باتشکر ازپاسخ گویی سریع دوستمان که ازایرانسل هستند ببخشید شهرک صنعتی بزرگ شیراز 3gنمی شود وکلا ایرانسل برنامه ای برای مناطق صنعتی ندارد؟ )مدیران سایت من تشکرازکاربران نمی توانم بکنم پیگیری دکمه تشکر شود(
باتشکر ازپاسخ گویی سریع دوستمان که ازایرانسل هستند ببخشید شهرک صنعتی بزرگ شیراز 3gنمی شود وکلا ایرانسل برنامه ای برای مناطق صنعتی ندارد؟ )مدیران سایت من تشکرازکاربران نمی توانم بکنم پیگیری دکمه تشکر شود(
سلام آقا رضای عزیز
اولا من از طرف خودم و تک تک دوستان سپاسگزاری میکنم از صبر و حوصله و جواب به سوالات دوستان
سوال من در مورد شهر سمنان تا الان که متاسفانه هیچ خبری نیست ؟ کی انشالا استارت میخوره و آیا 4G هم برای سمنان راه اندازی میشه یا خیر؟
با سپاس فراوان
هر سایت چه مسافتی رو پوشش میده؟ 720 متر به چه جهتی؟ شمال؟ جنوب یا..؟
سلام
لطفا در مورد فیلتر هوشمند و شبکه ملی اطلاعاتی رو در اختبارمون بگذارید ... چه تغییراتی رو شاهد خواهیم بود ؟
ممنون
بنظرم دانشگاه آزاد شهرقدس هم مورد توجه قرار بگیره خوبه چون هزاران دانشجو داره و درآمد خوبی نصیب ایرانسل میشه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
جناب reza rain واقعا متشکریم از این همه حوصله و سرعت در پاسخگویی شمامیشه بگین سیاست شرکت برای سرعت و پهنای باند در آینده چیه ؟ میخوان سرعت رو توی یه حدی محدود کنن یا اینکه بستگی به بودجه شرکت و پهنای باند کشور داره ؟ در مورد فیلترینگ هوشمند هم یه توضیحی بدین . راجع به تعرفه ها هم بگین که تعرفه ها به همین شکل میمونه یا بیشتر خواهد شد ؟
ممنون...
ممنون میشم کسی بهم بگه منظور از سایت چیه؟؟
همینقدر میدونم هرچی که هست هرچی بیشتر باشه بهتره
تهران 26 تا داره 30 تا هم تو راهه
مشهد 6 تا داره 5 تا تو راهه
حالا میگیم تهرانه و پایتخت
ارومیه 11 تا داره و در حال افزایش
در حالی که مشهد بزرگترین شهر بعد از پایتخت
اونوقت راه آهن مشهد هنوز 3g ساپورت نمیکنه
من که میگم 30 درصد مشهد هنوز مونده
داداش rezarain88 اگه شما میتونی رسیدگی کن لطفا
مرسی
ممنون از حوصله و پاسخگویی شما
از کرمان چه خبر ؟ چند سایت دارد؟ برنامه راه اندازی چیست؟ پوشش 4g هم در کرمان داریم؟ ممنون
سلام ما توی شادمان تهران هستیم از نظر هوایی فاصله آنتن 3g تا خونمون در حدود 200 300 متر وقتی توی طبقه 4 5 هستیم راحت dbm روی 50 60 ولی توی طبقه اول و دوم 90 100 چون چند تا ساختمون بلند هست . چه جوری میشه این مشکل حل کرد ؟ من از مودم 3g بیشتر استفاده میکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)