تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 498 از 773 اولاول ... 398448488494495496497498499500501502508548598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بین 6260 و 5550 کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
    من که هر چی سایت سامسونگ رو چک کردم این مدل ها رو نتونستم پیدا کنم. مثل اینکه این اسم گذاری ها توسط سام سرویس صورت گرفته و خود سامسونگ اصلی اصلا چنین نام گذاری هایی انجام نداده
    برای همین من دقیقا نمی دونم که 6260 چه مزیت هایی نسبت به 5550 داره و تفاوت قیمتش نسبت به 5550 که نزدیک به 300 تومن هست ارزشش رو داره یا نه؟
    بعد LG مدلی هم داره که این خاصیت ضدضربه رو نداشته باشه و مثل سامسونگ مات باشه؟ توی همین رنج قیمت منظورم هست
    من الان زنگ زدم یکی از نمایندگی های LG گفت 5600 قابلیت ضد ضربه رو نداره بلکه 7600 داره! این قابلیت اسم اصلی و انگلیسیش چیه که من توی سایت LG چک کنم. اینا که فقط آدم رو گیج می کنن
    -خوب سري هاي 6 مزيت هاي خودشون رو دارند نسبت به سري هاي 5 مخصوصا ديجيتال 100 هرتز شدن و ----t و كنتراست بهتر و همينطور بهتر عمل كردن در مورد مشكل ابري شدن و البته ديزاين وهمينطور نرخ CMR
    -متاسفانه سام سرويس اسامي رو تغيير ميده و باعث سر در گمي ملت ميشه
    c6200=c6260
    c6900-c6960
    c5550=c5000
    و...
    -در مورد سامي اتفاقا سريهاي 6 پنل گلاسي دارند ومات نيستند

-در مورد اصطلاح هم دقيقا نميدونم ولي ميتونيد توي سايت چك كنيد مشخصات رو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12 زور زدن سام سرویس برای رد کردن تلویزیونهای C7000 و C8000

4. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان توی دیجی کالا نوشته که 6260 سامی زمان پاسخگوییش 4 هست ولی 5600 الی 2.4 هست. این حقیقت داره؟چرا سامسونگ از نوشتن زمان پاسخ گویی توی تی وی هاش اجتناب کرده؟
    بعد این قابلیت موشن پلاس سامسونگ چی هست؟
    معذرت می خوام اگه زیاد سوال می کنم چون من میخوام چیزی بخرم که برام عمری باشه و ازش چندین سال استفاده کنم و قصد تعویض ندارم.

من زیاد بازی می کنم و همه کنسول ها رو دارم.اینم دارم واسه بازی می گیرم برای همین کیفیت رنگ و بخصوص زمان پاسخ گویی تصویر برام بسیار مهم هست چون توی بازی اگه زمان پاسخ گویی بالا باشه توی هنگام بازی کردن به شکل آنلاین مشکل پیدا می کنم یا بازی های تندی مثل فوتبال و من هم همون جور که گفتم به این مسایل خیلی حساسم .
    توی نمایندگی سامسونگ مشخص بود که 5550 نسبت به 6260 از زمان پاسخ گویی پایین تری برخوردار هست و تصاویر توش کاملا کشیده می شد و با تاخیر نسبت به 6260 فریم عوض می کرد چون توی همه تی وی ها یه ویدئو در حال نمایش بود
    بعد حالا گیر کردم بین دو مدل 6260 و 5600
    قیمت این وسط مهم نیست چون اگه اطمینان پیدا کنم که سامی برای این کار من بهتر و مناسب تره حتما سعی می کنم همون رو بگیرم
    توی تبلیغات سامی نوشته که حالت گیم داره. این حالت چی هست و چی به تصویر اضافه می کنه؟
    بعد اجرای فیلم و موسیقی و عکس هم سامی داره.آیا 5600 الی هم چنین قابلیتی مثل سامسونگ با منوی های زیبا و شیکش داره یا نه؟
    فکر کنم هر دو گیرنده دیجیتال و وای فای و بلوتوث و لن دارند و هر دو 100 هرتز هستن و در این ویژگی ها کاملا یکسان هستند درسته؟
    بازم به خاطر پرچونگی عذرخواهی می کنم و از راهنمایی شما نهایت تشکر رو دارم
    Last edited by mhroozbeh; 03-05-2011 at 14:58.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان توی دیجی کالا نوشته که 6260 سامی زمان پاسخگوییش 4 هست ولی 5600 الی 2.4 هست. این حقیقت داره؟چرا سامسونگ از نوشتن زمان پاسخ گویی توی تی وی هاش اجتناب کرده؟
    بعد این قابلیت موشن پلاس سامسونگ چی هست؟
    معذرت می خوام اگه زیاد سوال می کنم چون من میخوام چیزی بخرم که برام عمری باشه و ازش چندین سال استفاده کنم و قصد تعویض ندارم.

من زیاد بازی می کنم و همه کنسول ها رو دارم.اینم دارم واسه بازی می گیرم برای همین کیفیت رنگ و بخصوص زمان پاسخ گویی تصویر برام بسیار مهم هست چون توی بازی اگه زمان پاسخ گویی بالا باشه توی هنگام بازی کردن به شکل آنلاین مشکل پیدا می کنم یا بازی های تندی مثل فوتبال و من هم همون جور که گفتم به این مسایل خیلی حساسم .
    توی نمایندگی سامسونگ مشخص بود که 5550 نسبت به 6260 از زمان پاسخ گویی پایین تری برخوردار هست و تصاویر توش کاملا کشیده می شد و با تاخیر نسبت به 6260 فریم عوض می کرد چون توی همه تی وی ها یه ویدئو در حال نمایش بود
    بعد حالا گیر کردم بین دو مدل 6260 و 5600
    قیمت این وسط مهم نیست چون اگه اطمینان پیدا کنم که سامی برای این کار من بهتر و مناسب تره حتما سعی می کنم همون رو بگیرم
    توی تبلیغات سامی نوشته که حالت گیم داره. این حالت چی هست و چی به تصویر اضافه می کنه؟
    بعد اجرای فیلم و موسیقی و عکس هم سامی داره.آیا 5600 الی هم چنین قابلیتی مثل سامسونگ با منوی های زیبا و شیکش داره یا نه؟
    فکر کنم هر دو گیرنده دیجیتال و وای فای و بلوتوث و لن دارند و هر دو 100 هرتز هستن و در این ویژگی ها کاملا یکسان هستند درسته؟
    بازم به خاطر پرچونگی عذرخواهی می کنم و از راهنمایی شما نهایت تشکر رو دارم
    -براي مشخصات ميتونيد توي سايت هاي ديگه هم سرچ كنيد :

کد:
    -در مورد زمان پاسخ دهي عملا اين تفاوت به چشم نمياد تنها جايي كه شما احساس ميكنيد اين تفاوت ها رو در پلاسماها هست
    -در مورد حالت هاي گيم هم تبليغات هست زياد جدي نگيرين
    -در مورد منو بازهم مثل ديزاين هست سليقه اي
    -در مورد واي فاي همه مدلها ready هستند يعني بايد يك دانگل مجزا براشون تهيه كنيد
    -در مورد انتخابتون هم شما كه گيم هستين پيشنهاد ميكنم سراغ پلاسماها برين

7. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بهترین مدلی که از سامسونگ تا 40 اینچ سری 6می تونم بگیرم چیه؟البته بدون گارانتی. در ضمن در مورد این گیرنده wifi اختیاری که تو توضیحات ال سی دی ها می نویسه چیه؟

قیمت مدلی که پیشنهاد میدید بدون گارانتی بنویسید
    Last edited by jamshimi; 03-05-2011 at 16:29.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بهترین مدلی که از سامسونگ تا 40 اینچ سری 6می تونم بگیرم چیه؟البته بدون گارانتی. در ضمن در مورد این گیرنده wifi اختیاری که تو توضیحات ال سی دی ها می نویسه چیه؟
    c650 و c6900 بهترين انتخاب ها در اين برند هستند
    -در مورد دانگل هم بصورت usb متصل ميشه به hdtv تون و ميتونيد بصورت وايرلس اطلاعات رو از pc يا هر وسيله ديگه اي كه واي فاي داشته باشه روي hdtv شير كنيد

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

c650 و c6900 بهترين انتخاب ها در اين برند هستند
    -در مورد دانگل هم بصورت usb متصل ميشه به hdtv تون و ميتونيد بصورت وايرلس اطلاعات رو از pc يا هر وسيله ديگه اي كه واي فاي داشته باشه روي hdtv شير كنيد
    این دو مدلی که معرفی کردید قیمتشون چنده بدون گارانتی /در ضمن من LCD می خوام بگیرم نه LED
    چرا توی سایت سام سرویس این دومدل نیست تا بیشتر با مشخصاتشون آشنا شم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

این دو مدلی که معرفی کردید قیمتشون چنده بدون گارانتی /در ضمن من LCD می خوام بگیرم نه LED
    چرا توی سایت سام سرویس این دومدل نیست تا بیشتر با مشخصاتشون آشنا شم
    -بدون گارانتي اطلاع ندارم عزيز
    بخاطر اسم گذاري مسخره سامي توي ايران هست C650=c695

13. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

-در مورد انتخابتون هم شما كه گيم هستين پيشنهاد ميكنم سراغ پلاسماها برين
    واسه چی؟
    آخه یه پلاسما دیدم 55 اینچ سامسونگ بود و قیمتش هم 1100 ولی چندان رنگ ها زیبا و جذاب نبودن البته زیاد به دید فنی ندیدم و سر سری یه نگاه بهش کردم
    میشه یه توضیح بدید که پلاسما ها چه مزیتی دارن نسبت به LED ها که می گید ماله من بهتره؟
    کیفیت رنگ بهتر و زمان پاسخ گوییشون پایین تره؟
    البته بگم که اتاق من 12 متری هست که یه ضلعش کلا پنجره هست اونم از اون بزرگهاش و نور رو با پرده کم کردم ولی خوب بازم هست
    Last edited by mhroozbeh; 03-05-2011 at 16:53.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

واسه چی؟
    آخه یه پلاسما دیدم 55 اینچ سامسونگ بود و قیمتش هم 1100 ولی چندان رنگ ها زیبا و جذاب نبودن البته زیاد به دید فنی ندیدم و سر سری یه نگاه بهش کردم
    میشه یه توضیح بدید که پلاسما ها چه مزیتی دارن نسبت به LED ها که می گید ماله من بهتره؟
    کیفیت رنگ بهتر و زمان پاسخ گوییشون پایین تره؟
    -اخه شما ميگين براتون زمان پاسخ دهي و اجراي بدون لگ و وضوح حركتي مهم هست نقطه قوت پلاسماهاست
    -در مورد تفاوت هاهم قبلا و به حد كافي صحبت شده عزيز :

کد:

16. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •