ممنون mrm88عزیز نسبت به سری ای اکس سونی و کریتیو تقریبا صداش چه جوریه حدود قیمتشم لطف میکنید؟300 با 350 خیلی فرق میکنه؟
ممنون mrm88عزیز نسبت به سری ای اکس سونی و کریتیو تقریبا صداش چه جوریه حدود قیمتشم لطف میکنید؟300 با 350 خیلی فرق میکنه؟
خوب اگه واقعا ژاپنی باشه و با review که اقا رضا در بارش داده به این قیمت خیلی ارزونه.لطفا اگه ممکنه بیشتر در بارش تحقیق کنین به ما هم خبرش رو بدین.با تشکر
گویا قراره همه هدفونهای حرفه ای دنیا به همین زودیا وارد ایران هم بشه.فکر کنم چند روز دیگه خبر سری shure و jhaudio و grado , audeze,hifiman,ultrasone هم بهمون برسه.![]()
یعنی شما تا به حال با یه کالایی که بی خودی گرونه برخورد نداشتید؟
یعنی تا به حال شما متوجه کم ارزش بودن این برند به خصوص از نظر کیفیت به قیمت نشدید؟
به هر حال هیچ هدفونی به جهت آسیب رسوندن به گوش ساخته و طراحی نمی شه مگر استفاده غیر اصولی و غیر صحیح کاربر
شما هم موفق باشید.
سلام به شما
مرسی بابت توجه شما
این خبر بسیار خوشحال کننده هست اما احتمالآ در صورت صحت این خبر باز تولید محدود داره چون برندها هیچ تمایلی به تولید انبوه محصولات این چنینی و یا به عبارتی شاهکار رو ندارند و اصل موضوع بر می گرده به اینکه تمایلی به استفاده محصولاتشون توسط غیر ندارند و دوست دارند بهترین اونها برسه به دست بهترین دنیا نه سر از ویترین فروشگاههای متفرقه و یا حراجی دربیاره
در مورد استعلام هم اینکار رو بعد از اینکه پست دادم انجام می دم و احتمالآ اگه صحت داشته باشه براورد قیمت هم شده و می شه نتیجه بهتری گرفت ولی اگه در حد نظریه و شایعه باشه که منتفی هست اما در کل و با تجربه کمی که دارم هیچ وقت برندی محصول از رده خارج رو باز تولید نخواهد کرد چون دلایل بسیار زیادی داره مگر اینکه سنهایزر احتمالآ محصول مشابه قراره تولید کنه و با شماهر مدل دیگه ای نه باز تولید این تنها حدس درست و منطقی هست که به نظر می رسه
درباره ریویو هم قبلآ گفتم که تایپ و دست به قلم من نوعی در حد آماتور هست و مرسی بابت نظر مثبت شما
برای شما هم آرزوی بهتر از سلامتی و شادکامی سراغ ندارم
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
سلام به شما
چه جور اطلاعاتی در نظرتون هست؟
برای شروع بهتر می بود اون چیزای که برای شما سوال بود مطرح می کردید تا دوستان بتونن به شما کمک کنند
تقریبآ کیفیت محصولات این برند در یک سطح هست ولی به نظرم عمومی ترین مدل این برند S4 هست و خوشحال می شم دوستان دیگه که از این برند هدفون دارند نظر بدن
شما هم موفق باشید.
سلام به شما
خوش به حال ما که نمی دونم چه خبر شده نه به سال گذشته که چهار مدل بیشتر از یکی دو برند اون هم نصفه نیمه تقلبی و مدل بی کیفیت بیشتر نبود نه به حالا که . . .
چطور ممکنه به این قیمت موجود شده باشه؟
حتی توی آمازون با تخفیفش هم حدود 800 تومن در میومد که نشون به اون نشون که برای دوستی که باز خاطرم نیست کدوم کاربر بود لینک گذاشتم
این ارزون ترین نمونه آمریکایی:
که در میاد 675 تومن بدون کرایه و هیچ هزینه دیگه ایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم ارزونترین نمونه ژاپنی:
که در میاد 770 تومن بدون کرایه و هیچ هزینه دیگه ایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که سوختم با این قیمت اونم اساسی نوچ نوچ نوچ
باید یه داستانی داشته باشه آخه چطور ممکنه؟ یعنی هدفون رو مجانی اوردن و 200 تومن زیر قیمت دارند می فروشن؟
مشکل اینجاست که این هدفون رو نمی شه تست هم کرد تا Burn in نشده باشه
نمی شد این خبر رو اینطوری می دادید مثلآ:
هدفون سونی EX1000 رو وارد کردند
یه روز بعد:
هدفون قیمتش شده 1 میلیون البته تخفیف هم می دن
یه روز بعد:
100 تومن تخفیف هم می دن
یه روز بعد فروشگاهه می خاد جمع کنه گفته توافقی می فروشه
هی از دست شما چه کنم دل آدم رو می سوزنید اساسی
یکی داشت؟
------------------------------------
می شه یه تست کرد دید این مدلها رو از کجا میارن بزارید دست به یکی کنیم و درباره HE-6 صحبت کنیم خدا رو چه دیدی شاید طبقه زیرین یه پاساژی این مدل رو موجود کرد من هم یه عمر دعاتون می کنم (:
به نظرتون می شه از این به بعد هر کی هدفون خواست انتخاب کنه یه دونه هم HE-6 بهش معرفی کرد؟
در آخر مرسی از اینکه اطلاع دادید
شما هم موفق باشید.
سلام
منم دیدم این هدفون رو تو ویترینشم انگار که مثلن خرازیه نوشته بود مید این جاپن..رفتم تو بش گفتم آقا این تا اونجایی که من میدونم حدود 1تومن قیمتشه، مطمئنی اصله، اونم گفت که صددرصد مطمئنه نشون به اون نشون که روشم خورده made in japan .
آخ چشم !!!!
سلام خدمت همه دوستان
فکر کن حدود 170 صفحه از فروم رو خوندم
با تشکر از همه دوستان مخصوصا rezaomido و mrm88 عزیز که هیچ پستی رو بی پاسخ نمی گذارند
بالاخره تصمیم گرفتم که یه HJE350 بگیرم فقط چند تا سوال داشتم:
1- گارانتی اصلی پاناسونیک چیه ؟
2- از چه فروشگاهایی بگیرم که تقلبی بهم ندن ؟
3- نشونه های اصلی بودنش چیه ؟
4- اگر امکانش هست آدرس چند تا از فروشگاهاشو تو پایتخت و بازار رضا برا پ .خ کنید
دم همتون گرم.
دوستان راستش بنده قصد گوش دادن به موزیک با صدای متوسط روزی 12 ساعت با in earرو داشتم میخواستم ببینم ضرری نداره و ایا باید دنبال مدلای بخصوصی باشم؟ممنون
سعی میکنم تو این پست جواب شما دو عزیز رو بدم
خواهش میکنم شما لطف دارید البته مام خودمون آماتوریم هرچی سوال دارید از Rezaomido عزیز بپرسید که مطمئنا بی پاسخ نمیمونید،راجب این هدفونی که گفتین اونقدر تو بازار زیاد نیست،نمایندگی های خود پاناسونیک دارند البته نه همشون! ولی تقلبیش بعید میدونم باشه،من آدرس یه فروشگاه که به احتمال زیاد داره رو واستون پخ میکنم ولی خوب کاش میگفتین چه سبکی مورد علاقتون هست تا ببینیم اصلا مناسب هست یا نه اما به طور خلاصه چون خودم این هدفون رو دارم باید بگم بیس قدرتمند(والبته تفکیک شده تر از بیس هدفون های کریتیو)مید و های قابل قبول(تا رنج قیمتی 60 تا 70 تومن بسیار بهتر از سونی و فیلیپس تو این رنج) کاملا مناسب برای سبکایی مثل ترنس،دنس،هوس وتاحدودی هم راک و متال،بسیار سبک و راحت تو گوش،عایق بندی خوب(در برابر صداهای بیرون)،سیم بلند ولی قابل تنظیم برای انداختن پشت گردن و شاید تنها ایرادی که بش وارده اینه که بعضی وقتا سیمش پیچ میخوره(شاید تو استفاده ای که من دارم اینطور باشه) و جالبه بدونید سال 2009 برنده ی جایزه ی Outsanding Price/Performance
به معنای بهترین عملکرد در برابر قیمت از IF شده و در کل یکی از بهترین هدفون های ارزونیه که میشه خرید و بخصوص به خاطر صدای بلند و بیس قوی که داره مورد پسند خیلی از ایرونیا میشه،مدل HJE300 هم هست که اونم فقط 5تومن از این ارزونتره ولی صداش تا 95% همینه فقط قدری(شاید قابل توجه نباشه) از لحاظ بیس HJE350 قوی تره ولی گفتم اونقدر نیست که به چشم بیاد،ولی برخلاف HJE350 که فقط خود هدفون و 3تا سری تو جعبش هست هم یه محفظه ی نگهداری داره(پارچه ای ولی شیک) هم یه سیم افزایش طول اورجینال(3.5 میلیمتری) و 3تا سری! اینم بگم ولی سیمش مثه HJE350 قابل تنظیم برای پشت گردن نیست و کوتاه تر هم هست.
Last edited by mrm88; 10-12-2011 at 01:58.
دوست عزیز تو بازار ایران اصلش گیر نمیاد متاسفانه! تازگیا هرجای مربوط و نامربوطی پیدا میشه تو تهران! و موجودیش تو بازار قشنگ به چشم میاد! و احتمال بسیار بسیار زیاد ملت هم که از تبلیغات وحشتناک هر سوپر استاری از دنیای موسیقی و سینما گرفته تا ستاره های فوتبالیست حسابی واسه این برند جوگیر شدن میرن با نا آگاهی تموم فریب فروشنده رو میخورند و پول زیادی هم برای یک محصول تقلبی میدند!
همونطور که بارها دوستان تو این تاپیک گفتند تقلبی(فیک) این برند در بازار ایران 2نوعه یا فیک تابلو(از دور داد میزنه) و یا های کپی(معمولا با محصول اصلی مو نمیزنه و تشخیصش بسیار بسیار سخته) بصورت کلی میشه گفت این برند در دیزاین و تبلیغات چند مرتبه از بقیه ی برندها جلوتره و انصافا هیچ برندی در این 2مورد به گرد پای Monster Beats نمیرسه اما در مورد کیفیت صدای این برند(فقط اصلش! تقلبیاش که بوق هم نیستند) میشه گفت در حد متوسط و قابل قبول ونه عالی(چیزی که افراد با اون تبلیغ های رنگارنگ ناخودگاه فکر میکنن (اینجاست که برندهای حرفه ای تفاوتشون رو با Monster Beats نشون میدند ولی خوب مانند Monster Beats ادعایی نمی کنند و تبلیغ آنچنانی هم ندارند!
از برندهای خوب که اصلشون خوشبختانه اینجا پیدا میشند میتونم به
Sennheiser،Beyerdynamic،Audio Technica،AKG،Klipsch،Bose،M-Audio
اشاره کنم که از لحاظ کیفیت صدا با این مانستر بیتایی که تو بازار ایرانه قابل مقایسه نیست و بعضا(نه همه ی مدلا) قیمتی پایین تر از مانستر بیت دارند ولی اگه دیزاین مانستر بیت دلت رو گرفته میتونی دنبال کسی باشی تا از اون ور برات بیاره(اصلشو چون اون ور هم تقلبیش هست) یکی از دوستان این تاپیک به تازگی براش مدل Pro از این برند رو از اون ور آورده بودند و ایشون بسیار هم راضی بود! پس پیشنهاد دوستانه ی من اینه اگه فقط امکان خرید از اینجارو داری حیفه پول زیاده که برای یه محصوله تقلبی داده بشه! باز هم هرجور صلاحه
کلیپش یک سازنده ی بنام و قدیمیه امریکایی در محصولات صوتی حرفه ای شامل اسپیکرهای استریو از نوع Floorstanding،Bookshelf و همچنین Subwoofer و اللخصوص پکیج های حرفه ای 5.1 و 7.1 برای سینمای خانگیه و تولیدات متنوع دیگری هم در حوزه ی محصولات حرفه ای صوتی داره،چند سالی هم هست که به تولید هدفون در رده ی نیمه حرفه ای(تا 400 دلار) رو آورده که معروفترین هدفونش هم مدل IMAGE S4 که تونست از موسسه ی معتبر Cnet جایزه ی هدفون برگزیده ی سردبیر رو بگیره،کلا میتونم Klipsch رو برندی توصیف کنم که کیفیت خوب رو در برابر قیمت مناسب ارائه میکنه و باز هم خوشبختانه تو بازار ایران با قیمت مناسبی موجود شده که این برند رو در ایران هم قابل انتخاب کرده،شما میتونید مدل های S3،S4،S4i،S5i،X10i،Pro Media و One رو از همین تهران تهیه کنید(پسوند i دارای ریموت برای محصولات اپل)،من خودم مدل Image S4i رو دارم و میتونم بگم صدای بسیار خوبی داره(بیس عمیق ولی تفکیک شده،مید خوب،های خوب)،ریموتش هم واسه من که Ipod دارم بسیار کاربردیه و کاش جنس سیمش بهتر و کیفیت ساختش هم قدری بالاتر بود(البته رقبای این هدفون هم 2مدل از برندهای Shure یعنی SE215 که متاسفانه اینجا گیر نمیاد و Bose MIE2 که گیر میاد ولی قیمتش با قیمت جهانی فاصله داره و نمی صرفه هستند که تو انتخاب باید مدنظر قرار بگیرند)
هدفونی که آقا رضا با سختی های فراوان Burn-In کردش و چه مشقت ها که واسش نکشید!
مگه بده حالا؟ خدا کنه پای Shure،V-Moda و برندهای دیگه هم باز بشه به اینجا و البته همگی اصل و گارانتی دار
راجب قیمت اگه صحت داشته باشه درکتون میکنم واقعا ضایعه ی بزرگیه! من خودم سر 30-40 تومن کلی حرص میزنم وای به حال شما با اون هزینه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)