آره دوست عزيز. ميتوني بازي كني.
درباره ي ممنوعيت بازي نميدونم. آخه اگه قرار باشه ممنوع باشه بايد Iv هم ممنوع شه ديگه. شايد هم به قول شما ممنوع هست.
آره دوست عزيز. ميتوني بازي كني.
درباره ي ممنوعيت بازي نميدونم. آخه اگه قرار باشه ممنوع باشه بايد Iv هم ممنوع شه ديگه. شايد هم به قول شما ممنوع هست.
من یه لحظه فکر کردم منظورتون gta iv هست. اونم میشه؟![]()
. IV هم شدن ميشه، اما به زور و به ضرب اينكه اينقد تيك تيك مشاهده كني تا خودت اعصابت خورد بشه و ديگه بازي نكني !!
کلا GTA توی ایران یک بازی ممنوعه هست حالا چه سان آندریاس چه IV
حالا چی شده که شما کلید کردین روی این مسئله انگار کسی اهمیت می ده که کدوم بازی ممنوع هست کدوم بازی ممنوع نیست
یعنی شما بازیهای ممنوعه انجام نمیدید؟
همه بازي هاي ممنوعه انجام ميدن ،البته خيلي زماني كه بازي رو ميخرن تا قبل از اينكه برن داخل بازي نميفهمن بازي مشكل داره يا نه!اما حالا زماني هم كه بقهمن يعني بازي رو پاك ميكنن؟
بيان يه بازي قشنگ و پر محتوا خود سازنده هاي داخلي بسازن تا مردم بازي هاي ممنوعه انجام ندن. طوري ميگين ممنوعه كه انگار خودمون قطب توليد بازي هاي جهان هستيم!!!! يه بازي رانندگي در تهران درست كرديم آبروي هر چي بازي ماشيني بود رفت. ديگه چه برسد به بقيه. پس تا بازي درست نكنيم ما هم بازي ممنوعه انجام ميديم!!!!!!!!!![]()
یه جا پیدا کردم که دوبله شدش رو میفروخت....سفارش دادم که برام ارسال کننن باید ببینیم چی میشه
خوب خدارو شكر شما هم پيدا كردي. اما دوبله شدش زياد جالب نيست. البته اگه ماشينا رو عوض نكرده باشن قشنگه!!!
اصلیشو پیدا نکردی؟ فارسیش هم فکر نکنم خالی از باگ باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)