تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 498 از 1211 اولاول ... 398448488494495496497498499500501502508548598998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من توضیحات کامل اینارو قبلا توی تاپیک گذاشتم میتونید اونجا کاملترشو ببینید .
    ببخشید
    حسین جان
    من پست شما رو ندیده بودم بازم معذرت میخوام

2. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آرمین جان ممنون به شخصه از مطالب شما استفاده کردم .
    درمورد نکته دومی که اشاره کردین من این نکته رو هم اضافه کنم که در بازیها (البته در مورد تمام بازها مطمئن نیستم چون متاسفانه به جز چند مورد انگشت شمار هیچ وقت در زندگیم فرصت بازی کردن بازیها ویدئویی رو پیدا نکردم ) بهینه ترین حالت AIرو در حالت PROFESSIONAL قرار میدن یک نمونه اون همین PES 2010 اگه شما در حالت TOP PLAYER بازی کنید حرکات بازیکنان غیر طبیعی میشه . ممکنه بازی سخت تر بشه اما حرکات غیر طبیعی هستن چون بازیکنان از سرعت , دقت و حرکاتی بهره میبرند که واقعی نیست . علت اینکار اینه که سازندگان بازی میخوان گیمر رو راضی و سرگرم کنند در صورتیکه باید هوش مصنوعی بازی و تک تک بازیکنان افزایش پیدا کنه و بر نامه نویس با تخصص خودش واقعیت رو در بازی منعکس کنه البته اینو بگم که در بازیهای ورزشی گروهی این کار بسیار مشکله و باید درمورد هوش بازی کمی به سازندگان بازی هم حق بدیم .
    اما در حالت PROFESSIONAL بازیکنان از حرکات و دریبلهای اختصاصی خودشون بیشتر استفاده میکنند و در مجموع رفتار فردی و گروهی بازیکنان طبیعی ترین حالت ممکنه رو داره .
    به شخصه زیباترین و جذابترین قسمت بازی برای من همین بخش هوش بازی فکر میکنم بسیاری از گیمرها با من هم عقیده باشن .
    در مورد مسائل مرتبط با بازی و عناصر مختلف تشکیل دهتده اون ایشالا هفته بعد که تاپیک اختصاصی اون ایجاد شد بصورت مفصل صحبت خواهیم کرد . من پیش بینی میکنم هر مولفه بازی صفحات زیادیو به خودش اختصاص خواهد داد بی صبرانه منتظر اون روز هستم .
    Last edited by 4039; 16-10-2009 at 16:40.

4. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ساکر2010 روی 4830 با high جواب میده یا نه؟
    4830 معادل 9800 GT ایه. کارت توصیه شده 7900 ــه که بسیار ضعیف تر از یک 4830 ایست.

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

کسی میدونه نسخه psp گزارش داره یا نه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

من میخوام تا اونجایی که اطلاع دارم فن های دو بازی pes و fifa رو با هم مقایسه کنم.چون من از نزدیک با طرفداران دو آتشه این بازیها در ارتباطم.....البته دوستان لطفا بعد از این پست من دوباره بحث مقایسه این دو بازی رو شروع نکنین که تاپیک از روند خودش خارج نشه.
    بنظرم من طرفداران بازی فوتبال به دو دسته تقسیم میشن:
    اولین دسته کسانی هستند که همیشه بازی رو که انجام میدن با چیزی که در واقعیت و یا فوتبالی که از tv پخش میشه مقایسه میکنن.به نوعی این دسته به مقوله شبیه سازی فوتبال خیلی توجه میکنن.
    دسته دوم کسانی هستند که فقط میخوان به هر نحوی که شده از این بازی لذت ببرن.
    دسته اول بین این دو بازی معمولا pes رو انتخاب میکنن.و اما دسته دوم (که به نظر من خیلی بیشتر از دسته اول هستند!) فیفا رو به عنوان بازی برتر خودشون انتخاب میکنن.
    بزارید یه مثال بزنم:
    6 نفر از دوستانم شریکی یه ایکس باکس360 تهیه میکنن.هر 6 نفر اونها تا قبل از این فقط pes بازی کرده بودن.بعد از بازی کردن فیفا 10 ... 4 نفر اونها بطور عجیبی از این بازی خوششون اومد و بعد از 2 هفته طرفدار دو آتشه این بازی شدن.ولی 2 نفر از اونها روز به روز تنفرشون از این بازی بیشتر میشد.من با هر 6نفر اونها ارتباط صمیمی دارم و از روحیات اونها باخبرم.از اون 6 نفر احساسشون رو در رابطه با فیفا 10جویا شدم.... 4 نفر از اونها گفتن تا بحال هیچ وقت با یک بازی فوتبال اینقدر حال نکرده بودن.ولی 2 نفر دیگه دقیقا عکس این موضوع رو گفتن.
    من بازیه 2 نفرشون رو (از اون 4نفر طرفدار فیفا) دیدم...طوری فن ها و دریبل های بازی رو حفظ کرده بودن و اجرا میکردن که یکی ندونه فکر میکنه دارن devil may cry بازی میکنن.تازه این فن ها و کمبوها بعد از زدن گل برای شادی اون هم ادامه داشت! خلاصه اونها با پاسکاری و شوت زدن و انواع و اقسام دریبل و برگردون و جزئیات خیلی زیاد و آهنگها کلی حال میکردن و از جلوی tv پا نمیشدن!
    اما اون 2 نفر داشتند در این رابطه بحث میکردن که واقعا چند تا از این حرکات در یک بازی واقعیه فوتبال اتفاق میفته و خواسته اونها فقط یک بازیه منطقی سرشار از تاکتیک تیمی و استراتژی و حساب و کتاب بود.اونها بطور دقیق بازیهای فوتبال رو دنبال میکردن و بنوعی عاشق شبیه سازی بودند.انتخاب اونها pes بود..
    خلاصه مطلب این که انتخاب این دو بازیه زیبا واقعا سلیقه ایی شده و هر کدوم از طرفداران فوتبال رو به راحتی سرگرم میکنه.
    اصلا نمیشه این دو بازی رو بطور دقیق نقد کرد و گفت کدوم بهتره.اگر طرفدار فوتبال نباشی که نمیتونی نقد کنی.اگرم طرفدار فوتبال باشی جزو اون دو دسته قرار میگیری!!!!!!!!!

8. 10 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من میخوام تا اونجایی که اطلاع دارم فن های دو بازی pes و fifa رو با هم مقایسه کنم.چون من از نزدیک با طرفداران دو آتشه این بازیها در ارتباطم.....البته دوستان لطفا بعد از این پست من دوباره بحث مقایسه این دو بازی رو شروع نکنین که تاپیک از روند خودش خارج نشه.
    بنظرم من طرفداران بازی فوتبال به دو دسته تقسیم میشن:
    اولین دسته کسانی هستند که همیشه بازی رو که انجام میدن با چیزی که در واقعیت و یا فوتبالی که از tv پخش میشه مقایسه میکنن.به نوعی این دسته به مقوله شبیه سازی فوتبال خیلی توجه میکنن.
    دسته دوم کسانی هستند که فقط میخوان به هر نحوی که شده از این بازی لذت ببرن.
    دسته اول بین این دو بازی معمولا pes رو انتخاب میکنن.و اما دسته دوم (که به نظر من خیلی بیشتر از دسته اول هستند!) فیفا رو به عنوان بازی برتر خودشون انتخاب میکنن.
    بزارید یه مثال بزنم:
    6 نفر از دوستانم شریکی یه ایکس باکس360 تهیه میکنن.هر 6 نفر اونها تا قبل از این فقط pes بازی کرده بودن.بعد از بازی کردن فیفا 10 ... 4 نفر اونها بطور عجیبی از این بازی خوششون اومد و بعد از 2 هفته طرفدار دو آتشه این بازی شدن.ولی 2 نفر از اونها روز به روز تنفرشون از این بازی بیشتر میشد.من با هر 6نفر اونها ارتباط صمیمی دارم و از روحیات اونها باخبرم.از اون 6 نفر احساسشون رو در رابطه با فیفا 10جویا شدم.... 4 نفر از اونها گفتن تا بحال هیچ وقت با یک بازی فوتبال اینقدر حال نکرده بودن.ولی 2 نفر دیگه دقیقا عکس این موضوع رو گفتن.
    من بازیه 2 نفرشون رو (از اون 4نفر طرفدار فیفا) دیدم...طوری فن ها و دریبل های بازی رو حفظ کرده بودن و اجرا میکردن که یکی ندونه فکر میکنه دارن devil may cry بازی میکنن.تازه این فن ها و کمبوها بعد از زدن گل برای شادی اون هم ادامه داشت! خلاصه اونها با پاسکاری و شوت زدن و انواع و اقسام دریبل و برگردون و جزئیات خیلی زیاد و آهنگها کلی حال میکردن و از جلوی tv پا نمیشدن!
    اما اون 2 نفر داشتند در این رابطه بحث میکردن که واقعا چند تا از این حرکات در یک بازی واقعیه فوتبال اتفاق میفته و خواسته اونها فقط یک بازیه منطقی سرشار از تاکتیک تیمی و استراتژی و حساب و کتاب بود.اونها بطور دقیق بازیهای فوتبال رو دنبال میکردن و بنوعی عاشق شبیه سازی بودند.انتخاب اونها pes بود..
    خلاصه مطلب این که انتخاب این دو بازیه زیبا واقعا سلیقه ایی شده و هر کدوم از طرفداران فوتبال رو به راحتی سرگرم میکنه.
    اصلا نمیشه این دو بازی رو بطور دقیق نقد کرد و گفت کدوم بهتره.اگر طرفدار فوتبال نباشی که نمیتونی نقد کنی.اگرم طرفدار فوتبال باشی جزو اون دو دسته قرار میگیری!!!!!!!!!

امین جان تحقیق بسیار جالبی در روانشناسی گیمرها کردی . منم تا حد بسیار زیادی به این مساله معتقدم که این روحیات افراده که سبب میشه به یک بازی جذب بشن یا ازش متنفر باشن و معمولا بیشترین تاثیر رو گیم پلی بازی روی گیمرها میذاره که شما درموردش توضیحاتی دادی حالا خیلیها کاملا با نظرات شما موافقن و خیلی ها کاملا مخالف .
    توی کشور ما به دلیل اینکه هنوز فرهنگ استفاده از کنسول زیاد جا نیفتاده ( حالا علت این جریان و همینطور خوب یا بودنش به کنار ) معمولا اکثر گیمرها با کامپیوتر بازی میکنن و به علت اینکه فیفا روی PC بجای بازی کامپیوتری داره یک قل دو قل تحویل ملت میده اکثر گیمرهای ایرانی به این بازی رو آوردن و از اونطرف کسانیکه کنسول دارن فیفا بازن چون توی کنسول راحت نمیشه موارد غیر لایسنس شده بازی PES رو درست کرد بنابراین ناگزیرن فیفا روی روی کنسول بازی کنن .
    اگر EA نسخه PC رو با کیفیت کنسولیش ارائه میداد بخشی از گیمرهای هر دوطرف به همون دلیلی که شما اشاره کردی به سمت مخالف گرایش پیدا میکردن .

10. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

4830 معادل 9800 GT ایه. کارت توصیه شده 7900 ــه که بسیار ضعیف تر از یک 4830 ایست.
    دوست من حالا سوال داداش مارو که جواب دادی و این جا هم که جاش نیست حالا لطف کن بگو روی 3650 هم میشه روی high بازی کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

اگه امکان داشته باشه
    چندتا ادیت هم از بازیکنان چلسی بذارین
    به خصوص
    دروگبا
    انلکا
    تری
    لمپارد
    الکس
    مالودا

Stat همه بازیکنان آرسنال:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لیورپول:
    کد:
    چلسی:
    کد:
    Last edited by alex-sina; 16-10-2009 at 18:26.

13. 9 کاربر از alex-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

فکر کنم pes در تنها چیزی که از فیفا عقب مونده همین لایسنس نشدن لیگها و تیمهاش هست.

15. 4 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از عشق من الکس دلپیرو یه عکس بزارید لطفا
    مرسی

17. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •