تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 498 از 2550 اولاول ... 3984484884944954964974984995005015025085485989981498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض سرعت کم

سلام بچه ها
    من سرویس 128 از پارس آنلاین دارم تا ماه رمضون سرعت شبانه ام 120 بود و دو هفته است که بین 10-15 است نظری دارین.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام بچه ها
    من سرویس 128 از پارس آنلاین دارم تا ماه رمضون سرعت شبانه ام 120 بود و دو هفته است که بین 10-15 است نظری دارین.
    یکی از دوستان میگفت که دلیلشون اینه که مردم به خاطر سحری بیدار میمونن و میشینن دانلود میکنن.

3. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بسته به مرکز مخابریت هست . تو مرکز ولیعصر وضع ماکس بنا به گفته ی ab خرابه . برا من رو 116 ثابته ثابته . این تازگی ها هم بالا هم میره .
    یعنی با اکانت شبانه هم همون 116 دانلود میکنی؟

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یعنی با اکانت شبانه هم همون 116 دانلود میکنی؟
    این شرکت اکانت شبانه نداره . بله . من تو تایم رایگان با همون 116 دانلود می کنم .

6. 2 کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام از دوستان یه سوال داشتم
    کسی تو ولیعصر 128 صبانت که داره می خوام ببینم شبانه هر روز چقدر دانلود می کنه و با چه سرعتی ؟ خیلی ممنون میشم /.
    با تشکر
    پیش شماره 332

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن. تصمیمم به ماکس نت با محدودیت حجمی شد.
    فقط داخل سایتش دو مدل محدودیت حجمی 12 داره.
    یکی 128/128
    و یکی دیگه 512~128 هست.

سرعت دانلود کدوم یکی از اینها 114 هست؟ و به جز حجم دانلود چه تفاوت های دیگه ای دارن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن. تصمیمم به ماکس نت با محدودیت حجمی شد.
    فقط داخل سایتش دو مدل محدودیت حجمی 12 داره.
    یکی 128/128
    و یکی دیگه 512~128 هست.

سرعت دانلود کدوم یکی از اینها 114 هست؟ و به جز حجم دانلود چه تفاوت های دیگه ای دارن؟
    خود 128 . این سرویس کلاسیک درسته ارزانه ولی سرعتش روزا با 128 برابره ( 114 ) ولی شبا بچه ها میگن سرعتش می شه 50-60 . البته بچه های همارایی می گن .
    ماکس نتی هایی که سرویس کلاسیک دارین سرعت شما شبا چچوره ؟
    دوست عزیز اگه میای ماکس بهتره بدونی ماکس ip ولد نداره و ip ماکس اشتراکی هست .

10. 2 کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم به غیر از هماراسیستم دیگه کدوم شرکت ها دانلود شبانه رایگان دارن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

قابل توجه تمام دوستانی که مشتاق شنیدن خبرهای خیلی جالب هستند که نمونه اش در قرن 21 فقط در ایران می تونه اتفاق بیافته!!!
    یک مسئله جدید که من و کارمندان شرکت همارا تازه بعد 2.5 ماه متوجه اون شدیم اینه که در مودم من downstream روی 1021 بود ولی دیشب که برای چندمین بار برای شکایت از کیفیت سرویس با شرکت تماس گرفتم گفتم که این باره آخریه که از این شرکت اشتراک گرفتم که اپراتور زود شروع کرد به پیگیری مسئله و تازه بعد 10 دقیقه پشت تلفن منتظر موندن بهم گفته که سرعت شما 1024 هست (یعنی فقط اسمش) ولی پهنای باندم روی سرویس قبلی ام (512) مونده و افزایش نیافته!!!
    منم که کلی عصبانی شدم که 2.5 ماهه الکی پول 1024 رو میدم ولی 512 استفاده کردم !!

الان شما قضاوت کنید شما جای من باشید چکار می کنید؟؟
    آیا کسی یا جایی هست که به این معضل بی کفایتی برخی مسئولان رسیدگی کند؟؟ افسوس که وجود ندارد!

---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------

تابناک: درعصر ارتباطات و درحالی که کابینه برخی دولت ها به دلیل عقب ماندن از پیشرفت روزافزون تکنولوژی ارتباطی استیضاح می شوند، ما ایرانیان که ادعای برتری علمی وفن آوری درحداقل خاورمیانه را داریم در بین تمام کشورهای جهان رتبه 186 را درسرعت دسترسی به اینترنت کسب نموده ایم.براساس آزمایش و گزارش وب سایت جهانی Speedtest.net ایران در سرعت دسترسی کاربران به اینترنت در رده های پس از کشورهای همچون افغانستان وعراق قرار دارد.
    بنابر این گزارش، درکشور ما بیشترین سرمایه گذاری در این بخش توسط بخش خصوصی انجام شده و در حدود 250 میلیارد تومان توسط شرکتهای Pap وIsp و Isdp و به تازگی شرکتهای wimax و همچنین درحدود 6000 نفر از جوانان متخصص ما در این شرکتها مشغول کار هستند که به زودی به خیل عظیم بیکاران خواهند پیوست و تصمیمات مدیریتی غلط، ایشان را بیکار و سرمایه گذاری بخش خصوصی را بر باد خواهد داد.
    این تعداد نیروی انسانی و این حجم سرمایه گذاری بخش خصوصی در خاورمیانه و بیشتر کشورها بی نظیر است ولی با این حال اکثر قریب به اتفاق مشترکان اینترنت از وضعیت اینترنت خود ناراضی بوده و دائما در حال جابجایی از این شرکت به شرکت دیگر می باشند تا بتوانند این آب باریکه خود را افزایش دهند و این امر در شهرستانهای کشور نیز بسیار مشهود است.
    ادامه خبر:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    بهتره اولا به دفتر همارا سیستم مراجعه کنید و مشکلتونرو اونجا پیگیری کنید
    ثانیا هر موقعی که سرویستون رو تغییر میدید اولش مودمتونرو restart کنید بعد از سرویس جدید استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    بهتره اولا به دفتر همارا سیستم مراجعه کنید و مشکلتونرو اونجا پیگیری کنید
    ثانیا هر موقعی که سرویستون رو تغییر میدید اولش مودمتونرو restart کنید بعد از سرویس جدید استفاده کنید
    من اصلا حرف شما رو قبول ندارم . از حرف شما میشه این رو درآورد که اگه من یه ماه سرویس 1 مگ بخرم . بعد ماه دیگه بیام سرویس 128 بخرم و مودم رو رستارت نکنم همون سرویس 1 مگ باقی می مونه که این غلطه .

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

سلام
    میخواستم بدونم به غیر از هماراسیستم دیگه کدوم شرکت ها دانلود شبانه رایگان دارن؟
    فکر کنم همه ی شرکت ها تو تبریز دارن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •