آقایون من چی میگم شما چی میگید میگم کسی این Assassin رو دانلود نکرده؟؟
دانلود کنیم یا نکنیم؟؟؟!!!!
باب یکی یه نظر بده!!!!!!
آقایون من چی میگم شما چی میگید میگم کسی این Assassin رو دانلود نکرده؟؟
دانلود کنیم یا نکنیم؟؟؟!!!!
باب یکی یه نظر بده!!!!!!
آقایون assassins creed تکذیب شد البته منظورم از تکذیب شدن همون لینک دانلود بود!!!!!!
و اون لینک هم تقلبی هستش یه سری دانلود کرده بودن گفتن که روی psp کار نمیکنه.
Last edited by Paradise_human; 15-07-2008 at 20:18.
آقایون منظور از اون usb fake version چیه؟؟؟!!!!
این پلاگین چکار میکنه؟؟؟؟!!!
سلام....من می خوام psp خودم رو دانگرید کنم کسی کمکم می کنه؟؟؟ صفحات زیادن و راستش از صحبت دوستان هم چیزی نفهمیدم...
لینک جدید ترین دانگرید هک شده هم می خوام ........البته با اموزش ساده نه حرفه ای که نفهمم........ممنون
سلام
به همه
يه سوال فني دارم
اين پلاگين چيه؟
كه همه در موردش حرف ميزنيد
آقا لطفا بحث تاپيك رو منحرف نكنيد
Last edited by mohammad_dj_kazin; 16-07-2008 at 00:38.
ورژن فریمور psp شما چی هست؟از چه ورژنی می خواهید دانگرید کنید به چه ورژنی؟
اینجور که من برداشت کردم شما سوالت را اشتباه پرسیدی و هدف شما کپی خور کردن psp تون هست.
برای این کار به روش زیر عمل کنید.که در این روش فریمور 3.90m33-3 روی دستگاه نصب میشه.
اگه هم قصد شما دانگرید به ورژن پایین تر هست.باز هم باید از روش پاندورا استفاده کنید.ولی قسمتی که می خواهید Magic Memory Stick بسازید باید Magic Memory Stick ورژن مورد نظر را بسازید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم خیلی دوست دارم بدونم کار دقیق این پلاگین چی هست.
این هم readme پلاگین.
What's this?
This is a plugin to fake the version that the psp reports via usb to the PC and PS3.
This plugin has been made mainly to avoid the psn downloader complain about firmware version.
Instructions: just copy seplugins to the root, and activate the plugin in recovery.
The plugin will fake the version to the one contained in seplugins/usbversion.txt, which
by default is set to 4.05,but you can set it to other version.
کپی خور هست و از 3.52 می خوام دانگرید کنم.....به هر چیزی که بالاتر باشه از این.........
Last edited by s-a-l-i-m; 16-07-2008 at 09:44.
پس شما می خواهی آپگرید کنی نه دانگرید چون دانگرید ورژن دستگاه را میاره پایین و آپگرید می بره بالا.
شما به روش زیر عمل کن.
البته باید ورژن دستگاهت 3.52m33-3 به بالا باشه اگه ورژن دستگاهت 3.52m33 هست ابتدا باید آخرین آپدیت که برای 3.52m33 هست را نصب کنی بعد روش بالا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش نصب آخرین آپدیت برای 3.52m33 :
براي نصب آپديت بعد از اينكه از حالت فشرده خارجش كرديد فولدر PSP رو كپي كنيد داخل مموري بعد هم از داخل PSP فايل Update رو اجرا كنيد. بعد از آپديت هم ميتونيد فايل رو پاك كنيد.
لینک دانلود آخرین آپدیت برای 3.52m33 (آپدیت 4)
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 16-07-2008 at 10:20.
لطفا کمک
من به يه مشكلي خوردم
دستگاه من وقتي مي خواهم بازي را اجرا كنم يا قبل از ورود به بازي هنگ ميكنه يا كلا خاموش
ميشه. از تو يو ام دي اجرا مي كنه ويدئو و .. هم اجرا ميكنه ولي بازي نه.
مموري را عوض كردم فرم وير را از 3.51 به 3.52 اپديت كردم ولي درست نشد.
ممنون ميشم راهنمائيم كنيد.