سلام بچه ها
من سرویس 128 از پارس آنلاین دارم تا ماه رمضون سرعت شبانه ام 120 بود و دو هفته است که بین 10-15 است نظری دارین.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بچه ها
من سرویس 128 از پارس آنلاین دارم تا ماه رمضون سرعت شبانه ام 120 بود و دو هفته است که بین 10-15 است نظری دارین.
یکی از دوستان میگفت که دلیلشون اینه که مردم به خاطر سحری بیدار میمونن و میشینن دانلود میکنن.
یعنی با اکانت شبانه هم همون 116 دانلود میکنی؟
این شرکت اکانت شبانه نداره . بله . من تو تایم رایگان با همون 116 دانلود می کنم .
سلام از دوستان یه سوال داشتم
کسی تو ولیعصر 128 صبانت که داره می خوام ببینم شبانه هر روز چقدر دانلود می کنه و با چه سرعتی ؟ خیلی ممنون میشم /.
با تشکر
پیش شماره 332
![]()
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن. تصمیمم به ماکس نت با محدودیت حجمی شد.
فقط داخل سایتش دو مدل محدودیت حجمی 12 داره.
یکی 128/128
و یکی دیگه 512~128 هست.
سرعت دانلود کدوم یکی از اینها 114 هست؟ و به جز حجم دانلود چه تفاوت های دیگه ای دارن؟
خود 128 . این سرویس کلاسیک درسته ارزانه ولی سرعتش روزا با 128 برابره ( 114 ) ولی شبا بچه ها میگن سرعتش می شه 50-60 . البته بچه های همارایی می گن .
ماکس نتی هایی که سرویس کلاسیک دارین سرعت شما شبا چچوره ؟
دوست عزیز اگه میای ماکس بهتره بدونی ماکس ip ولد نداره و ip ماکس اشتراکی هست .![]()
سلام
میخواستم بدونم به غیر از هماراسیستم دیگه کدوم شرکت ها دانلود شبانه رایگان دارن؟
سلام
بهتره اولا به دفتر همارا سیستم مراجعه کنید و مشکلتونرو اونجا پیگیری کنید
ثانیا هر موقعی که سرویستون رو تغییر میدید اولش مودمتونرو restart کنید بعد از سرویس جدید استفاده کنید
من اصلا حرف شما رو قبول ندارم . از حرف شما میشه این رو درآورد که اگه من یه ماه سرویس 1 مگ بخرم . بعد ماه دیگه بیام سرویس 128 بخرم و مودم رو رستارت نکنم همون سرویس 1 مگ باقی می مونه که این غلطه .
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
فکر کنم همه ی شرکت ها تو تبریز دارن .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)