ببخشید هرچی رو لینک کلیک میکنم کار نمیکنه
فکر کنم خرابه یا آدرس اشتباهه
شایدم موقتا کار نمیکنه
ببخشید هرچی رو لینک کلیک میکنم کار نمیکنه
شایدم موقتا کار نمیکنه
Gamingaccess Community Patch Update 2.2.1
- Fixes problems with italian, portuguese and german version of the patch.
File Size : 46,00 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از لینک زیر میتونید هر ورژنی از این پچ رو دانلود کنیدببخشید هرچی رو لینک کلیک میکنم کار نمیکنه
شایدم موقتا کار نمیکنه
Last edited by beauty; 19-12-2008 at 23:31.
آقا
واسه اینکه بازیکنمون خودشو الکی رو زمین بندازه کدوم کلید ها رو در PS2 باید بزنیم؟
من R1 و L1 و زدم ولی جواب نداد!
توی کامپیتور در ورژن قبل اینکار رو میکردم!ولی الان که تو ps2 بازی میکنم بلد نیست!
راستی اصلا تاثیری داره یا همش داور میفهمه؟
سلام به همگی
کسی میدونه علت اینکه تو مستر لیگ سیو ها خراب میشن و بصورت یه برچسب سفید درمیان که آرم هیچ تیمی روش نیست و موقع لود شدن ارور میده چی میتونه باشه؟
این بار ششم هست که بااین مشکل مواجه میشم. بازی رو هم پاک و مجددا نصب کردم ولی یه دوهفته تو مسابقات جلو رفتم و بازهم به مشکل برخوردم .
یکی از دوستان محبت میکنه سیو های مستر لیگ مربوط به تیم میلان یا لینک دانلود کرک سالم این بازی رو لطف کنه ؟
همش یه بازی دارم که باهاش حال میکنم و اونم همینه ...!!!![]()
اینم تغییر نوع چمن بازی که فک کنم فقط برای ورزشگاه SAN SIRO هستش .....چمن بازی رو واقعیتر هم میکنه
البته من هنوز خودم دانلودش نکردم ...اما حتما دانلودش میکنم چون واقعا زیبا و واقعیه.........
دانلود :
.................................................. .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منوی زیبای منچستر
دانلود :
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا
واسه اینکه بازیکنمون خودشو الکی رو زمین بندازه کدوم کلید ها رو در ps2 باید بزنیم؟
من r1 و l1 و زدم ولی جواب نداد!
توی کامپیتور در ورژن قبل اینکار رو میکردم!ولی الان که تو ps2 بازی میکنم بلد نیست!
راستی اصلا تاثیری داره یا همش داور میفهمه؟
r1+l2+l1
منکه هر وقت این حرکت رو انجام دادم داور کارت زرد داده
ای بابا
این سوال دو روزه که اینجاست هیچکس جواب نداده...
میگم این konami offiial patch کرکش جداست یا همون کرک قبلی روش جواب میده؟؟
خواهشا یکی جواب بده
دوست من همون کرک داخل dvd جواب میده....
نمیدونم چرا وقتی patch کونامی رو نصب مبکنم دیگه تو بازی نمیره و بازی مثه اول که کرک میخواد میشه و با ریختن دوباره کرک از داخل dvd بازی میره داخل بازی ......
سلام
خیلی ممنون که جواب دادید
ولی منظور من اینا نیست . تو سیتینگ بازی تیک wait for غیر فعاله واسه من. یکی از دوستان گفت باید بری کنترل پنل کارت گرافیکت (Nvidia) از اونجا میشه درستش کرد
حالا کنترل پنل رو من نمیتونم پیدا کنم فقط Properties کارت گرافیک وجود داره
چی شد پس؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)