تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 498 از 1174 اولاول ... 398448488494495496497498499500501502508548598998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام احمد جان...(خودم رو دارم صدا میکنم!)
    بابا منکه همون موقع که گفتی اونجایی و داری با موبایل میای تویه نت،بهت تبریک گفتم و ازت خواستم برامون دعا کنی!
    بعدشم من فعالیت نمیکنم؟!!!!من 2 روز تویه نت نبودم و مسلما اینجا هم نتونستم بیام...
    وگر نه همون بازی 7-1 رو که باوجود پخش زنده،من گزارش کردم...ولی در کل خوب من مصدومم!
    به محمد چیزی نگفتم که!ازش تشکر کردم...
    در ضمن همیشه به فکر شما هم هستم...میتونی از امین(وسلی خودمون)بپرسی....(امین سه نکنی ها!)
    در مورد حسین هم بگم که من یه چیزی بهش گفتم که خودش میدونه منظورم چی بود....من دارم ازش مثلا انتقام میگیرم(حسین این رو نخون!البته شوخی میکنماااا..یه همشهری که بیشتر نداریم...تا بتونیم هم پشتش هستم......)
    به هر حال امشب اگه تونستم میام...(اگه قرار رو دوباره با امین کنسل کنم میوفته دنبالم!)
    دوباره هم میگم که زیارت قبول...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام احمد جان...(خودم رو دارم صدا میکنم!)
    بابا منکه همون موقع که گفتی اونجایی و داری با موبایل میای تویه نت،بهت تبریک گفتم و ازت خواستم برامون دعا کنی!
    بعدشم من فعالیت نمیکنم؟!!!!من 2 روز تویه نت نبودم و مسلما اینجا هم نتونستم بیام...
    وگر نه همون بازی 7-1 رو که باوجود پخش زنده،من گزارش کردم...ولی در کل خوب من مصدومم!
    به محمد چیزی نگفتم که!ازش تشکر کردم...
    در ضمن همیشه به فکر شما هم هستم...میتونی از امین(وسلی خودمون)بپرسی....(امین سه نکنی ها!)
    در مورد حسین هم بگم که من یه چیزی بهش گفتم که خودش میدونه منظورم چی بود....من دارم ازش مثلا انتقام میگیرم(حسین این رو نخون!البته شوخی میکنماااا..یه همشهری که بیشتر نداریم...تا بتونیم هم پشتش هستم......)
    به هر حال امشب اگه تونستم میام...(اگه قرار رو دوباره با امین کنسل کنم میوفته دنبالم!)
    دوباره هم میگم که زیارت قبول...
    ما چاکریم احمد جان(من با خودم نبودم با تو ام احمد)
    ای معذرت داداش من که نتونستم دیگه بیام پی سی با موبایل بعدش فقط همون موقع اومدم و یه پست دادم تمام.
    حق با شماست عزیز .
    امین هم نیستش چند وقته نمیدونم کجاس شما خبر ندارین؟ دیروز یه پستی داد ولی خوب خبری نیست ازش.
    خوب پس شما همشهری مربی هستی ها باشه باشه میگم واس چی همش بهت بازی میده نگو همشهریین با هم.
    بیا داداش امشب بیا راستی بازی ساعت چنده به وقت ایران؟
    خییییلی مخلصیم داداش خدا قبول کنه ایشالا به همه شما هم دعا کردیم .
    یا حق

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

سلام.
    احمد , احمد داره خالی می بنده که احمد به فکر احمد بوده درحالی که وقتی که احمد رفته بوده مکه احمد بفکر احمد نبود در نتیجه احمد الکی میگه که احمد , به فکر احمد بوده و .... !!!!!!! من فقط به فکرت بودم ! (چشت در اومد چارلیز!! )
    (البته شوخی می کنم چون احمد ,وقتی احمد نبود خیلی بفکر احمد بود !!!!!!!)
    چی شد !
    امشب باید ببریم.

رئال بتیس - رئال مادرید
    به گزارش RMadridFC.com: امشب دو تیمی که از حامیان سلطنت و پادشاهی اسپانیا هستند در سویا به مصاف یکدیگر می روند .
    رئال مادرید در 4 بازی اخیر خود صاحب 9 امتیاز شده و در رده سوم قرار دارد و بتیس نیز با 4 بازی 2 امتیاز جمع کرده و در رتبه 17 جدول جای گرفته است .
    این دو تیم ساعت 20 به وقت محلی و در ورزشگاه مانوئل روئیز ده لوپیرا , پنجمین بازی خود را در لالیگا اغاز خواهند کرد . رئال بتیس در پیش فصل نتایج بسیار خوبی کسب کرد و هواداران را به خود بسیار امیدوار کرد ولی نتایج خوب پیش فصل در لیگ ادامه پیدا نکرد .
    در فصل جدید انها بازیها را عینا مانند سال قبل شروع کردند و در 4 بازی اخیر خود صاحب 2 شکست و 2 تساوی شده اند , انها در 7 سال گذشته فقط یک بار توانسته اند رئال مادرید را شکست دهند.
    رئال بتیس در بازی قبل میهمان بارسلونا بود و در حالیکه با نتیجه 2 - 0 عقب بودند توانستند بازی را به تساوی بکشند ولی گل دقایق اخر گودیانسن مانع از این شد که انها دست پر از نیوکمپ برگردند .
    تیم بتیس از تاریخ 19 اوریل 2007 به این ور دیگر نتوانسته است در لالیگا به پیروزی برسد و 5 بازی اخر خود را با 4 تساوی و 1 شکست به پایان رسانده است .
    دو تیم رئال مادرید و رئال بتیس در 7 سال اخیر 17 بار به مصاف هم رفته اند که در این 17 بازی تیم بتیس فقط یک بار پیروز شده است و ان هم به پیروزی سال گذشته انها برمی گردد که توانستند در خانه 2 - 1 رئال مادرید را شکست دهند .
    در سوی دیگر میدان تیم قهرمان لالیگا قرار دارد که در حالی به سویا سفر خواهد کرد که توانسته است بازی هفته گذشته خود را با 7 گل پشت سر بگذارد و از سویی دیگر امار انها در شوتزنی نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است , انها در بازی برابر گیخون 16 شوت زدند که 12 تای انها در چارچوب قرار داشت و از این تعداد شوت 7 تا به گل تبدیل شد .
    در حالیکه انها هفته گذشته و در چارچوب لیگ قهرمانان به مصاف باته رفتند و مجموعا 29 شوت زدند که 9 تای انها در چارچوب بود و فقط 2 تا از این شوتها وارد دروازه شد .
    همچنین بهبودی در دیگر ویژگی ها از جمله درک متقابل بازیکنان از همدیگر و پیوستگی , کاملا در تیم پایتخت نشین به چشم می اید و همه بازیکنان در زمین وظایف خود را با ریتمی مناسب انجام می دهند .
    در یک جمله می شود گفت که رئال مادرید بار دیگر مثل یک تیم بازی می کند ؛ مهاجمان و هافبکها به مدافعین کمک می کنند و در عوض مدافعین و هافبک ها نیز در حمله شرکت می کنند و اگر انها بتوانند در همین مسیر کارشان را ادامه دهند می توان شکستشان در فصل نقل و انتقالات تابستانی را فراموش کرد .
    یکی از دغدغه های برند شوستر برای عدم کسب نتیجه احتمالی در بازی امشب می تواند این باشد که بازیکنانش نیم نگاهی هم به بازی در برابر زنیت خواهند داشت .
    راه حلی که شوستر دارد اینست که می تواند همانند بازی با گیخون از سیستم چرخشی استفاده کند ولی این المانی خوب می داند که بتیس مانند گیخون نخواهد بود .

5 بازی اخیر رئال بتیس :
    بارسلونا 3 - رئال بتیس 2 ( لالیگا )
    رئال بتیس 0 - سویا 0 ( لالیگا )
    ختافه 0 - رئال بتیس 0 ( لالیگا )
    رئال بتیس 0 - رکرتیوو 1 ( لالیگا )
    المریا 3 - رئال بتیس 1 ( دوستانه )

5 بازی اخیر رئال مادرید :
    رئال مادرید 7 - گیخون 1 ( لالیگا )
    راسینگ 0 - رئال مادرید 2 ( لالیگا )
    رئال مادرید 2 - باته 0 ( لیگ قهرمانان )
    رئال مادرید 4 - نومانسیا 3 ( لالیگا )
    لاکرونیا 2 - رئال مادرید 1 ( لالیگا )

اخبار تیمها :

رئال بتیس :
    ژیسکو مهاجم اصلی رئال بتیس به خاطر مصدومیت قوزک پا به مدت 6 هفته باید از میادین دور بماند و همچنین ادو دیگر مهاجم این تیم به خاطر سپری کردن دوره نقاهت نمی تواند در بازی امشب حضور پیدا کند هافبک المانی این تیم , اودونکور نیز به دلیل مصدومیت فصل را کامل از دست داده است .

ترکیب احتمالی : ( 4 - 1- 4 -1 )
    کاستو - نلسون - ارزو - خوانیتو - فرناندو ویگا - اورلیو - سرجیو گارسیا - ایمانا - کاپی - مارک گونزالز - پاوونه

رئال مادرید :
    طبق برنامه چیده شده گوتی و اشنایدر می توانند از هفته اینده برای رئال مادرید به میدان بروند و فرناندو گاگو نیز حداقل باید 3 هفته از فوتبال دور باشد . سرجیو راموس و نیستلروی نیز که در برابر گیخون استراحت کردند احتمال می رود امشب از ابتدا در زمین حضور داشته باشند و احتمال می رود هاینزه نیز جای مارسلو را در سمت چپ خط دفاعی بگیرد .

ترکیب احتمالی : ( 4 - 3 - 3 )
    کاسیاس - راموس - متذلدر - په په - هاینزه - دیارا - دلارد - فان در فارت - هیگوئین - نیستلروی - رائول

ستاره های احتمالی :
    در تیم رئال بتیس از سرجیو گارسیا که یک ملی پوش است و در هفته پیش نیز بازی خوبی از خود در برابر بارسلونا نشان داد می توان انتظار درخشش داشت و همین طور از هافبک این تیم ایمانا انتظار یک بازی خوب می رود .

در رئال مادرید نیز دو مهاجم این تیم رائول و نیستلروی انگیزه های زیادی برای نشان دادن خود دارند و هافبک جوان و ملی پوش این تیم یعنی روبن دلارد نیز به خاطر درخشش خیره کننده اش در هفته های اخیر امید زیادی به ادامه این درخشش حتی در برابر رئال بتیس دارد .

نتیجه احتمالی :
    همیشه بازیهای این دو تیم کم گل از اب در می اید مخصوصا وقتی که بازی به میزبانی تیم رئال بتیس برگزار می شود و رئال نباید انتظار یک جشنواره گل دیگر را داشته باشد ولی با توجه به وضعیت هر دو تیم انتظار می رود رئال مادرید بتواند با پیروزی 2 - 1 به مادرید برگردد .
    Last edited by shympw; 27-09-2008 at 21:22.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به به اشنایدر جان عزیز :
    اقا میگم بریم رو اسامی مستعار اینا رو ولش.
    خوب چون که روبینهو رفت ممد جان فکر کنم رافا براش خوب باشه حالا هر چه خودش میخواد یا همون په په قدیمی هر چه میخواد مشکلی نی.
    خوب بازی تا دقایقی دیگر شروع خواهد شد به امید برد رئال عزیز.
    در ضمن باید یاد کنم از علیرضای عزیز و یا دیوید گل که چند وقتی هست ازش خبر ندارم اگر کسی اطلاعی داره که شاید زنده باشه خبر بده.
    رئال مادرید-رئال بتیس
    0-0
    دقیقه:0
    بهترین گلزن لالیگا:رافا فان در فارت
    دیگه چیزی به مخم نمیرسه حالا کی بازی رو گزارش میکنه من که فکر نکنم کامل باشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام.
    احمد , احمد داره خالی می بنده که احمد به فکر احمد بوده درحالی که وقتی که احمد رفته بوده مکه احمد بفکر احمد نبود در نتیجه احمد الکی میگه که احمد , به فکر احمد بوده و .... !!!!!!! من فقط به فکرت بودم ! (چشت در اومد چارلیز!! )
    (البته شوخی می کنم چون احمد ,وقتی احمد نبود خیلی بفکر احمد بود !!!!!!!)
    چی شد !
    امشب باید ببریم.
    ایول امین...خیلی حالیدیم....دمت گرم.....
    --------
    به احمدم بگم که(منظورم خودم نیستماااا!)ما خیلی چاکریم....حسینم کجا به ما بازی داده؟!؟!؟!؟فقط حال گیری میکنه....حالا حالش رو میگیرم..

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال 1-0 تا دقیقه 37 جلو......
    جالبه که هاینزه در دقیقه 19 گل رو زده...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رافائل کارت زرد گرفت!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مارسلو هم کارت گرفت!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

به سلامتی یه گول جلو هستیم ایشالا که بازی رو ببریم.
    ولی چیزی که بده اینه که هم رافا و هم مارسلو کارت زرد گرفتن ایشالا که کسی اخراج نشه و بازی هم به نفع ما تموم شه.
    تا دقیقه 45 رئال هنوز با نتیجه1-0 جلو هستش.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ترکیب:
    کاسیاس-په په-راموس-هاینزه-مارسلو-دیارا-رافائل-روبن-دلارد-رائول-رود
    نیمه اول هم داره تموم میشه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •