بله 12 ترمه اما میشه 2 ترم هم سنوات گرفتكلا براي يه دانشجويي كه كارشناسي پيوسته قبول شده تا چند ترم ميتونه بخونه؟ من شنيدم 12 ترم زمان داره درسته يا بيشتر هست؟ طرف كارت پايان خدمت هم نداره
احتمالا همون 14 ترم میتونه تموم کنه!!!
رشتشون مهندسیه؟
بله 12 ترمه اما میشه 2 ترم هم سنوات گرفتكلا براي يه دانشجويي كه كارشناسي پيوسته قبول شده تا چند ترم ميتونه بخونه؟ من شنيدم 12 ترم زمان داره درسته يا بيشتر هست؟ طرف كارت پايان خدمت هم نداره
احتمالا همون 14 ترم میتونه تموم کنه!!!
رشتشون مهندسیه؟
بله - آي تي هست
من الان يه جا خوندم 20 ترم هست كارشناسي خبر هم مال 89 هست
كدوم درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امكانش هست تمام دروس رو خودخوان كرد و شهريه رو كم كرد؟ به جز دروس عملي
کسیی اطلاعی نداره؟
برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند 6 سال وقت هست تا مدرک کارشناسی شون رو بگیرند.ولی خانوم ها یا کسایی که کارت پایان خدمت دارند و یا از خدمت معافند 10 سال وقت دارند.بله - آي تي هست
من الان يه جا خوندم 20 ترم هست كارشناسي خبر هم مال 89 هست
كدوم درسته ؟
خیر.این امکان برای دانشجویان وجود نداره.اگه درسی کلاس داشته باشه نمیشه کاری کرد.امكانش هست تمام دروس رو خودخوان كرد و شهريه رو كم كرد؟ به جز دروس عملي
حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دوره کارشناسی 10 سال (20 ترم) تعیین شده. برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند حداکثر مدت مجاز تحصیل در دوره کارشناسی پیوسته 6 ساله.
پذیرش که استانی نیست .
بستگی به هر رشته داره بعضی ظرفیت زیاده بعضی رشته ظرفیت پذیرشش کمه.
بستگی داره چقدر خوب امتحان داده باشی حداقل سه درس قبول شده باشی معدلت به 12 برسه
نوبت بعدی ثبت نام تو مهر ماه 91دیگه ثابت مهرماه هر سال مثل امسال شده قبلا اسفند بود چون موقعه پذیرش قبول شده ها با قبول شدگان سراسری یکجا میشد و حجم کاریشون زیاد میشد برای همین تغییر دادن به مهر ماه
سایت درست شده انگار
اما من هنوز نمره ها م رو در اطلاعات جامع دانشجو می بینم و در مشاهده نتایج آزمون چیزی نشون نمیده
گفتید چطور ی میشه اعتراض زد ؟؟ من گزینه ای نمی بینم در اطلعات جامع دانشجو
؟............
آقا اقا !!!
من انقد راه رفتم رو اعصاب استاد ساختمان داده كه نمر رو داد)
تستي 2.8
تشريحي 3.85
ميان ترم 2.5
الان جمع اينا 9.15 هست پس چرا تو اطلاعات جامعم 10 ثبت شده:دي؟
قبول شدم يعني؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)