تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 498 از 1081 اولاول ... 398448488494495496497498499500501502508548598998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا تو آموزش كسپر اينترنت سكوريتي اين ها رو توضيح نداده بود :
    تصویر اول : اگر automatic mode رو انتخاب کنید تمام تصمیمات رو کاسپر خودش به طور اتوماتیک اعمال میکنه و هیچ پیغامی نمیده و اگر interactive mode رو انتخاب کنید کاسپر بدون اجازه شما اقدام به هیچ کاری نمیکنه و در تمامی موارد با نشون دادن پیغامی از کاربر سوال میکنه که چه کار باید بکنه . البته در این حالت گزینه پیشنهادی خودش رو

هم با عبارت recommended مشخص میکنه. ضمنا حالتی که در اینجا انتخاب میکنیم ثابت نیست و اگر بخواهیم بعد از نصب هم میشه از حالت automatic به interactive و یا بالعکس تغییر حالت داد.

تصویر دوم : برای تامین امنیت بیشتر other programs رو هم در کنار بقیه موارد تیک دار کنید تا کاسپر به نسبت به سایر برنامه های مخرب احتمالی از انواع مختلف حساسیت نشون بده.

تصویر سوم : این قسمت رو هم طبق پیش فرض رها کنید.disable dns caching تیک خورده باشه تا یکی از راه های نفوذ هکر ها به سیستم قطع بشه. و مورد بعدی هم که ثبت گزارشات غیر مهم هست و نیازی به فعال بودنش نیست.

تصویر چهارم : میتونید هر دو تیک رو بردارید . مربوط به این هست که گزارش کار کاسپر در مواقع مختلف به لابراتوار کاسپراسکای ارسال بشه تا بتونند برای پیشرفت محصول در ورژن های بعد ازاینها استفاده کنند که خب با توجه به سرعت پایین نت ایران نیازی به این کار نیست.

تصویر آخر : این خطا یکی از رایج ترین خطاهای ویندوزه و ربطی به کاسپر نداره و برای خیلی ها هم پیش میاد. برای رفعش باید یک سری آپدیت های ویندوز رو نصب کرد که جوابش قبلا در تاپیک مشکلات ویندوز در پست زیر داده شده ، اگر باز مشکلی بود همونجا سوال کنید. البته خود من با نصب سرویس پک 3 ویندوز این مشکل رو رفع کردم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد خطای fix it مورد اول میگه بعد از آپدیتی که انجام دادی باید سیستم restart بشه. restart کن بعد اگر موارد دوم و سوم همچنان باقی بودند بگو تا ببینیم مشکل از کجاست. مورد چهارم هم داره یاد آوری میکنه که داری از کلید یک ماهه استفاده میکنی که خب مهم نیست، hide messege رو بزن تا پیام مخفی بشه.

2. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امروز به مطلبی برخوردم که برا خودم یک مقدار جالب بود و اون هم اینکه از ورژن 7 فقط تا پایان سال 2009 یعنی 6 ماه دیگه پشتیبانی میشه و بعد از اون ورژن 7 هم مثل 6 از رده خارج میشه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خیلی ممنون از معرفی این برنامه

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

براي آپديت دستي به هيچ وجه نبايد از روش كپي كردن فايلهاي آپديت در مسير نصب كاسپر يا جاهاي ديگه استفاده كرد.با انجام اينكار كلا آنتي ويروس از كار ميافته.روش آپديت دستي(آفلاين) در راهنماي پست اول اين تاپيك موجود ميباشه.

دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون

من دقیقا از روشی که گفتید عمل کردم اما بازهم مشکلم حل نشد

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون

من دقیقا از روشی که گفتید عمل کردم اما بازهم مشکلم حل نشد
    اگر طبق راهنماي مصور كه لينك آن در پست اول وجود داره عمل كنيد به هيچ وجه نبايد مشكلي در زمينه آپديت وجود داشته باشه.من شخصا روي سيستمهاي متعددي تست كردم و مشكلي نداشت.
    شما آپديتها را در سيستم خود از كدام مسير جمع آوري ميكنيد تا براي آپديت در سيستمهاي ديگه استفاده كنيد؟
    ورژن KIS8 سيستم شما و سيستم دوست شما دقيقا چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا به نظرم کسپرسکی آنتی ویروس مزخرفیه
    هر هفته مجبورم که به پوشه زیر برم:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
    و فایلهایی با پسوند tmp رو پاک کنم تا درایو c لبریز نشه.
    اما با اینکه تمام tmp ها رو در آدرس گفته شده پاک کردم ولی باز هم حجم پوشه Kaspersky Lab در آدرس زیر:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
    حجمش به 1250 مگابایت رسیده.
    وقتی وارد پوشه Kaspersky Lab میشم ، یک سری فایل با پسوند dmp وجود داره و یک پوشه به نام AVP8 که داخلش یک سری پوشه دیگه وجود داره.
    پوشهAVP8 با تمام محتویات داخلش روی هم 100 مگابایت اشغال کرده و تمام مشکل من با اون سری از فایلهاست که پسوند dmp دارند.
    اگه راه حلی وجود داره ، لطفا بفرمایید.
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام
    چرا من وقتی می خوام یه چیزی رو نصب کنم آنتی ویروس اون رو آنالیز می کنه و بعد از مدتی فایل setup شروع به نصب می کنه؟
    این قابلیت رو چطوری میشه از کار انداخت ( چون خیلی برام وقت گیره )

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    چرا من وقتی می خوام یه چیزی رو نصب کنم آنتی ویروس اون رو آنالیز می کنه و بعد از مدتی فایل setup شروع به نصب می کنه؟
    این قابلیت رو چطوری میشه از کار انداخت ( چون خیلی برام وقت گیره )

با تشکر
    به خاطر به کارگیری تکنولوژی پیش رفته HIPS یا آنالیز رفتاری بر پایه هوش مصنوعی در ورژن 2009 کاسپراسکای هست که برنامه ها قبل از نصب و اجرا آنالیز میشند تا بسته به میزان خطرات احتمالی ، محدودیت هایی برای برنامه هنگام اجرا اعمال بشه تا در صورت آلوده شدن یا بودن به مخرب ها ، فضای لازم برای انجام تغییرات توسط مخرب ها در سیستم به برنامه داده نشه.

در ورژن 8 راهی برای غیر فعال کردن این آنالیز اولیه نیست و کاری نمیشه کرد. اما به نظر میاد متخصصین لابراتوار کاسپراسکای متوجه این قضیه شدند و در ورژن تازه متولد شده 2010 که کمتر از یکی دو ماه هم به انتشار رسمی اون مونده امکان مدیریت بیشتری فراهم اومده و مثلا میشه حداکثر زمان برای آنالیز اولیه رو به دلخواه تعیین کرد و یا اصلا آنالیز نشه و برنامه ها مستقیما به گروهی که شامل محدودیت میشه برند و بعدا کاربر میتونه محدودیت ها رو با انتقال برنامه به گروه بالاتر برداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر طبق راهنماي مصور كه لينك آن در پست اول وجود داره عمل كنيد به هيچ وجه نبايد مشكلي در زمينه آپديت وجود داشته باشه.من شخصا روي سيستمهاي متعددي تست كردم و مشكلي نداشت.
    شما آپديتها را در سيستم خود از كدام مسير جمع آوري ميكنيد تا براي آپديت در سيستمهاي ديگه استفاده كنيد؟
    ورژن KIS8 سيستم شما و سيستم دوست شما دقيقا چنده؟

دوست عزیز من پوشه Update distribution رو از مسیر زیر :

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8

برمی دارم و ورژن هر دو برنامه هم 8.0.0.454 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا به نظرم کسپرسکی آنتی ویروس مزخرفیه
    هر هفته مجبورم که به پوشه زیر برم:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data
    و فایلهایی با پسوند tmp رو پاک کنم تا درایو c لبریز نشه.
    اما با اینکه تمام tmp ها رو در آدرس گفته شده پاک کردم ولی باز هم حجم پوشه Kaspersky Lab در آدرس زیر:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
    حجمش به 1250 مگابایت رسیده.
    وقتی وارد پوشه Kaspersky Lab میشم ، یک سری فایل با پسوند dmp وجود داره و یک پوشه به نام AVP8 که داخلش یک سری پوشه دیگه وجود داره.
    پوشهAVP8 با تمام محتویات داخلش روی هم 100 مگابایت اشغال کرده و تمام مشکل من با اون سری از فایلهاست که پسوند dmp دارند.
    اگه راه حلی وجود داره ، لطفا بفرمایید.
    لطفا اگه کسی میدونه راهمایی کنه که باید با ون فایلهای پسوند DMP (در آدرس گفته شده) چیکار کنم؟ (درایو C به خاطر اونها داره سرریز میشه)
    Last edited by zigma94; 04-06-2009 at 04:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •