شن قبل از اعلام نتایج برداشتن
![]()
نه همه مي تونن انتخاب كنن... ولي هم جاش ناجوره هم بنداش.... من از بند 1 به بعد مردودم...
راستي بچه ها من الان داشتم دفترچه انتخاب رشته پارسال رو نيگا مي كردم به يسري شرايط رسيدم... مثلا علوم پزشكي بوشه هيچ تعهدي در قبال خوابگاه نمي ده... اينا همش چرته اتفاقا خوابگاه داره خوبم خواب گاه داره... سرويساشم تكه تو استان... از همه نظر عالي... گفتم كه زياد نگران اين چيزيا وقت انتخواب رشته نباشيد...
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
بچه ها امروز 4 شنبس ديگه؟؟؟فردا آزاده؟؟؟؟ من گيج شدم.... امروز 5 شنبه نباشه؟!؟!؟!؟!؟!!!؟؟!؟!؟!
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
بچه ها امروز 4 شنبس ديگه؟؟؟فردا آزاده؟؟؟؟ من گيج شدم.... امروز 5 شنبه نباشه؟!؟!؟!؟!؟!!!؟؟!؟!؟!
تو که خودت شریفی هستیای ول به شماها باز..
آره بابا نمیدونی انقدر تو درس بودن کوچکترین اهمیتی به سرو وضع خودشون نمیدن چه برسه به ابرو برداشتن...
نه بابا
مدرسه ی مزخرف مابخاطر یه ابرو یه هفته اخراج میکرد
هیچ کس این ریسکو نمیکرد که تو این شرایط مهم یه هفته کلاسا رو از دست بده
هرچند که من دوشنبه و چهارشنبه کلا مدرسه نمیرفتمدوشنبه ها شیمی بود و عمومی چهارشنبه هم کلا عمومی
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
نهفردا کنکور آزاده نترس
![]()
مدرسه ی ما هم گیر میداد ما انقدر پررو بودیم از پسمون برنیومدن
امروز 4شنبست میلا جان من بعدازظهر آزمون دارم..
راستی بچه ها این دانشگاه سوره چیه؟ پشتیبانم گفت معماریشو جز علاقه مندیا زدم ...
دوستان اموزش میزانپلی هست اینجا گویا
دوستان اموزش میزانپلی هست اینجا گویا![]()
=)) =)) =))
likt it:X
بچه ها خیلی دوست ندارن تا 31 ام صبر کنن : ))
تا فردا هم نمیخوان حداقل ریاضیِ آزاد رو بدن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)