آره انگار باید یه بار ببرمش بنگاه
نه ماشین مشکلی در حرکت نداره
بست باطری رو هم به توصیه یکی از تعمیرکارا در آوردم بازم درست نشد
ECU رو آپدیت کنم اگر باگی درونش باشه برطرف میشه؟
آره انگار باید یه بار ببرمش بنگاه
نه ماشین مشکلی در حرکت نداره
بست باطری رو هم به توصیه یکی از تعمیرکارا در آوردم بازم درست نشد
ECU رو آپدیت کنم اگر باگی درونش باشه برطرف میشه؟
اگر بهم ریختگی داشته باشه بله درست میشه این ایراد ها خیلی ریز و مرتبط هستند که واقعا صبر و دقت می خواد پیدا کردنشون وگرنه تا کل ماشین رو عوض نکنید درست بشو نیست قطعی داشتن یک سیم یا سوکت تا یه قطعه الکترونیکی ریز رطرف شه
دوستان کج شدن چرخ عقب در خانواده 405 در اثر چی میتونه باشه؟(لاستیک سابی عقب)
کسی میتونه شمای کلی اکسل عقب 405 رو بذاره اینکه کدوم بخشش میتونه کج شده باشه
در کل در سیستم تعلیق عقب خانواده 405 این مساله وجود داره که برای حفظ تعدل در پیچ مقداری چرخها به سمت بیرون کج هستند و با سنگین شدن ماشین ممکنه بیشتر هم بشه پس اگر ماشین بیش از حد سنگین باشه و یا کمک ها خراب نرم و یا از تنظیم خارج بشند این اتفاق میوفته
سلام
خانواده 405 به طور طبیعی یکمقدار نامحسوس چرخ به سمت بیرون متمایل هستش.ولی اگه مقدارش غیر طبیعی هستش و لاستیک سابی دارین:
ممکنه بلبرنگ ژامبون خراب شده باشه.
ممکنه خوب رام عقب تاب برداشته باشه
و...
کلا تعلیق عقب خانواده 405 باید هر 100 هزار تا کامل اوراق بشه سرویس بشه.تا اینکه بعدا خرج زیادی رو دستتون نذاره.
ممنون از پاسختون
چرخهای من بیش از اندازه کج شدند جوریکه عقب ماشین گیج شده و تعادل ماشین کم شده
روی جک بازوهای ژامبون به خوبی بالا پایین میرفتند بدون کوچکترین صدایی،توی دست انداز هم صدایی ندارم پس قضیه بلبرینگ منتفی میشه درسته؟ میمونه رام
قابل تعمیر هست در صورت کج شدن؟ با تراشکاری و....
سلام
در مورد تعمیرش چیزی نمیدونم.
شما باید بینید که ژامبون روی محور اصلیش ( لوله بزرگه که بهش رام میگن ) صاف هستش یا اینکه کمی متمایل به خارج شده.
میتونه خود رام تو قسمتی که بلبرنگ باهاش تماس داره گشاد کرده باشه.
در هر صورت باید اکسل عقب باز بشه و همه چیز چک بشه.
دوستان عزیز این شیلنگ ماشین من پوسیده شیلنگ چی هست عوضش کنم یا برام کار میکنه کارنده دستم تو جاده مال چی هست این شیلنگ اینم عکس مرسی.>>>با رنگ قرمز مشخصش کردم تو عکس
![]()
میشه یک عکس از ماشینتون و دقیق از شیلنگی که میگید بذارید
به کجا وصله
سلام داداشی والا ماشین الان نیست فردا دسترسی دارم این عکس هم تو اینترنت گیر اوردم یه دوستی دارم تو نمایندگی سایپا هست کرمانشاه فردا میبرم نشونش میدم اگر گفت نابود شده که عوض میکنم چون میخوام برم مسافرت میترسم شر بده دستم تو جاده
داداش یه سوال این درب رادیاتورم کاغذ روش رفته واهنش افتاده بیرون میخوام عوضش کنم چه مارکی بخرم؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)