تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 498 از 1124 اولاول ... 398448488494495496497498499500501502508548598998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله.اتفاقاً مثال خوبیه.در استفاده کردن که شکی نیست اما اینی که انتظار پیشرفت هم ازمون داشته باشن دیگه آدم میخواد بشه !
    کره شمالی منتظر باش که داریم بهت می رسیم
    دقیقاً ما الان داریم مثل کره شمالی میشیم مصداق "توهم خوشبختی"

کسی رو در نظر بگیرید که همه عمرش اینترنت 256 داشته باشه و واقعاً احساس میکنه چقدر خوشبخته ... بعد فردا ببرنش کره جنوبی ببینه اونجا همه خونها بالای 30 مگ سرعت دارن ... اینجاست میفهمه که توهم داشته که ئر یه جامعه خوشبخت زندگی میکنه

ما ایرانی ها توهمات زیادی برامون ایجاد شده ...ازجمله ما ایرانی ها"باهوش ترین" ادماییم ... ناسا رو ایرانی ها میگردوننن ...
    و از همه بدتر توهم زدیم که "امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند!" این توهم اخری داره کار دستمون میده دیگه!!

پ ن: بحث کمی 30اسی شد! امیدوارم کسی گزارش نده مدیرا بیان پاک کنن

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

2020 گرفتم یک ساعته نفر اولم تو روحشون جواب ندادند .
    دوباره گرفتم جواب داد
    گفتم انلاین نمیشه تمدید کرد گفت مخابرات انلاین نمیشه خرید کرد.
    گفتم 24 ساعت تمدید کنید گفت چون ساعت 1 اینترنت تموم میشه یاید 6 زنگ بزنی پنلش دست من نیست.
    یه نکته قیمت
    2 مگ یک گیگ محدود یک ماهه 10 تومان
    2 مگ دو گیگ محدود یک ماهه 15 تومان
    2مگ سه گیگ محدود یک ماهه 18 تومان
    قیمت هر گیگ 3 هزار تومان
    خوب من دو مگ یک گیگ محدود یک ماهه رو بگیرم میشه 10 تومان بعد بیام دو گیگ اضافه کنم میشه 16تومان.
    2 هزار تومان سود کردم (یه کارت شارز 2 تومانی میگیرم اخ جون)
    جمع و تفریقم بلد نیست این کسی که این نوشته
    یا البته این دوستان قبلا گفتند ولی جالبه 1 مگ محدود سه گیگ یک ماهه 15 تومانه و 2 مگ سه گیگ محدود یک ماهه 18 تومان اختلافش 3 تومانه
    Last edited by aligool21; 14-12-2012 at 10:15.

4. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الان هیچ جایی تو این شهر لعنتی پینگ خوب نمیده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من الان یه مگ محدود دارم بعضی وقتا سرعتش به 220 میرسه البته بعضی وقتا -حتی سرور های مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اکانت پولی هم سرعتش را محدود کردند
    چند سوال داشتم:اکانت 2 مگ محدود سرعتش چنده؟مثل یک مگه?سرویس 128 محدود تا چنتا سرعتش میرسه؟
    سرویس های های یک به 10 را میفروشند؟وضعیتش چطوره؟256 یک به 10 سرعتش چنده؟
    128 یک به 5 سرعتش چند؟خداییش با قیمت ها و سرعتهای افتضاحشان هما بهتر برم 64 بگیرم راستی 64 یک به 10 با یک به 5 فرق دارند؟آخه پاییتر ازین نمیشه سرعتش را کم کنند
    Last edited by serkaw; 14-12-2012 at 11:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شاباد

پيش فرض

سرعت دانلود 256 1 به 10 برابر 16 هستش (زین پس به جای واژه قریب و نامانوس 256 1 به 10 بگویید 128)
    من اگه بخوام از 256 1 به 10 سرویس رو به 2 مگ حجمی(2گیگ) تغییر بدم باید چیکار کنم
    Last edited by 123qweasdzxc; 14-12-2012 at 11:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

معرفی اینترنت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه در اروپا

در حالی که گوگل مشغول عرضه اینترنت یک گیگابیتی در برخی نقاط آمریکا است و قصد دارد آن را گسترش دهد، اکنون نوبت به شرکت مخابراتی BT رسیده که اینترنت فوق سریع ۱۰ برابری خود را رونمایی کند. این سرویس به هر مشتری پهنای باندی بالاتر از حداکثر اینترنت شبکه رسانه ای المپیک لندن اختصاص می دهد.

چندی است استفاده آزمایشی از اینترنت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه در تعدادی کارخانه آغاز گردیده است. BT این اینترنت را در کنار سرویس قبلی ۳۳۰ مگابیتی کارخانه بر روی همان فیبرهای نوری راه اندازی کرده است. جالب است بدانید که میانگین پهنای باند فعلی کاربران در بریتانیا ۱۲ مگابیت بر ثانیه است.

بی تی می گوید این مرحله آزمایشی اولیه بر اساس تکنولوژی جدید فیبر با نام XGPON انجام شده که توسط شرکت چینی ZTE توسعه یافته است. برای دریافت این سرویس دفاتر اصلی کارخانه مورد آزمایش مستقیما با استفاده از فیبرنوری به مرکز مخابراتی متصل شده است. حالا این کارخانه که آرکول نام دارد اولین کسب و کار در بریتانیا است که از چنین رکوردی در سرعت اینترنت بهره می برد.

بی تی امیدوار است با پیاده سازی این پیش نمایش موفق از سرویس جدید خود، بتواند به مشتریان بالقوه اش نشان دهد که با همان فیبرهای نوری فعلی می توانند از سرعت های بسیار بالاتری بهره ببرند. ارتقاء مراکز ارتباط و مبادله و تجهیزات کاربران، برای ایجاد این تفاوت بسیار عظیم کافی به نظر می رسد و نیازی به تغییر زیرساخت نیست.

اجرای این پروژه ابتدا از منطقه Cornwall آغاز خواهد شد. زیرا پیش از این با حمایت مالی اتحادیه اروپا، صدهزار خانه و مرکز اداری این بخش به شبکه فیبر نوری بی تی متصل شده اند.

منبع: خوارزمی
    Last edited by mohamax7; 14-12-2012 at 11:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اين پينگ بهترين حالته اكثر شركت هاس،كه خودتون تو سروري كه بازي ميكنن، بايد چك كنيد كه پينگ HOME با پينگ IN GAME چقدر تفاوت داره( براي من 2تا3 برابره) باشد كه مقبول گيمر ها افتد!!!مخابرات: 150 تو بهترين حالت. صبانت: 250 تو بهترين حالت. نوين نت: 320-360 تو بهترين حالت. پارس آنلاين هم شبيه صبانته. شاتل: 250 تو بهترين حالت. و آسياتك هم كه ظاهرا رو 350 تو بهترين حالت. حسابگر: تو پست ديشب با مخابرات مقايسه كردم! خودمم يك دفعه از يه كافينت كه 1مگ آپ 4مگ داشت تو كمتر از 1 ساعت 1.15 گيگ دانلود كردم. البته همه وقت در حال دانلود نبودم اما سرعتش 480 بود. و پينگش تو اون ساعت 180 بود...
    تایید میشه من پارس انلاین و بعد صبانت بودم الانم مخابرات امتحان کردم
    اول پارس انلاین بودم وصل میشدم حداقل به بازی.یه مدت اینترنت نگرفتم اومدم برم پارس چون خطم عوض کرده بودم و اونیکی برداشته بودن گفتند پورت خالی نداریم اومدم صبانت اصلا خوب نبود.در یک کلمه افتضاح بود پینگش بعدم اومدم مخابرات از اون دوتای دیگه خیلی بهتره.من به خاطر پینگ اومدم مخابرات وگرنه صبانت که داشتم اینا یادشون رفته بود تارخ انقضا واسه من بزارند هروز اضافه میشد باید یک ماه تموم میشد ولی نشد یه 25 روز دیگه استفاده کردم البته یه دو گیگ دیگه گرفتم که شد ده تومان و من یک ماهه ا مگ برام شد 10 تومان ولی چون پینگ افتضاح بود اومدم مخابرات.اگه میخواید انلاین بازی کنید شک نکنید مخابرات از بقیه بهتره
    Last edited by aligool21; 14-12-2012 at 12:13. دليل: خودم خوندم خندم گرفت اشتباه تایپی البته بازم اشتباه داره

11. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آسیا تک سیاست مصرف عادلانه داره منتهی فعلا اعمالش نمی کنه

آخرش نفهمیدم! ساپورت میگه میشه ، اینجا میگن نمیشه....

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

2020 گرفتم یک ساعته نفر اولم تو روحشون جواب ندادند .
    دوباره گرفتم جواب داد
    گفتم انلاین نمیشه تمدید کرد گفت مخابرات انلاین نمیشه خرید کرد.
    گفتم 24 ساعت تمدید کنید گفت چون ساعت 1 اینترنت تموم میشه یاید 6 زنگ بزنی پنلش دست من نیست.
    یه نکته قیمت
    2 مگ یک گیگ محدود یک ماهه 10 تومان
    2 مگ دو گیگ محدود یک ماهه 15 تومان
    2مگ سه گیگ محدود یک ماهه 18 تومان
    قیمت هر گیگ 3 هزار تومان
    خوب من دو مگ یک گیگ محدود یک ماهه رو بگیرم میشه 10 تومان بعد بیام دو گیگ اضافه کنم میشه 16تومان.
    2 هزار تومان سود کردم (یه کارت شارز 2 تومانی میگیرم اخ جون)
    جمع و تفریقم بلد نیست این کسی که این نوشته
    یا البته این دوستان قبلا گفتند ولی جالبه 1 مگ محدود سه گیگ یک ماهه 15 تومانه و 2 مگ سه گیگ محدود یک ماهه 18 تومان اختلافش 3 تومانه

قضیه این بود که میخوستن 2مگ رو ارزون کنن! اما فقط 1گیگشو از 12.8 کم کردن! شما به دل نگیر اینا یه سری بی سواد حروم خورن

14. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •