پارسال 20 مرداد سرویس منو فعال کردن
256 20 گیگ یکساله
من هنوز 1 بایتشم استفاده نکردم گفتم تبدیلش کنین به 128 نامحدود قبول نکردن
1 سال زندگیمون تباه شد
الان که سرعت محدود رفته بالا ما نامحدود گرفتیم lol![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پارسال 20 مرداد سرویس منو فعال کردن
256 20 گیگ یکساله
من هنوز 1 بایتشم استفاده نکردم گفتم تبدیلش کنین به 128 نامحدود قبول نکردن
1 سال زندگیمون تباه شد
الان که سرعت محدود رفته بالا ما نامحدود گرفتیم lol![]()
یه سری سوال
چی دانلود میکنی
از چه سروری؟
لینک مستقیم
یا غیر مستقیم؟rapidshear,megaupload,...
یه لینک که سرعت کمی داره رو اینجا بزار منم تست کنم![]()
به نظر من بهترین کار اینه که خودتو غافلگیر کنی یعنی هر وقت می خوای نامحدود بگیری بری محدود بگیری هر وقت می خوای محدود بگیری بری نامحدود بگیری اینطوری مشکلت حل میشه![]()
من این سرعتهایی که گفتم بره لینکهای مستقیمه مثلا این سایت حتی فیلتر هم نیست http://
ولی سرعتم از 100 بالاتر نیست تو روز تو شب هم میانگین 20 حداکثر 40 تازه بین ساعت 1تا3 که افتضاحه حتی دیشب به 3 رسیده بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا اونایی که سرویس 128 اندیشه دارن بگن که در حال حاضر سرعت دانلود شبانه شون چقدره ؟
اخه یکی از دوستام 128 اندیشه با محدودیت 5 گیگ داره که میگه سرعتش تو شب حدود 10 kb/s میشه (پیش شمارش هم 553 هستش) اما یکی دیگه ازدوستام 128 اندیشه بامحدودیت 8 گیگ داره که سرعت شبش حدود 40 kb/s هس
حالا کلات رو انداختی بالا یا نه ؟!
البته اینجا زیاد در موردش بحث کردیم که با توجه به سرعت مزخرف و استاندارهای پایین اینترنت در ایران همین که سرعت به 100 هم برسه یا اینکه اشتراک رسمی 256 ( که باید با سرعت حدود 32 کیلو بایت کار کنه ) فعلا داره تا سرعت 100 کیلو بایت جواب میده باید کلامون رو هم هوا بندازیم !
البته از شوخی گذشته تو روز من که اصلا مشکلی ندارم و همین الان که ساعت 4 عصره سرعتم خیلی راحت به 90 تا 100 کیلو بایت میرسه که با شرایط فعلی کاملا خوبه . واسه همینه که با وجود امکان گرفتن سرویس بالاتر از 128 مثلا سراغ سرویس 256 نمیرم چون سرعتشون تفاوت محسوسی نداره .. شما هم میتونی از ماه آینده سرویس 128 بگیری و با همین سرعتی که الان داری کار کنی ! یادت هم نره کلا تابستونا به علت زیاد شدن کاربرا و ترافیک بیشتر همه شرکتا افت سرعت دارند ...
البته روزها هم خیلی وقتا ممکنه سرعت تک دانلود به علل مختلف ( مثلا محدودیت سرعت سرور و .. ) مثلا از 20 کیلو بایت بیشتر نشه ! .. اینجور اوقات تنها راهش اینه که چند تا فایل رو همزمان برای دانلود بذاری تا از حداکثر پهنای باندت استفاده کنی . استفاده از دانلود منیحر ها ( مثل IDM ) هم فراموش نشه . اگه هم چیز پی ان داری می تونی تست کنی ببینی تو سرعت دانلودت تاثیر مثبت داره یا نه ... تو شب هم همینطوره و باید چند تا فایل همزمان برای دانلود داشته باشی تا به حداکثر سرعت برسی. البته سرعت شاید به پای روز نرسه اما من همین دیشب با تورنت حدود 1 گیگ دانلود کردم و متوسط سرعت بین 70 الی 100 نوسان میکرد . ( 128 - خط 3 )
البته مرکز به مرکز فرق میکنه و تا جایی که میدونم سرعت مرکز 5 کمی پایین تره .
اما اگه نکات بالا رو رعایت کنی میتونی بیشتر شبا سرعت قابل قبولی داشته باشی ... البته بعد از ساعت 1 تا حدود 3 معمولا نوسان سرعت وجود داره و بعضی اوقات هم سرعت خیلی پایینه یا چند بار سرعت 0 میشه اما بعدش بالا میره و نزدیکای صبح سرعت به حدود 100 هم میرسه ! بخصوص با تورنت . من که این چند شب اخیر مشکل خاصی نداشتم و متوسط 1 گیگ هر شب دانلود میشه .
Last edited by birak; 26-06-2010 at 22:25.
خوب مشکل حل شد این لینک واسه من دیشب رو 12 بود
اما لینک های przeklej.pl رو 80 حتی وقتی پاز میکردم سرعت این زیاد نمیشد
یه توصیه دوستانه کلا بیخیال سرور های ایرانی شو
چون همشون ضعیف هستن و محدود و وقتی بازدید دیروزشون
بازديد ديروز: 206588
بوده حداقل بهنای باندشو داره ببین 10000 تقسیم میکنه که به تو 20 -30 میرسه به من 12
سرعت کم رو هم تغصیر اندیشه ننداز
این لینک رو امتحان کن کیفیتش همون Ts هست
کلا یکی دو نسخه بیشتر از این فیلم نیست که ماله سینماهای روسیه استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mtx891; 26-06-2010 at 15:57.
من خط 5 هسستم 128 دارم اندیشه
سرعت روز حدود 90 سرعت شب هم نوسان زیادی داره ولی تا 110 هم میره از پایین هم تا 30 میاد
فکر کنم با راهنماییهایی که دوستان کردن اولا بهتره ازماه بعد به جای 256 .128 بگیرم چون مثل اینکه سرعتشون زیاد با هم فرق نداره دوئا از سرورهای داخلی هم کمتر دانلود کنم.
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
حالا در مورد 128 نامحدودش نسبت به محدود از نظر سرعت تفاوت داره؟
دوستان چشمتون روز بد نبینه امروز کلا خط4 مشکل داشت و الان تازه وصل شد
نگفتم خط 4 بدترین خط اندیشت!تف
مثل اینکه دیتای خط 4 مشکل داره!!!!!؟
راستی چند روز مونده به پایان 30روز باید تمدیدکرد ؟مثلا الان مال من یه هفته مونده اگه الان تمدید کنم این هفت روز چی میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)