تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 498 از 1298 اولاول ... 398448488494495496497498499500501502508548598998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اره اپلود همه زیر 512 هست
    البته شرکت های خصوصی هم اپلود بالا نمیدن ظاهرا اجازه ندارن
    اون سرعت رو فکر کنم پیگیر بشم درست کنن ولی از طرفی میترسم پیگیر بشم اصلا همه چیز نابود بشه وگرنه سرعت دانلود باید 256 (250 تا 260 ) باشه خودش به اندازه یه اشتراک 256 کیلو بیت فرق داره
    اونی که سرعت 300 میشد ازش امار بگیر ببین خطش رو چند مگ بستن (البته اگه دم دست هست)
    درست نمیدونم فرمول محاسبه سرعت اپلود چیه. الان میگن سرعت نت رو تقسیم بر 8 که بکنن سرعت دانلود به دست میاد ولی اینو نمیدونم که برای به دست اوردن سرعت اپلود باید سرعت نت رو تقسیم بر چند کرد. چند وقت پیشا زنگ زدم 2030 یارو میگفت سرعت اپلود باید یک سوم سرعت دانلود باشه. حالا نمیدونم واقعآ فرمولش اینجوریه یا نه. هر چی که هست الان سرعت اپلود من و تو 50 الی 55 کیلوبایت هستش. چند وقت پیشا رفتم تو سایت ایرانسل سرعت وایمکساشو ببینم سرعت اپلود 1 مگ و 2 مگ رو زده بود 64 کیلوبایت. ظاهرآ بیشتر جاها که اینترنت میدن فقط براشون سرعت دانلود مهمه و فقط سرعت دانلودو طبق فرمول اصلیش ارائه میدن.
    راستی اگه میخای اونی که سرعت دانلودش بالا 300 بود را پیدا کنی تو همین تاپیک چند تا صفحه قبل رو بخون تا بهش برسی. براش پیام بده ببین جواب میده یا نه. اگه داد منو هم خبر کن

2. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FluS7teR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

وایسا ببینم .. یعنی من باید برم دوباره ثبت نام کنم تا یه طرح دیگه رو بگیرم ..
    بعد با اون حساب بزارم شبانه اگه خواستم .. ( چون گفتید گیگی 4 هزارتومانه ) و روز ها هم از طرح زرینم استفاده کنم ؟؟
    درسته ؟ درست فهمیدم من ؟؟
    -
    قیمت 6 ماهه یا یک سالش چنده دوستان ؟

داره خودمونی میشه DVB2PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

از خودم بپرس شدم موش آزمایشگاهی
    گوش شیطون کر شبانه توی سرویس های نامحدود با روزانه یکی هست و سرعت هم خوبه مثلا 2 مگ گرفتم روز و شب هر دو تا 220 هست
    ولی زنگ زدم که چرا 256 نیست گفت ما در حال تست هستیم و میخواهیم امار دستمون بیاد و هیچ چیزی معلوم نیست یعنی اب پاکی رو ریخت رو دستم ممکنه هر لحظه سرعت کم بشه ولی فعلا رو عشقه
    ضمنا ترافیک روژانه مثل باد تموم میشه و باید در کنارش از زرین استفاده کنی
    اون ترافیک اضافه رو هم که گفتم چه کلاهی گذاشتن وگرنه 10 گیگ شارژ میزدم

اره دقیقا همینجوری هست به نظر من بزار یکم که اون پول اضافی رو ندی
    ضمنا از زمان رانژه شدن فکر نکنم حساب کنن از زمانی که میاد تو پنلت شروعش هست حالا چون من رانژه بود خطم نمیتونم هیچی بگم ولی فکر کنم به محض درخواست و اضافه شدن تو پنل شروع پرداخت پول هست
    در هر صورت بزار اول ماه و خیلی هم پیگر شو برا رانژه چون دیر رانژه میکنن

دو تا نکته برا اونایی که میخوان سرویس درخواست بدن اول اینکه اون قرارداد رو بخونن هر چند راهی جزقبولش نیست ولی حتما بخونید
    دوم اینکه دور سرویس های نامحدود نرید فعلا که مسخرس مگر اینکه بعدا درستش کنن
    سلام، از توضیحتون سپاسگذارم

اگر بنده سرعت 512 برای ماه اول بگیرم، درصورت نیاز امکان تغییر سرویس فعلی از طریق پنل کاربریم برای ماه جدید وجود خواهد داشت؟ یعنی برای ماه دوم اشتراک 512 رو به 2 مگ تغییر بدم؟

اگر وقت بود یک توضیح کوچیک در مورد این زرین که گفتی بدید!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درست نمیدونم فرمول محاسبه سرعت اپلود چیه. الان میگن سرعت نت رو تقسیم بر 8 که بکنن سرعت دانلود به دست میاد ولی اینو نمیدونم که برای به دست اوردن سرعت اپلود باید سرعت نت رو تقسیم بر چند کرد. چند وقت پیشا زنگ زدم 2030 یارو میگفت سرعت اپلود باید یک سوم سرعت دانلود باشه. حالا نمیدونم واقعآ فرمولش اینجوریه یا نه. هر چی که هست الان سرعت اپلود من و تو 50 الی 55 کیلوبایت هستش. چند وقت پیشا رفتم تو سایت ایرانسل سرعت وایمکساشو ببینم سرعت اپلود 1 مگ و 2 مگ رو زده بود 64 کیلوبایت. ظاهرآ بیشتر جاها که اینترنت میدن فقط براشون سرعت دانلود مهمه و فقط سرعت دانلودو طبق فرمول اصلیش ارائه میدن.
    راستی اگه میخای اونی که سرعت دانلودش بالا 300 بود را پیدا کنی تو همین تاپیک چند تا صفحه قبل رو بخون تا بهش برسی. براش پیام بده ببین جواب میده یا نه. اگه داد منو هم خبر کن
    اصولا باید سرعت اپلود نصف دانلود باشه یعنی اگه 2 مگ گرفتی اون باید 1 مگ باشه یادمه قبلا که ADSL نسل جدید که یه + هم داشت اومده بود میگفتن نامتقارن یعنی دانلود و اپلود یکی نیست ولی الان از نصف هم کمتره شرکت های خصوصیمن دیدم حدودا همون نصف هست البته سرعت دو مگ ندیدم کسی گرفته باشه ببینم اپلودش رو چند بستن
    اگه میشه یوزرش رو پیدا کن بهم بده چون اصلا یادم نمیاد کی گفته بود سرعتش 300 هست

وایسا ببینم .. یعنی من باید برم دوباره ثبت نام کنم تا یه طرح دیگه رو بگیرم ..
    بعد با اون حساب بزارم شبانه اگه خواستم .. ( چون گفتید گیگی 4 هزارتومانه ) و روز ها هم از طرح زرینم استفاده کنم ؟؟
    درسته ؟ درست فهمیدم من ؟؟
    -
    قیمت 6 ماهه یا یک سالش چنده دوستان ؟
    نیازینیست دوباره ثبت نام کنی یه قسمت رزرو داره ازا ون اقدام کن بعد که مراحل رو با موفقت پشت سر گذاشتی اون سرویس هم به پنلت اضافه میشه و با توجه به اینکه یه طرح دیگه هم داری پس خط شما رانژه هست فقط باید زنگ بزنی برات سرویس و فعال کنن
    اره دقیقا همینه که گفتی من تا میشه از روزانه این استفاده میکنم اخرای ماه که در حال اتمام باشه زرین رو استفاده میکنم زرین هم کمم باشه فوقش یه گیگ دیگه اضافه میکنم میشه 2500 ولی این هر گیگش 4 تومن میشه
    قیمتش 6 ماهه یا یکساله هیچ فرقی نمیکنه چون ماهانه هست یعنی مثلا اگهخ سرویس که تو لیست انتخاب کردی ماهی 10 تومن هست 6 ماه یا یکسال رو در اون 10 تومن ضرب کن فقط خوبیش این هست که دو ماه یکبار میاد رو قبض و باید پرداخت کنی مثلا اگه 10 تومنی ور انتخاب کردی هر دفعه رو قبض تلفن 20 تومن بابت ADSL اضافه میشه(قض دو ماهی هست)
    در نتیجه قیمت بستگی به این داره که چه سرعتی با چه ترافیکی انتخاب کنی ولی پیشنها من این هست که دور نامحدود نری چون اصلا به درد نمیخوره مگر اینکه درستش کرده باشن
    اینم لیست تعرفه ها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام، از توضیحتون سپاسگذارم

اگر بنده سرعت 512 برای ماه اول بگیرم، درصورت نیاز امکان تغییر سرویس فعلی از طریق پنل کاربریم برای ماه جدید وجود خواهد داشت؟ یعنی برای ماه دوم اشتراک 512 رو به 2 مگ تغییر بدم؟

اگر وقت بود یک توضیح کوچیک در مورد این زرین که گفتی بدید!

تو پنل همچین چیزی برا ارتقا وجود نداره ولی تو قرارداد نوشته میشه طرح رو ارتقا داد به سرعت بالاتر و نمیشه کاهش داد در نتیجه میشه این کاری که شما میخوای انجام بدی کرد ولی چطوریش رو نمیدونم احتمالا دردسر داره و باید زنگ بزنی 2020 یا مخابرت مرکز شهرتون دقیق نمیدونم
    طرح زرین هم قدیمی ترین طرح ADSL مخابرت اصفهان هست که وقتی درخواست بدی و فعال بشه فقط بایت هر گیگ 2500 میاد رو قبضت و سرعت هم اوصلا 1 مگ به بالاست ولی تضمینی هم وجود نداره کمتر هم دیدم بیشتر هم وجود داره شبانه نداره و حداقل استفاده هم ماهی 1 گیگ هست یعنی اگه استفاده هم نکنی ماهی 1 گیگ خودکار برات شارژ میشه و رو قبضت 5 تومن میاد(2 تا 2500 برای هر ماه)
    از اینجا میتونی طرح های قبلی که رو ببینی
    طرح زرین قدیمی ترینش هست اون 2 تا طرح هم چند ماهه اضافه شده و من هیچ تجربه ای دربارش ندارم
    اینم طرح نوروزی هست

6. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FluS7teR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من فقط دانلود شبانش رو میخوام .. چون اگه دانلود رایگان باشه خیلی از مصرف حجمت پاین میاد در نتیجه فکر نمیکنم با اون 4هزار تومنم هزینه ها زیاد تفاوت کنه ( چون من دیگه دانلود هامو روزانه دانلود نمیکنم ) ..
    -
    فقط یه سوال اینترن مخابرات -- هم میشه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من اینترنتم طرح زرین هست و الان هم یه اینترنت 128 از همین طرح جشنواره نوروزی گرفتم برای دانلود شبانه بعد من الان توی پنل طرح زرینم این adsl جدیده اومده ولی یه مثلت قرمز هست و نوشته که در حال حاظر غیر فعال هست و...

چه جوری باید فعالش کنم؟!

می خواستم بدونم که خط تلفن که دیگه رانژه کردن نیاز نداره؟ داره؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اصولا باید سرعت اپلود نصف دانلود باشه یعنی اگه 2 مگ گرفتی اون باید 1 مگ باشه یادمه قبلا که ADSL نسل جدید که یه + هم داشت اومده بود میگفتن نامتقارن یعنی دانلود و اپلود یکی نیست ولی الان از نصف هم کمتره شرکت های خصوصیمن دیدم حدودا همون نصف هست البته سرعت دو مگ ندیدم کسی گرفته باشه ببینم اپلودش رو چند بستن
    اگه میشه یوزرش رو پیدا کن بهم بده چون اصلا یادم نمیاد کی گفته بود سرعتش 300 هست
    دادا یوزرشو پیدا کردم
    shab_2008

10. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من اینترنتم طرح زرین هست و الان هم یه اینترنت 128 از همین طرح جشنواره نوروزی گرفتم برای دانلود شبانه بعد من الان توی پنل طرح زرینم این adsl جدیده اومده ولی یه مثلت قرمز هست و نوشته که در حال حاظر غیر فعال هست و...

چه جوری باید فعالش کنم؟!

می خواستم بدونم که خط تلفن که دیگه رانژه کردن نیاز نداره؟ داره؟!!!
    ساکن چه شهری هست؟
    من کاشان هستم بعد اضافه شدن همینجوری بود زنگ زدم 2020 گفتن باید فعال کنن برات و ما فعلا هیچ کاری نمیتونیم کنم
    پیگیری کردم از طریق مخابرات یه شماره بهم دادن مربوط به همین کار بود زنگ زدم گفتن حضوری باید بیایید یوزر و پس بهتون بدیم گفتم خودم همه اینا رو دارم براش خوندم دید درسته فعال کرد و تموم شد رفت
    شما اگه کاشاون هستی به ای نشماره زنگ بزن
    5552030
    جاهای دیگه رو نمیدونم از طریق مخابرات شهرتون پیگیری کن ظاهرا دست 2020 نیست که برات فعال کنن

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دادا یوزرشو پیدا کردم
    shab_2008
    پ.خ بهش دادم مثل اینکه خیلی کم سر میزنه مثلا تاریخ اخرین پستش برا 5 روز پیش بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ساکن چه شهری هست؟
    من کاشان هستم بعد اضافه شدن همینجوری بود زنگ زدم 2020 گفتن باید فعال کنن برات و ما فعلا هیچ کاری نمیتونیم کنم
    پیگیری کردم از طریق مخابرات یه شماره بهم دادن مربوط به همین کار بود زنگ زدم گفتن حضوری باید بیایید یوزر و پس بهتون بدیم گفتم خودم همه اینا رو دارم براش خوندم دید درسته فعال کرد و تموم شد رفت
    شما اگه کاشاون هستی به ای نشماره زنگ بزن
    5552030
    جاهای دیگه رو نمیدونم از طریق مخابرات شهرتون پیگیری کن ظاهرا دست 2020 نیست که برات فعال کنن

یعنی برای فعال کردنش باید حضوری برم مخابرات شهرمون(گلپایگان)؟

راستی برای این کانت جدیده که دیگه نیاز به پورت جدید نداره که؟ میشه روی همین فعالی واسم فعال کنه؟

اخه یه خبرهایی شنیدم که پورت ها فعلا تموم شده و....

کارم گیر پورت(port) که نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •