این جماعت گوشش بدهکار نیست من گفتم شکایت کنید همه باهم یه تکونی بدن! یا مثلا 4 تا سایت ای تی اعتراض کنید اونا بذارن تو سایت! یه تکونی بخورن ولی انگار نـــــــــــــــــــــه انگــــار منم بستم تموم شه عوض میکنم
این جماعت گوشش بدهکار نیست من گفتم شکایت کنید همه باهم یه تکونی بدن! یا مثلا 4 تا سایت ای تی اعتراض کنید اونا بذارن تو سایت! یه تکونی بخورن ولی انگار نـــــــــــــــــــــه انگــــار منم بستم تموم شه عوض میکنم
من رفتم به این آدرس و شکایت نوشتم ..تقریبا همون متن بالا رو که نوشته بودم رو براشون نوشتم شما هم برید و بنویسید وقتی ما حرفی نزنیم اونا هم فکر میکنن ما راضی هستیم...حتی اگه میخوایم ای اس پی رو هم عوض کنیم بازم باید حرفمون رو به گوششون برسونیم..اینم لینک صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما بنده هم زدم اما یک دست صدا ندارد
تابستون کوتاهه :) دیدن از مرداد میخواد طرح نامحدود اجرا شه سریع بسته هاشون و قالب میخوان کنن اونم گرون
![]()
به همین خیال باشید گرونی بعدی گیگ بین الملل در راهه و پیش به سوی اینترانت ملی
تابستون کوتاههالان یادشون اومد بی شرفا
رفقا نا امید نباشید من این بار دلم روشنه![]()
قضیه این طرح نامحدود چیه؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
داستان اینترنت نامحدود که قرار هستش از مرداد شروع بشه چیه ؟ این داستان فروش حجم چیه ؟
من فقط بخاطر پینک پایین (معمولا زیر 120) پارس آنلاین موندم و گرنه کلا بسته هاش گرونه منم مصرفم بالاس!
من تقریبا 5 یا 6 ماه دیگه از قرار دادم مونده ولی احتمالا اینبار که حجمم تموم بشه برم سراغ شرکت دیگه اگر جای خوب می شناسید معرفی کنید لطفا ... تهران مرکز کرمی
قراره از اول مرداد اینترنت حجمی رو جمش کنن و نامحدود ارایه بدن
البته مشخض نیست ترافیک داخل نامحدوده یا خارج
کلن جزئیات طرح مشخص نیست باید تا مرداد صبر کنیم
همه شرکت ها یا فقط پارس آنلاین؟
با قراردادهای حجیم قدیمی کاری ندارن که؟
من هنوز 8 ماه دیگه از قراردادم مونده
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)