دوستان توی دیجی کالا نوشته که 6260 سامی زمان پاسخگوییش 4 هست ولی 5600 الی 2.4 هست. این حقیقت داره؟چرا سامسونگ از نوشتن زمان پاسخ گویی توی تی وی هاش اجتناب کرده؟
بعد این قابلیت موشن پلاس سامسونگ چی هست؟
معذرت می خوام اگه زیاد سوال می کنم چون من میخوام چیزی بخرم که برام عمری باشه و ازش چندین سال استفاده کنم و قصد تعویض ندارم.
من زیاد بازی می کنم و همه کنسول ها رو دارم.اینم دارم واسه بازی می گیرم برای همین کیفیت رنگ و بخصوص زمان پاسخ گویی تصویر برام بسیار مهم هست چون توی بازی اگه زمان پاسخ گویی بالا باشه توی هنگام بازی کردن به شکل آنلاین مشکل پیدا می کنم یا بازی های تندی مثل فوتبال و من هم همون جور که گفتم به این مسایل خیلی حساسم .
توی نمایندگی سامسونگ مشخص بود که 5550 نسبت به 6260 از زمان پاسخ گویی پایین تری برخوردار هست و تصاویر توش کاملا کشیده می شد و با تاخیر نسبت به 6260 فریم عوض می کرد چون توی همه تی وی ها یه ویدئو در حال نمایش بود
بعد حالا گیر کردم بین دو مدل 6260 و 5600
قیمت این وسط مهم نیست چون اگه اطمینان پیدا کنم که سامی برای این کار من بهتر و مناسب تره حتما سعی می کنم همون رو بگیرم
توی تبلیغات سامی نوشته که حالت گیم داره. این حالت چی هست و چی به تصویر اضافه می کنه؟
بعد اجرای فیلم و موسیقی و عکس هم سامی داره.آیا 5600 الی هم چنین قابلیتی مثل سامسونگ با منوی های زیبا و شیکش داره یا نه؟
فکر کنم هر دو گیرنده دیجیتال و وای فای و بلوتوث و لن دارند و هر دو 100 هرتز هستن و در این ویژگی ها کاملا یکسان هستند درسته؟
بازم به خاطر پرچونگی عذرخواهی می کنم و از راهنمایی شما نهایت تشکر رو دارم
-براي مشخصات ميتونيد توي سايت هاي ديگه هم سرچ كنيد :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد زمان پاسخ دهي عملا اين تفاوت به چشم نمياد تنها جايي كه شما احساس ميكنيد اين تفاوت ها رو در پلاسماها هست
-در مورد حالت هاي گيم هم تبليغات هست زياد جدي نگيرين
-در مورد منو بازهم مثل ديزاين هست سليقه اي
-در مورد واي فاي همه مدلها ready هستند يعني بايد يك دانگل مجزا براشون تهيه كنيد
-در مورد انتخابتون هم شما كه گيم هستين پيشنهاد ميكنم سراغ پلاسماها برين