سلام شهاب جون
اون نقطـــه برای اتصال به آنتن هوایی هستش که با یه لاستیک پوشوندنش ...
نور قرمز براي جاهايي که نورکافي وجود نداره و سوژه تاريکه به فوکوس دقيقتر روي سوژه کمک ميکنه. اصطلاحا به اون نور قرمز ميگن لامپ کمکي AF
موفق باشید!
سلام شهاب جون
اون نقطـــه برای اتصال به آنتن هوایی هستش که با یه لاستیک پوشوندنش ...
نور قرمز براي جاهايي که نورکافي وجود نداره و سوژه تاريکه به فوکوس دقيقتر روي سوژه کمک ميکنه. اصطلاحا به اون نور قرمز ميگن لامپ کمکي AF
موفق باشید!
بعد عمری دوباره دست به کار شدم و تم ساختم ... ایندفعه برای و بعشق مهندس میرحسین موسوی
برای سونی اریکسون 240x320
خواهشا" اگر میخواهید جایی اینو بزارید آیدی من (spam_p30) رو ذکر کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس :
پ.ن : فرمت اصلی تم برای k850 هست چون این گوشی واکمن داره و هم سایبرشات ... پس بهترین گزینه برای ساختن تمهای 240x320 اینه چون هم منوی دوربین گوشی رو درست میکنه و هم در گوشی های واکمن دار، واکمن گوشی رو همرنگ میکنه
Einshtein_Sound_Mix_v2.07 اگه میشه لینک دانلودشو بزارین
Last edited by mostafabad2007; 17-06-2009 at 11:46. دليل: اشتباهی
با سلام کاربرد ایندوتا دکمه کنا ردوربین جلوی ک 800 چیه من اولی رو می زنم پیغام وجود نداشتن هیچ فایلی رو می ده و دومیش اصلا سفته و کاربردی نداره و از روزی که برای بار اول دکمه رو زدم و پیغام وجود نداشتن فایلو می ده بعضی وقتا وقتی گوشی رو نگاه می کنم می بینم روی این حالته و ببخشین بهترین اکواستیک برای افزایش صدا برای ک 800 بدون نویز اگه دارین بهم بدین ممنونم میشم
Last edited by aminkohan; 11-06-2009 at 21:37.
این دوتا دکمه هنگامی که درب دوربین باز هست و داری باهاش کار میکنی به عنوان کلید میانبر برای آپشنهای دوربین هست و وقتی هم که درب دوربین بسته است به عنوان میانبر پوشه عکس وفیلمهای گرفته شده رو میارهبا سلام کاربرد ایندوتا دکمه کنا ردوربین جلوی ک 800 چیه من اولی رو می زنم پیغام وجود نداشتن هیچ فایلی رو می ده و دومیش اصلا سفته و کاربردی نداره و از روزی که برای بار اول دکمه رو زدم و پیغام وجود نداشتن فایلو می ده بعضی وقتا وقتی گوشی رو نگاه می کنم می بینم روی این حالته
با سلام تنظیمات همراه اول برای ک 800 چطوری میشه من ثبت نامن کردم ایمیلم لمد ولی اس ام اس نیومده وتنظیماته خوده سایت نمی خونه با گوشی
لینک دانلودشو برام بزارینEinshtein_Sound_Mix_v2.07
بفـــرما دوست عزيـــز ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
حالا اگه بخوایم به صورت اورجینال برگرده چه کار کنیم
بايد اكوستيك اورجينال روي گوشيت بريزي تا برگرده به حالت اول![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)