تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 942 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

6

]سلام
    من رفتم همون مغازه اي كه بعنوان نماينده ايرانسل هستش . پرسيدم كه وضعيت كارتهاي هديه اعتباري چه جورياست. گفتش كه همه را ميدن. من گفتم كه پس چرا به 138 sms زدم يه چيز ديگه گفته. ايشون با يه حالت خاصي گفت كه چرا sms زدي . نبايد ميزدي. حالا كه اينكار را كردي ديگه برات كارت هديه نمياد. ديگه شانس خيلي كمي داري كه برات بياد.
    مي خواستم بدونم مگه شهر هرته كه با يك sms برام ديگه كارت هديه نياد. قضيه چيه؟ يا ايرانسل خيلي چرته با اين كاراش يا اين نماينده ايرانسل توي شهرمون خيلي وضعش خرابه.
    جوك هفته جور شد!!!!
    اين يارو رو بايد از از تبليغات ايرانسل دار زد و تو سايت ايرانسل به صورت زنده پخش كرد با اين راهنمايي كردنش!تا درس عبرتي بشه براي اون كسايي كه اين جنيند!

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

[/QUOTE[اي راحت طلب.
    برو اينجا بخون.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها به خدا اگه روزي 10 دقيقه وقت بگذاريد و توي سايت يه دوري بزنيد جوابه 60% سؤالاتون رو ميگيريد[/QUOTE]

آی گل گفتی شاهین جون بابا تو سایت همه چی هست همه جا هم تبلیغ سایت ایرانسل هست من نمیدونم یعنی چی آخه بعضیا عادت کردن فقط بپرسن !
    Last edited by vahooli; 30-07-2007 at 12:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[quote=matrix10;1372184]

آقا شاهین جسارتا معنی این جمله که توو جواب پست من نوشتید چیه؟ممنون میشم ترجمش کنید.من میگم آخه چرا ایرنسل گوشی رو که GPRS داره ساپورت نمیکنه؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در طرح طلایی کلیه خدمات داخل شبکه ایرانسل (مکالمه---اس ام اس---جی پی ار اس) به صورت نامحدود و رایگان خواهد شد

برای بقیه خطوط هم با تخفیف 50-60 درصد برات محاسبه میشه
    ماهیانه چقدر باید پرداخت کنیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

2

[quote=Dr.Dolfin;1373778]

آقا شاهین جسارتا معنی این جمله که توو جواب پست من نوشتید چیه؟ممنون میشم ترجمش کنید.من میگم آخه چرا ایرنسل گوشی رو که GPRS داره ساپورت نمیکنه؟
    بابا تو هم ماشالله گیر دادی هااااا
    اون کد نیست
    کد نقل و قول ه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

4 همراه اول احتمالا اپراتور دوم گینه بیسائو میشود

در پی درخواست مشاور نخست‌وزیر گینه بیسائو، مبنی بر سرمایه‌گذاری ایران برای ایجاد شبکه‌های ارتباطی و ارائه خدمات تلفن ثابت و همراه در این کشور، مدیرکل دفتر امور بین‌الملل وزارت ارتباطات تصریح کرد: تا زمانی که درخواست کتبی گینه این کشور دریافت نشده، اقدامی نخواهیم کرد.

مهندس احمد پورنگ‌نیا، در گفت‌وگو با سیتنا (متعلق به روابط عمومی وزارت ارتباطات)، اظهار داشت: در صورتی که کشور آفریقایی گینه بیسائو درخواست کتبی خود را ارسال کند، تیمی متشکل از کارشناسان داخلی برای بررسی این امر به این کشور اعزام خواهد شد.
    وی، افزود: با اجرای این طرح، اپراتور اول تلفن همراه در کشور (همراه اول)، به عنوان دومین اپراتور ارائه دهنده خدمات تلفن همراه در گینه بیسائو فعالیت خواهد کرد.
    وی با اعلام این خبر که گینه کناکری نیز خواستار سرمایه‌گذاری ایران برای ایجاد شبکه‌های ارتباطی در این کشور شده است، خاطرنشان کرد: از آن جا که کشورهای این منطقه در آفریقا جزیره‌ای است، گسترش شبکه تلفن همراه در این نقاط از اولویت‌های ما محسوب می‌شود.
    پورنگ‌نیا، در عین حال گفت: گسترش خطوط تلفن ثابت در این منطقه از آفریقا، از نظر بازدهی سرمایه، مقرون به صرفه نخواهد بود، در صورتی که این حالت در مورد تلفن همراه صدق نمی‌کند.
    مدیرکل دفتر امور بین‌الملل وزارت ارتباطات، با بیان این مطلب که هنوز دریافت کتبی از این کشور آفریقایی دریافت نشده است، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا گروه ما متشکل از بخش خصوصی و دولتی باشد.

بیچاره اهالی گینه بیسائو تو ایران خیلی گل به سرش زده مونده گینه بیسائو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بچه ها ميخواستم بدونم كه فقط انتن دهي تو شيراز تقصير شهرداري است؟ و چرا فقط تو جنوب شهر انتن ميده بهتر نبود يكم آنتن براي جنوب و يكم براي شمال مي گذاشتن تا تعادل بر قرار بشه؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ماهیانه چقدر باید پرداخت کنیم ؟
    عزیز برو به سایت ایرانسل اونجا کاملا تمامی شرایط و جزئیاتش را نوشته:

ماهانه باید 15 هزار تومان بپردازی

ولی خوب اگه وارد باشی میتونی به اندازه 2-3 میلیون تومن ازش استفاده کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

به نظر شما آنتن دهي در شيراز كي به حد مطلوب ميرسه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

6

در پی درخواست مشاور نخست‌وزیر گینه بیسائو، مبنی بر سرمایه‌گذاری ایران برای ایجاد شبکه‌های ارتباطی و ارائه خدمات تلفن ثابت و همراه در این کشور، مدیرکل دفتر امور بین‌الملل وزارت ارتباطات تصریح کرد: تا زمانی که درخواست کتبی گینه این کشور دریافت نشده، اقدامی نخواهیم کرد.

مهندس احمد پورنگ‌نیا، در گفت‌وگو با سیتنا (متعلق به روابط عمومی وزارت ارتباطات)، اظهار داشت: در صورتی که کشور آفریقایی گینه بیسائو درخواست کتبی خود را ارسال کند، تیمی متشکل از کارشناسان داخلی برای بررسی این امر به این کشور اعزام خواهد شد.
    وی، افزود: با اجرای این طرح، اپراتور اول تلفن همراه در کشور (همراه اول)، به عنوان دومین اپراتور ارائه دهنده خدمات تلفن همراه در گینه بیسائو فعالیت خواهد کرد.
    وی با اعلام این خبر که گینه کناکری نیز خواستار سرمایه‌گذاری ایران برای ایجاد شبکه‌های ارتباطی در این کشور شده است، خاطرنشان کرد: از آن جا که کشورهای این منطقه در آفریقا جزیره‌ای است، گسترش شبکه تلفن همراه در این نقاط از اولویت‌های ما محسوب می‌شود.
    پورنگ‌نیا، در عین حال گفت: گسترش خطوط تلفن ثابت در این منطقه از آفریقا، از نظر بازدهی سرمایه، مقرون به صرفه نخواهد بود، در صورتی که این حالت در مورد تلفن همراه صدق نمی‌کند.
    مدیرکل دفتر امور بین‌الملل وزارت ارتباطات، با بیان این مطلب که هنوز دریافت کتبی از این کشور آفریقایی دریافت نشده است، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا گروه ما متشکل از بخش خصوصی و دولتی باشد.

بیچاره اهالی گینه بیسائو تو ایران خیلی گل به سرش زده مونده گینه بیسائو

بیچاره گینه بی صاحاب(بیسائو) ببین چقدر بد بخته اپراتور اول میخواد دومین اپراتورشون بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •