مطمئن باش ماله driver
مدل کارت گرافیکتو بگو
مطمئن باش ماله driver
مدل کارت گرافیکتو بگو
دوست عزیز من بعید میدونم مشکل شما از نسخه نهایی باشه
مگر شما چند بار این ویندوز 7 التیمیت رو نصب کردید که به این نتیجه رسیدید ؟
با توجه به اینکه شما تازه ویندوز نصب کردید
من احتمال به بدسکتور های قسمتی ا ز هارد دیسک شما میدم
که در طول روز بنا به فعالیتی که انجام مدیدن و موجب استفاده از او قسمت معیوب هاردمیشه
موس شما چند لحظه ای گیرم میکنه تا پردازش کامل شه
پیشنهاد من نصب مجدد ویندوز هست
البته برای احتیاط اگر امکانش هست ویندوز 7 التیمیت دیگه ای تهیه کن
و هنگام نصب هم پارتیشن مورد نظر برای نصب رو اول خودت فرمت کن بعد نصب کن ، تنها دیلیت نکن
سلام.
من یه مشکلی واسم پیش اومده,360 گیگ از هاردم آزاد بود که امروز نگاه کردم دیدم شده 331!!برنامه ای هم نریختم که حجمش انقدر بالا باشه,ممکنه به آپدیتی که اومده ربطی داشته باشه؟؟؟
لطفا کمک کنین ممنون![]()
روی درایو ها پروپتیس بگیر ببین به کدوم اضافه شده
احتمال داره ویندوزت از خودش بک اب گرفته باشه
سلام
مایکروسافت میگه this copy of windows is not genuine (windows7build7600( اگه نرم افزارشو بدین ممنون میشم
یه سوال. یک بار پرسیدم ولی خوب انگار کسی نفهمیدم نظروم رو.
من LCD سیستمم حداکثر 1600 در 900 رو ساپورت میکنه ولی به صورت پیشفرض روی بالاترین رزولوشن تنظیم شده وقتی ویندوز رو عوض کردم و وقتی میگذارمش روی 1600 در 900 کارد صفحه کوچیک میشه ( کل محیط دسکتاب ویندوز. یعنی فول اسکرین با LCD نمیشه!! نمیدونم چرا!!! مانیتور هم هی اخطار میده که رزولوشن رو نمیتونه ساپورت کنه!!!
کارت گرافیک PX-9600GT-512-لدتک
مادربرد GIGA-EP43-DS3L
درود
Windows 7 | آخرین کرک ها در این تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه مشکلی واسه من پیش اومده که برام عجیب غریبه یه کم! راستش یه بنده خدایی که ناوارد بوده دو ساعت نشسته پشت کامپیوتر ما. من بیچاره هم از کلاس برگشته دیدم همه نرم افزار ها تبدیل شدن به شرتکات Media Center!!
یعنی حتی توی فولدر اصلی که نرم افزارها رو نصب کردیم هم شکلشون تبدیل شده به شرتکات مدیا سنتر!!
همه نرم افزارها ... از فتوشاپ و نود 32 و اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و بابیلون و وین رر و کی ام و ... حتی خود ویندوز اکسپلورر!!(شاید بشه گفت نود در صد فایل های EXE!!) حتی سیستم ریستورم شنماید حتی ...!!!
الانم با هزارتا کلک اومدم این جا! کسی می تونه کمکم کنه؟
ویندوزم هم 7 هست!
ممنون
سلام.
میخوام از ReadyBoost استفاده کنم ولی نمیتونم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فلش من :
Sony 8GB
Last edited by amir20; 04-05-2010 at 09:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)