تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 498 از 545 اولاول ... 398448488494495496497498499500501502508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

12

سلام
    خوب بازی رو تموم کردم (کامل نه ) خواستم نظرم رو بگم. برعکس خیلیا از این 2 نسخه ی آخر خیلی خوشم اومد. هم 4 و هم 5. تنوع زامبی هاش بیشتر شده بود و به نظر من بازی طولانی تر از نسخه ی 3 بود. نسخه ی 3 هم همچین معماهایی نداشت. کل نسخه ی 3 رو میشد 12 ساعته تموم کرد. (واسه من یکی که 3 بچه بازی بود و خنده دار)

اینجا هم که همونطوری که قول داده بودن ، از شخصیت های متفاوت از قبل استفاده شد. خود کریس و جیل و همچنین وسکر و پیوند داستانی بینشون خوب بود. ولی معلوم نکرد کی وسکر از فضا برگشت
    ببخشین یکی از اون معماهای این قسمت رو میشه بگین؟به نظر من که 1.2.3 و اسم رمز ورنیکا خیلی بهتر بودن!

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من به یک مرحله ای رسیدم که یک چیزی شبیه به خفاش به من حمله می کنه و توی یک میدونی گیر افتادم از مین های زمینی هم استفاده میکنم ولی نتیجه ای نمی گیرم
    میشه راهنمایی کنید
    من اصلا تو عمرم بازی نکردم ولی الان بیکارم دارم بازی میکنم!

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    من به یک مرحله ای رسیدم که یک چیزی شبیه به خفاش به من حمله می کنه و توی یک میدونی گیر افتادم از مین های زمینی هم استفاده میکنم ولی نتیجه ای نمی گیرم
    میشه راهنمایی کنید
    یک عدد آر پی جی حرامش کن

اگر باز هم نمیتونی ، باید با مین های زمینی بندازیش بعد با تیر معمولی بزنی توی دهنش و جاهایی از بدنش که پوست نداره .

4. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما روی زمین مین بکار و اون رو دنبال خودت بکش روی مینها...بعد که افتاد روی زمین با تیر به دم اون شلیک کن
    به سرش هم میشه شلیک کرد...اگر هم نارنجک استفاده کنی سریع تر نتیجه میگیری

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یک عدد آر پی جی حرامش کن

اگر باز هم نمیتونی ، باید با مین های زمینی بندازیش بعد با تیر معمولی بزنی توی دهنش و جاهایی از بدنش که پوست نداره .
    jتو این مرحله هنوز grp به دستم نرسیده(rpg نه)از کجا بیارم؟نکنه کد تقلب باید بزنم؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

jتو این مرحله هنوز grp به دستم نرسیده(rpg نه)از کجا بیارم؟نکنه کد تقلب باید بزنم؟
    ولي همون RPG درسته ها!
    به هر حال ميشه خريد RPG رو.تا اونجايي هم كه يادمه از اوايل بازي آر پي جي براي فروش بود.
    قيمتش هم 10 هزار تا بود.

9. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بیخیال, دست اول و استفاده از راکت لانچر! از من میشنوید دست اول رو بدون این برید تا مزه زدن غولآخرهای بازی رو بچشید.
    درهرصورت, برای پیدا کردن راکت لانچر, اون قسمتی که باید از قایق استفاده کنید, وسطهای منطقه, یک قایق شکسته بود که توش میتونستید یک راکت لانچر پیدا کنید.

11. 2 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

ببخشین یکی از اون معماهای این قسمت رو میشه بگین؟به نظر من که 1.2.3 و اسم رمز ورنیکا خیلی بهتر بودن!
    توی اینا ، 2 از همه قشتگتر بود. توی 3 هم مثلا همون معمای موجهای رادیویی ، که اگه روی کاغذ میاوردی از اونی که فکرش رو میکردی راحت تر حل میشد.

این سبک 4 و 5 درسته معما نداشت ، ولی مثلا تنوع زامبی یا اون ایده ای که توی دموها هم بعضیاوقتا بازی میکنی هم جالب بود. مثلا توی 4 ، قشنگترین صحنش ، اونجایی بود که Leon با کروز چاقو کشی میکنند.

البته بعضی چیزاش مبهم بود. مثلا کروزر توی 3 مرد ولی توی 4 اومد. یا آلبرت وسکر توی 1 ، تایرانت کشتش ولی توی 4 و 5 باز ظاهر شد. میترسم باز اینجا که انداختیمش توی مواد مذاب و 2 تا راکت کوبوندیم توی سرش ، باز توی 6 بیاد (اصلا 6 رو میخواد بزنه؟ )

درکل به نظر من سبک 4 به بعدش درسته اون ظرافت های قبل رو نداشت ، ولی بازی رو از یکنواختی درآورد و قشنگ تر بود. حالا هرکسی نظری داره و نظرش هم محترمه.

---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------

سلام
    میشه راهنمایی کنید
    اول از همه به شیوا دستور Attack رو بده و بعد اون مین هارو کار بزار. وقتی اون موجود رفت روی مین ، میفته زمین و اگه بری پشت دمش میبینی یک قسمت نارنجی رنگ داره (گوشتش هست). به اون تیراندازی کن.

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

ولي همون RPG درسته ها!
    به هر حال ميشه خريد RPG رو.تا اونجايي هم كه يادمه از اوايل بازي آر پي جي براي فروش بود.
    قيمتش هم 10 هزار تا بود.
    نه RPG جزو اسلحه هایی هست که باید توی طول بازی پیداش کنی تا آزاد بشه.

بعضی از اسلحه ها هم وقتی بازی تموم شد ، باید اسلحه های قبلی رو Full Upgrade کنی تا بهت بده. مثل تیر و کمان.

13. این کاربر از BioHazard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

آقا کسی از دوستان می دونه چی جوری باید مرحله ی آخر رو رد کرد ؟
    این یارو چرا نمی میره ؟ من تیر هام تموم می شه!!!!
    چی کار کنم ؟

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

می دونم RPG درسته ولی هر وقت با یکی صحبت میکنم نا خداگاه میگمgrp!
    ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •