[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود تویوتا کمری
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود تویوتا کمری
برج میلاده جالب شده ولی خیلی سنگینه برای این بازی
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!
باید CLEO داشته باشی.من این گرافیک enb رو چه جوری بریزم تو بازی؟
چه جوری رینگ های جدید اقای oficce رو تو بازی بریزم؟
با تشکر
بعد از ریخت تو فولدر CLEO تو بازی Shift + F12 بزن تا فعال بشه. فقط مشکلش اینه که گرافیک بالایی میخواد. سیستم من که هنگ کرد.
در مورد رینگها نمیدونم رینگهای آقای Officer چه مدلی هست. اگر رینگهای گاراژ هست که باید در GTa3.IMG جایگزین کنی و فایل Veh_mods رو هم ویرایش کنی. ولی اگر رینگ ماشینهای معمولی هست باید تو Models فایل Misc و تو generice فایل Wheels رو عوض کنی. البته اگر ماشین جدید میاری دیگه نیازی به این کار نیست.
چرا میشه. یه بار دستگیر شو تا تمام تفنگهات رو پلیس بگیره. بعد برو اسلحه فروشی و تفنگ بخر. تفنگهای tec9 و یوزی رو نخر. چون این دو تا تو ماشین دست CJ هست.سلام
نمیشه cj تفگی که از تو ماشین میشه باش شلیک کرد رو نداشته باشه یا بندازه.... save editor برای این بازی نیست که بشه تمام دارایی های cj رو تغییر داد مثل همین تفنگ ها
همونطور که میدونی هر پلیس دو تا صدای ازیر داره. کافیه اولی رو حذف کنی. اینطوری وقتی آزیر بزنی صدا نداره اما اگر Shift رو نگه داری صداش در میاد.1 مودی هست که با اون فقط چراغ اژیر پلیس روشن بشه مثل گشتی ها و هر وقت خواستی صداشم بیاد
برای اینکار فایل GENRL رو Extract کن و بانک 68 رو باز کن و شماره 11 رو با یک فایل بی صدا عوض کن. برای ساخت فایل صدای خالی کافیه از Jetaudio استفاده کنی.
کد تقلب که هست. مود رو نمیدونم.4ایا مودی برای ایجاد ترافیک های سنگین طبیعی در بزرگ راه ها هست
برای اینکه راننده ها پیاده نشن فکر میکنم باید به صورت دستی از یکی از فایلهای Ped مقدار خشم رو کم کنی. در مورد خشم و دعوا باید بگم که دیدید که بعضی زنها رو که بزنید اسلحه میکشند و بعشی فرار میکنند. کافیه همه رو ترسو کنید. اینطوری پیاده نمیشن.5 ایا میشه از تصادفات بسار مسخره درون اتوبان ها که باعث تصادف ذنجیره ای مسخره میشه جلوگیری کرد و اینکه بعد تصادف راننده ها پیاده نشن..
برای اینکه کمتر تصادف بشه کافیه با ترینر از سرعت بازی یکم کم کنی.
دوستان این هم یک نقشه برای تمام جاهای مخفی بازی. از جمله مغازه ها و محل های قرار و پارکینگها و هر چیزی که بخواهید.
حجمش 350 کیلوبایته چون به صورت عکسه بهتره آدرس رو در نرم افزار دانلودتون وارد کنید تا دانلودش کنه به جای اینکه بازش کنید. البته میل خودتونه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای mohammadrezams عزیز فرقی نداره کجای چراغ روشن میشه فقط لطفا یاد بده که چطوری به شکل مستطیل درست کنم.
امروز اینترنتم مجانیه سعی میکنم همیشه تو این تاپیک باشم!
Last edited by امین گرامی; 22-07-2008 at 08:26.
دوستان سعی کنید کارهای خودتون را بگذارید و لینک دانلود از سایتهای دیگر را در تاپیک به اشترک نگذارید.
من در حال سوال و جواب و آموزش هستم . اگر تونستم چیزی را خوب ویرایش کنم به شما هم میدهم.
باتشکر از اقای ebicross
راستی اون کد ترافیک سنگین چیه؟
راستی rd محمد رضا چی شد؟
من باید کدوم فایل ها رو بریزم تو cloe؟
Last edited by king of the kings; 22-07-2008 at 09:03.
ببخشيد ميتوني بگي كه چطوري مقدار خشم آدمارو زياد يا كم كرد
يه سوال ديگه دارم اگه خشم آدمارو خيلي زياد كرد چي ميشه![]()
آقای Mohsen Ea آیا میتونی جواب من را بدی؟
چند تا سوال دیگر:
1. چطوری عکس زیر اسمتون تو این تاپیک میذارید؟
2. چطوری میشه تو جی تی آی چراغ پژو 405 را که وقتی ترمز میکنیم شکل دایره روشن میشود را شکل مستطیل کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)