دوستان لطفا جواب منم بدید من مهر میرم 19 سال کی باید دفترچه خدمتو واسه پشت کنکور موندن بفرستم؟
ممنون
دوستان لطفا جواب منم بدید من مهر میرم 19 سال کی باید دفترچه خدمتو واسه پشت کنکور موندن بفرستم؟
ممنون
سلام.مجموع نمره ی چشم من تقریبا هشت و نیمه..امسال هم پیش دانشگاهی تموم کردم و سال بعد قصد رفتن به دانشگاه دارم..اگه من واسه معافیت اقدام کنم،این معافیت دائمیه یا موقتی؟
- اگه بعد معافیت برم چشمامو عمل کنم،مشکلی واسه معافیت ایجاد میشه یا نه؟همچنین برای گواهینامه مشکلی ایجاد میکنه؟!
- میتونم بعد گرفتن معافیت درسمو تو دانشگاه ادامه بدم؟!
- این که اگه رفتم و به هر دلیلی منو معاف نکردن،باید همین امسال برم سربازی یا میتونم ادامه تحصیل بدم و بعد ادامه تحصیل برم سربازی..؟
ممنون میشم جواب بدین..خیلی واجبه..
اگه معافیت داده باشن که دائمیه ولی بعضی بیماریها که امکان خوب شدنش هست معافیت موقت میدن و اگه خوب نشدی معافیت دائم ولی من برای ضعیفی چشم معافیت موقت ندیدم
- اگه بعد معافیت برم چشمامو عمل کنم،مشکلی واسه معافیت ایجاد میشه یا نه؟همچنین برای گواهینامه مشکلی ایجاد میکنه؟!:نه هیچ مشکلی نداره تا زمانی که تو نخوای کارت معافیتت رو باطل کنی هیشکی باهات کاری نداره و برا گواهینامه هم مشکلی نیست
- میتونم بعد گرفتن معافیت درسمو تو دانشگاه ادامه بدم؟!:آره
- این که اگه رفتم و به هر دلیلی منو معاف نکردن،باید همین امسال برم سربازی یا میتونم ادامه تحصیل بدم و بعد ادامه تحصیل برم سربازی..؟:نه هر وقت درست تموم شد می فرستن اونیکه درس میخونه سربازی نمیفرستن
این نکته رو هم بگم که زمان اقدام به معافیت نباید در حال تحصیل باشی یعنی اگه امسال کنکور دادی و از مهر میری دانشگاه همین روزها اقدام کن
موفق باشی سوالی هم داشتی بپرس
ممنون جواب دادی دوست عزیز(فک نمیکردم به این زودی جواب بگیرم..)
واسه چی بخوام باطل کنم؟!مگه مشکلی ایجاد میکنه؟!نخوای کارت معافیتت رو باطل کنی هیشکی باهات کاری نداره و برا گواهینامه هم مشکلی نیست
یکی از دوستام میگفت که اگه همین شنبه اقدام کنم،دو ماه طول میکشه دفترچه بیاد...خب این دو ماه طول بکشه از مهر رد میشه..اون موقع مشکلی ایجاد نمیشه؟!این نکته رو هم بگم که زمان اقدام به معافیت نباید در حال تحصیل باشی یعنی اگه امسال کنکور دادی و از مهر میری دانشگاه همین روزها اقدام کن
Last edited by khorzo_khan; 02-08-2012 at 22:43.
سلام
من 1 شهریور اعزامم
نمی دونم آموزشی کجا ام ! برم پلیس +10 می گه بهم کجا افتادم ؟
سلام
من کنکور 1409 منطقه 3 شدم و میخوام انتخاب رشته کنم اون جاها و رشته هایی رو که میخوام اگه نیاوردم برای سال بعد بمونم..
متولد نیمه دوم 72 هستم
چکار باید بکنم که به خدمت سربازی اعظام نشم؟؟؟؟؟؟؟ ... لطفا جواب بدید
سلام من متولد 1373/1/1هستم کی مشمول میشم؟؟؟؟
مشکل که چی بگم تو بعضی جاها ممکنه برا استخدام گیر بدن مخصوصا تو کارهای نظامی که یکی از شرایطش اینه که معافیت پزشکی نداشته باشی من که خودم گرفتم حالا خود دانی درسته خیلی ها بهت میگن نگیر ولی خودت تصمیم بگیر من که توصیه می کنم اگه تونستی بگیری اینجوریا هم راحت نمیدن
نه اگه همین امروز اقدام کنی تا دوماه معلوم میشه که معافی ولی مهم اینه که موقع درخواست معافیت درحال تحصیل نباشی بعدا درخواست مهم نیست(تو یکی از بندهای دفترچه نوشته)
سلام دوستان من امسال پشت کنکوری بودم میخوام برای اخرین سال یعنی سال سوم پشینم برای کنکور خواهش میکنم به من بگید چکار باید بکنم ممنون
من معاف نیستم غیبت ندارم ولی همفنه دیگه اعزاممه بعد قبولی ترخیص میشم من امسال الان چه دانشگاهی باید بزنم تا بنتونم واسه سال 92 کنکور بدم ممنون خیلی فوری![]()
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه من وقت زیادی ندارم شرمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)