این بعثت قضیه ش چیه؟!
پول رانژه و ... نمیگیرن؟!
همون 374400 رو فیش داده برم پول بریزم و مالیات و آبنومان و رانژه و ... کلا پر!
فقط خدا کنه پینگش گه نباشه!
این بعثت قضیه ش چیه؟!
پول رانژه و ... نمیگیرن؟!
همون 374400 رو فیش داده برم پول بریزم و مالیات و آبنومان و رانژه و ... کلا پر!
فقط خدا کنه پینگش گه نباشه!
حدود 10 روزی هست که سرعتم افتضاح شده بعضی وقت ها مجبور میشم از دایال آپ استفاده کنم
بقیه دوستان شاتلی هم با این مشکل در گیر هستن یا فقط از بدشانسییه منه ؟
خراسان رضوی / مشهد / مرکز قدس / 21دیماه 90 / ساعت 18:11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس دلش از کندی سرعت اینترنت شکست به اینجا بیاورید؛ اینجا بهشت شهر خدا شهر مشهد است!
با سلام
چطوری می تونم طرح انتخابییم که تمام شده رو عوض کنم(فقط توی سیستم همون طرح قبلی رو میتونم تمدید کنم یا افزایش حجم بدم)
دوستان طرح بعثت چطوریه؟ طرح های دیگه ای هم هستش که از شر این 128 نامحدود خلاص شیم؟
جهت رفاه حال دوستان و ضد حال بهISP هایی محدود کننده و کم فروش مانند شاتل:
اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه شمالشرق
آدرس : مشهدمقدس - بلوار سجاد - بلوار خيام - خيابان پيام - ساختمان پست بانك - طبقه 8
كدپستي: 37715 - 91858
تلفن (ها) : 7-7650544 - 0511
دورنگار : 7635516 - 0511
پست الكترونيكي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نمیرید همون دفتر پیشخوان که ازش اینترنت گرفتید؟
بعثت: سرعت ۲۵۰ حجم ۵ گیگ در ماه قیمت ماهی ۱۲ تومن شبانه هم داره
سلام ممنون از پاسختون!
شبانه اش چند ساعته؟ افت سرعت شبانه داره؟
یه سوال دیگه. چطور باید وارد اکانت شد. مث شاتل. قدیم که شاتل داشتم یا یه یوزر و پسوردی میرفتم توی سایت خودش و محدودیت و مدت زمان اعتبارت رو مینوشت.
من ادرس اون صفحه لوگین مخابرات رو داشتم. ولی یوزر پسوردش چیه؟(شماره تلفن رو زدم قبول نکرد(همون یوزر و پسورد کانفیگ مودم))
شبانه صبانت در مشهد افتضاح و داغون شده
سلام . بچه هایی که مشهد هستند و صبا نت دارن آیا از سرعتشون راضی هستند؟؟ به نظرتون مصرف حجمش بالا نیست؟؟ تو خونه ما فقط مامان بابا هستند که روزی نیم ساعت وصل می شن ویدیو کال دارن ولی من نمی فهمم چرا مصرف 3 ماهش به اندازه 1 ماه شده درحالیکه قبلا که خودم بودم حتی گیگ اضافه می یومد .. مورد بعدی قطع و وصلی زیاد شما هم دارین؟؟ و اینکه 2 روزه ovoo وصل نمی شه !!! کسی این مشکل ها رو نداره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)