تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 720 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

جناب پرهام سال گذشته اکثر تولبد کنندگان حتی سازنده های ال سی دی دچار زیان شدن و این مربوط به وضعیت اقتصادی و اشباح بازار میشه و ربطی به عمر پلاسما نداره و تحلیل zoom it هم مثل ذهن نویسندش دچار نقصان هست و ذکر میکنه که در این چند سال تصویر پلاسما درجا زده و معلومه فقط کاتالوگ نگاه میکنه و این کنتراستای عجیب غریب که در بروشور میبینه هیجان زدش میکنه مثل مدلهای امسال سامسونگ که زده 1 به 30میلیون! در حالی که flatpanelshd اونو تست کرده و 1 به 3000 به دست آورده!
    این تاپیکها مختص معرفی محصول و رویو اون هست نه عملکرد مالی شرکتها مگر اینکه شما سهامدار باشید یا فروشنده lg در خیابان جمهوری.

این مقاله از Mshable tech امریکایی با ترجمه ایرانیش هست، نه نوشته زومیت. پایین همون صفحه زومیت یه منبع گزاشته که اگه مراجعه کنید میبینید، فقط خبرو از سایت Mshable tech امریکا که تو نیویورک و سان فرانسیسکو قرار داره ترجمه کرده. اونا مثل ما تعصبی نیستن.
    در ضمن من اینو واسه اونا که قصد دارن خرید کنن گذاشتم که علاوه بر دونستن مزایای فوق العاده پلاسماهای V, G, S پاناسونیک آگاهانه تر تصمیم بگیرن نه واسه شما
    عملکرد مالی شرکتها هم نمایانگر آینده اونهاست، و استمرار تولید تکنولوژی که ما قصد خریدشو داریم. یعنی آینده نگری! همه مثل شما هر سال یه TV عوض نمیکنن آخه.
    خودم تا به حال pv60,py800,v20,vt30 را خریداری کردم و کاملا راضی بودم
    .
    بنده نه فن ال جیم نه شرکت دیگه، نه سهمی دارم، نه فروشنده هستم.
    شما هم اولین فردی نیستید که میبینم خبر رسانیرو محکوم میکنه.
    Last edited by parham511; 15-05-2012 at 11:58.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

نمایش یه تصویر ثابت برای مدت طولانی روی هر تکنولوژی ای مشکل ایحاد میکنه حتی روی LED/LCD بر اثر نمایش طولانی مدت یک تصویر ثابت مشکل Image sticking به وجود میاد که قبلا برای چند تا از بچه های همین تاپیک هم پیش اومده اتفاقا در مورد این مشکل در دفترچه راهنمای اکثر برندها هم اخطار داده شده.

توضیح در مورد Image sticking در LED , LCD:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پلاسماهای فعلی کمتر دچار مشکل Burn in مگر اینکه یک تصویر ثابت برای مدتهای طولانی مثلا ساعتها و یا روزها روی این پنلها رها بشه که معمولا در خلال کاربردهای عادی روزانه به وجود اومدن همچین سناریویی خیلی بعید هست.
    اون چیزی که در مورد پلاسماهای امروزی پیش میاد Image retention یا احتباس موقتی تصویر هست که همونطور که از اسمش پیداس موقتی هست و بعد از چند ثانیه تا چند ساعت خود به خود بر طرف میشه در صورت بر طرف نشدن هم میتونید با نمایش طولانی مدت یک صفحه خاکستری یا به کار بردن الگوریتمهای دیگه این اثرات رو پاک کنید.

اون چیزی که مانع از به وجود اومدن IR یا Burn in در پلاسماها یا IS در ال سی دی ها میشه آگاهی از این مسئله هست که شما نباید بک تصویر ثابت رو برای مدتهای طولانی روی صفحه نمایش رها کنید و اگر پنل رو برای کاربردهایی مثل ادارات و .... لازم دارید که کاریردی غیر متعارف هست و ممکنه یک تصویر ثابت برای مدتهای طولانی نمایش داده بشه بهتره از پلاسماها که نسبت به این مشکل مستعدتر هستناستفاده نکنید.
    Last edited by *Alucard*; 15-05-2012 at 13:16.

3. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مقاله در اینترنت زیاده از جمله مقالاتی که نوشته ال سی دی ها باعث سردرد و ضعیف شدن چشم و حتی تغییر رفتار میشن.
    دوستان لطفا در چهارچوب موضوع تاپیک بحث کنید از این به بعد دسترسی دوستانی که علاقه ندارن در مورد موضوع تاپیک بحث کنن قطع میشه.
    Last edited by *Alucard*; 15-05-2012 at 13:25.

5. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

نمایش یه تصویر ثابت برای مدت طولانی روی هر تکنولوژی ای مشکل ایحاد میکنه حتی روی LED/LCD بر اثر نمایش طولانی مدت یک تصویر ثابت مشکل Image sticking به وجود میاد که قبلا برای چند تا از بچه های همین تاپیک هم پیش اومده اتفاقا در مورد این مشکل در دفترچه راهنمای اکثر برندها هم اخطار داده شده.
    سلام جناب آلوکارد،
    وقتتون بخیر
    اگر این مشکل در LCD ها هم وجود داره چرا واسه مانیتورها که تصویر ثابت دارن همیشه از LCD استفاده میشه؟
    آخه بحث ازونجا شروع شد که دوستان می خواستن از پلاسما به عنوان مانیتور استفاده کنند.
    پیشاپیش ممنون،
    بازم ببخشید، ولی این سایتی که گذاشنید یه وب نوشت شخصی بود مربوط به آقای Andrew Ghigo که مهندس الکترونیک هست و سابقه کاریشون در زمینه های مخابراتی بوده تا الان.
    به نظرتون یک طرفه نیست؟

اگر پنل رو برای کاربردهایی مثل ادارات و .... لازم دارید که کاریردی غیر متعارف هست و ممکنه یک تصویر ثابت برای مدتهای طولانی نمایش داده بشه بهتره از پلاسماها که نسبت به این مشکل مستعدتر هستناستفاده نکنید.
    باور کنید منم همینو گفتم،
    کسی راجع به تصاویر تلویزیونی یا اسنفاده خانگی صحبت نکرد! تازه آدرسم دادم هرکی خواست Burn in ببینه بتونه ببینه از نزدیک، اما بعضیا که مثلا فن هستن به این اظهار نظر با ادله من هرچی از دهنشون درومد گفتنو منو به سهامدار ال جی و فروشنده متهم کردن،
    من تو تاپیک خود ال جی هم بیشتر معایب مدلارو میگم تا مزایاشون. چون به اندازه کافی خود برندا از مزایا تبلیغ میکنن، مسئله مشکلاته که کسی ازش حرفی نمیزنه. وقتیم میزنه این میشه، و فن ها هجوم میارن سر آدم!
    ارادتمندیم....
    Last edited by parham511; 15-05-2012 at 14:13.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

توضیح در مورد Image sticking در LED , LCD:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پلاسماهای فعلی کمتر دچار مشکل Burn in مگر اینکه یک تصویر ثابت برای مدتهای طولانی مثلا ساعتها و یا روزها روی این پنلها رها بشه که معمولا در خلال کاربردهای عادی روزانه به وجود اومدن همچین سناریویی خیلی بعید هست.
    اون چیزی که در مورد پلاسماهای امروزی پیش میاد Image retention یا احتباس موقتی تصویر هست که همونطور که از اسمش پیداس موقتی هست و بعد از چند ثانیه تا چند ساعت خود به خود بر طرف میشه در صورت بر طرف نشدن هم میتونید با نمایش طولانی مدت یک صفحه خاکستری یا به کار بردن الگوریتمهای دیگه این اثرات رو پاک کنید.

اون چیزی که مانع از به وجود اومدن IR یا Burn in در پلاسماها یا IS در ال سی دی ها میشه آگاهی از این مسئله هست که شما نباید بک تصویر ثابت رو برای مدتهای طولانی روی صفحه نمایش رها کنید و اگر پنل رو برای کاربردهایی مثل ادارات و .... لازم دارید که کاریردی غیر متعارف هست و ممکنه یک تصویر ثابت برای مدتهای طولانی نمایش داده بشه بهتره از پلاسماها که نسبت به این مشکل مستعدتر هستناستفاده نکنید.
    درسته که توی دفترچه LED ها هم همچین هشداری داده شده ولی من الان 9 ماهه که aspect ratio رو روی 4:3 گذاشتم (D6600) و 2 تا نوار سیاه رنگ دو طرف تلویزیون هست و روزانه 5-6 ساعت تلویزیون توی این حالته ولی حتی به اندازه یک اپسیلون هم اون دو تا نوار سیاه جا ننداخته. البته ممکنه اگر 10 سال تو این حال بمونه یه تغییراتی بکنه.

8. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

روی مانیتورها هم این مشکل هست ولی مسلما پلاسماها مستعدتر هستن البته روی مانیتورها از نوع خاصی از پنلهای ال سی دی استفاده میکنن که با تی وی متفاوت هست و گفته میشه تغییر ولتاژی رو به صورت نامحسوس روی تصاویر ثابت ایجاد میکنه با این تفاسیر وجود Screen Saver یا نجات دهنده صفحه نمایش برای همین منظوره.

نمونه ای از Image sticking روی LCD مانیتور:

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

درسته که توی دفترچه LED ها هم همچین هشداری داده شده ولی من الان 9 ماهه که aspect ratio رو روی 4:3 گذاشتم (D6600) و 2 تا نوار سیاه رنگ دو طرف تلویزیون هست و روزانه 5-6 ساعت تلویزیون توی این حالته ولی حتی به اندازه یک اپسیلون هم اون دو تا نوار سیاه جا ننداخته. البته ممکنه اگر 10 سال تو این حال بمونه یه تغییراتی بکنه.
    منم 5 ساله دارم روی یه پلاسما بازی میکنم و فیلم نگاه میکنم Burn in نشده شاید IR شده باشه ولی خود به خود بر طرف شده.

10. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

خیلی ممنونم از سایت خوبی که معرفی کردین.

14. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من جا ماندگی تصویر روی CRT هم دیدم. ولی پلاسما خیلی مستعدتر از بقیه هست

16. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

GT50

18. 8 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •