دقیقا" منظورم همین بود.....
فقط تعداد انگشت شماری از بازیهای این کنسول رو 1080p هم میتونن اجرا بشن من الجمله:GOW3-U2-GT و...![]()
دقیقا" منظورم همین بود.....
فقط تعداد انگشت شماری از بازیهای این کنسول رو 1080p هم میتونن اجرا بشن من الجمله:GOW3-U2-GT و...![]()
اتفاقا اینا هم نمیشن
من فقط God of War Collection رو رو 1080P اجرا کردم
كيبورد من كار نميكنه؟؟؟بايد از اينترنت برنامشو نصب كنم؟؟؟؟؟
از اين مدله=
![]()
منظورت با PS3 هست دیگه !!
فکر نمیکنم برنامه بخواد , چون به صورت Plug&Play کار میکنن. اگه هم فایلی بخواد باید توسط PS3 از PSN در حالت Online در یافت بشه .البته نه به صورت دستی بلکه زمانی که keyboard رو وصل میکنید خوده دستگاه نیاز به Driver رو اعلام کنه.
کسی از روش ه*ک با دسته sixaxis خبر داره ؟ چجوریاس ؟
الن سرچ کردم چیزی پیدا نکردم شما از کجا میگی؟![]()
[URL="http://hackaday.com/2010/09/26/ps3-sixaxis-controller-now-houses-exploit"][COLOR=black][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
ای بابا چرا این سایت p30world قاطی داره ؟
هرکاری میکنم این لینکها رو درست و حسابی تو کد نشون نمیده
شما لینک رو بذارید خودش اتوماتیک کد می کنه ، برای -- از طریق دسته هم دردسرش زیاده ارزش نداره ، یه دانگل بخرید الان که پشت شهرداری نقل و نبات شده !
كار نميكنه---تنظيمات نميخواد؟؟؟دو تا باطري قلمي بهش انداختم و چراغه سبز چشمك ميزنه اما فعال نيست؟؟؟؟؟؟؟؟كلافه شدم نكنه كيبوردش مشكل داره؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
راستي الان كه دانگل مخصوص هست---خريدن بازي كار درستيه؟؟؟چون من قصد خريد بازي دارم-----
مثل این که قراره تا 35 روز دیگه GT 5 بیاد
خاستم بدونم که چقد این تاریخه اعتبار داره و درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)