دوستان کسی نگفت ... 2 مگ یا 1مگ رو با کارت دانشجویی میدن ؟! ... یا ؟
برای ثبت نام باید به همین 1844 زنگ بزنم ؟!
ممنون
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان کسی نگفت ... 2 مگ یا 1مگ رو با کارت دانشجویی میدن ؟! ... یا ؟
برای ثبت نام باید به همین 1844 زنگ بزنم ؟!
ممنون
من برای دانشجویی نامه اشتغال به تحصیل گرفتم. زنگ بزنید 1844 بپرسید
قابل توجه دوستانی که احتیاج به یه فدایی داشتیین تا سرویس cra اسیاتک و تست بزنه
امروز 512 cra گرفتم بابت سرعت دانلود اینو بگم که شما لینکو میذارین سرعت شروع میشه از 1kB میره بالا بالا بالا بالا بالاتر... بازم بالاتر تا میرسه به چی 3kB بعد میشه 0 البته بعضی مواقع چشم حسود کور گوش شیطون کر بزنم به تخته تا 7kB میره بالا بعد میشه 0kB اونوقت که شما مجبورین dc بشین دوباره هندل بزنین که به نت وصل بشین
خلاصه این سرویس در بهترین حالت فقط به درد یه وب گردی کژدار و مریز می خوره البته در بهترین حالت
جالب اینجاست که من زنگ زدم حاضر نبودن عوض کنن با اینکه فقط 1 ساعت از گرفتن این سرویس جدید می گذشت
وقتی هم که داشتم صحبت میکردم که این سرویسو بگیرم برعکس اون چیزی که از بچه ها شنیده بودم که اینا اسرار می کنن که نداریمو نمیتونیم بدیم فعلا هنوز اماده نیست خیلی سریع بدون هیچ حرفی دادن به من نگو خودشونو اماده کردن سرعت 1kB بندازن به مردم
تبریک میگم به این شجاعت و ایثارگری
ایثارگر دیگه ای نبود ؟![]()
اقا دمت گرم بخاطر این فداکاری!!!
از این سرویس cra چیزه دیگه ای هم انتظار نمیرفت!![]()
اینم یه تست از speedtest که به زحمت تونستم بگیرم سرعت با idm هم اکثر مواقع روی 4kB می چرخه
512cra
![]()
... اون تیکه توی پرانتزش جالبه ! ... Slower Than 94% Of IR !!! اون 99 درصد دیگه چی میتونه باشه !!!!
شبانش با چقدر دانلود میکنی؟
سلام دوستان
من خطم دیروز وصل شد 1مگ 3 ماهه که 1 ماه هم رایگان بهم دادن با 7 گیگ محدود
اگه صفحات قبل رو دیده باشین وضعیت اینترنت من دستتون میاد و اگر ندیده باشین تست زیر رو به صورت لینک میگذارم که ببینید امروز هم از ساعت 6 تا الان هم به طور کلی لامپ اینترنتم خاموش شده و الان با دیال آپ اومدم تو سایت فردا هم که کلا نمایندگی آسیاتک تعطیله پس در نتیجه دو روز قطعی کامل اینترنت امروز هر چی هم که به نمایندگی زنگ زدم کسی بر نداشت نمی دونم چکار کنم ای کاش تو همون مخابرات می موندم (با وجود نداشتن شبانه)دوستان خواهشا بی توجه نباشن پولم رفت وقتم رفت خواهشا کمک کنید
اینم تست سرعت آسیا تک 1 مگ محدود ساعت 1:10 بامداد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا جریان چیه
سرویسم 2مگ هست، پینگ 72 باور نکردنیه
Downstream Rate:6140 kbps
اینم یه تست دیگه
![]()
Last edited by death_man; 21-10-2011 at 10:42.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)