تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 602 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    ایرفون jbl j22 رو میخوام بگیرم
    نظرتون چیه؟
    سبک خاصی گوش نمیدم- نمیخوام بیس الکی و زیاد داشته باشه و صدای شفاف داشته باشه
    ایرفون دیگه ای پیشنهاد میشه داد تا سقف 200 تومن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان جایی یا کسی رو میشناسید که ایرفون shure 215 رو بفروشه ؟ اگه باشه به نظرتون قیمت آکش چقدر باشه خوبه برای خرید ؟
    اگه یدونه دست دوم پیدا کنم به نظرتون به شرط تمیز بودن چقدر میارزه ؟ اصلا این کار درستی هست که این ایرفون رو دست دوم بگیرم ؟
    و در آخر اگه دیگه هیچ جا نتونستم پیدا کنم جای مطمئنی رو میشناسید که از دبی برام بیاره (البته خیلی بیشتر از قیمت دبی برام در نیاد) ؟
    با تشکر
    Last edited by saeed85; 22-07-2014 at 05:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

2
    سلام
    یه هدفون میخوام تا 150 تومن معمولا با گوشیم که xperia sp هست گوش میدم خیلی در زمینه ی آهنگ حرفه ای نیستم تقریبا آماتورم ولی واضح بودن آهنگ برام مهمه شاید بعضی وقت ها به تلویزیون هم وصل کنم برا شنیدن صدای بازی نه برای فیلم و میخوام برا استفاده ی طولانی اذیت کننده نباشه
    معمولا هم سبک پاپ گوشی میدم گاهی وقتام رپ در کل خیلی حرفه ای نیستم

خواهشا سریعتر راهنماییم کنید
    ممنون از هر کسی که کمک میکنه

در آغاز فعالیت hariss's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان میدونم باید تاپیکارو بخونم بعدا سوالامو بپرسم ولی باور کنید وقتم خیلی کمه،به علاوه گستردگی پستا آدمو سردرگم میکنه.لطف کنید کمکم کنید ممنون مبشم.
    من بودجه 600 تومنی دارم برا هدفون.بیشتر دوست دارم بی سیم بگیرم چون سیم اذیتم میکنه.حالا به نظر شما با سیم بهتره یا بی سیم.
    من خودم نظرم رو sony walkman wh 303 بود که واکمنم باشه که مشکل اتصال به mp3 رو نداشته باشم.

با تشکر فراوان از دوستان

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    ایرفون jbl j22 رو میخوام بگیرم
    نظرتون چیه؟
    سبک خاصی گوش نمیدم- نمیخوام بیس الکی و زیاد داشته باشه و صدای شفاف داشته باشه
    ایرفون دیگه ای پیشنهاد میشه داد تا سقف 200 تومن؟
    من j55 رو تست کرده بودم و به نظر من که بیسش خیلی زیاد و بومی بود. من هدفونی مثل فیلیپس she3590 که 35 تومنه رو به j55 ترجیح می دم.

دوستان جایی یا کسی رو میشناسید که ایرفون shure 215 رو بفروشه ؟ اگه باشه به نظرتون قیمت آکش چقدر باشه خوبه برای خرید ؟
    اگه یدونه دست دوم پیدا کنم به نظرتون به شرط تمیز بودن چقدر میارزه ؟ اصلا این کار درستی هست که این ایرفون رو دست دوم بگیرم ؟
    و در آخر اگه دیگه هیچ جا نتونستم پیدا کنم جای مطمئنی رو میشناسید که از دبی برام بیاره (البته خیلی بیشتر از قیمت دبی برام در نیاد) ؟
    با تشکر
    توی ایران ندیدم. قیمت دلاریش 100 دلاره. توی ایران کلیپش x10 موجود هست و واقعاً هدفون خوبی هم هست. فکر کنم قیمتش حدود 400 تومن بود.
    اینکه دست دوم اون چقدر میرزه به خودتون بستگی داره. ولی با وجود کلیپش x10 توی ایران، se215 دیگه همچین نوشدارو هم نیست.

2
    سلام
    یه هدفون میخوام تا 150 تومن معمولا با گوشیم که xperia sp هست گوش میدم خیلی در زمینه ی آهنگ حرفه ای نیستم تقریبا آماتورم ولی واضح بودن آهنگ برام مهمه شاید بعضی وقت ها به تلویزیون هم وصل کنم برا شنیدن صدای بازی نه برای فیلم و میخوام برا استفاده ی طولانی اذیت کننده نباشه
    معمولا هم سبک پاپ گوشی میدم گاهی وقتام رپ در کل خیلی حرفه ای نیستم

خواهشا سریعتر راهنماییم کنید
    ممنون از هر کسی که کمک میکنه
    شاید سنهایزر px100II یا px200II
    فیلیپس she3590 که 35 تومنه یا کریتیو ep630 که 60 تومنه

سلام دوستان میدونم باید تاپیکارو بخونم بعدا سوالامو بپرسم ولی باور کنید وقتم خیلی کمه،به علاوه گستردگی پستا آدمو سردرگم میکنه.لطف کنید کمکم کنید ممنون مبشم.
    من بودجه 600 تومنی دارم برا هدفون.بیشتر دوست دارم بی سیم بگیرم چون سیم اذیتم میکنه.حالا به نظر شما با سیم بهتره یا بی سیم.
    من خودم نظرم رو sony walkman wh 303 بود که واکمنم باشه که مشکل اتصال به mp3 رو نداشته باشم.

با تشکر فراوان از دوستان
    من این پلیر یا مدل بالاترش (505) رو تست کرده بودم که صدای خوبی با بیس زیاد ولی جذاب داشت. هرچند من به شخصه ترجیح می دادم از سری xb سونی هدفونی بخرم. مثلاً xb600 ، و پلیرم هم جدا باشه.

6. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از این دو مدل سنهایزر که گفتید px200 اصلا در بازار موجود نیست و px100 قیمت خیلی بالایی داره فکر کنم تو نامداران 375 دیدم که خیلی نا معقول هست
    Last edited by The master; 24-07-2014 at 04:09.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.با بودجه 80 تومن یه هدفون با باس خوب میشه معرفی کنین.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از این دو مدل سنهایزر که گفتید px200 اصلا در بازار موجود نیست و px100 قیمت خیلی بالایی داره فکر کنم تو نامداران 375 دیدم که خیلی نا معقول هست
    سلام.
    با این بودجه فقط Sony ZX300 یا ZX310 میمونه و Pioneer SE-MJ31 که همون مدلهای سونی پیشنهاد میشه
    با سلام خدمت دوستان.با بودجه 80 تومن یه هدفون با باس خوب میشه معرفی کنین.ممنون
    سلام.
    بد نبود میگفتی با چی میخوای گوش بدی و دقیق تر بگی کاربردت چیه... مثلا" با کمی افزایش بودجه اگه بگردی Pioneer SE-M290 پیدا میشه که بیس قوی داره اما ممکنه با موبایل گوش بدی نتونی از همه قدرت بیسش استفاده کنی چون موبایل توانایی راه اندازی چنین هدفون هایی رو به طور کامل نداره...
    ضمنا" اگه بیس خوب میخوای و از موبایل هم استفاده میکنی با این بودجه هدفون های داخل گوشی (In-Ear) خیلی بهتر هستن تا هدفون های بزرگ (Full Size)
    Last edited by metalhead_forever; 24-07-2014 at 21:45.

10. این کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان لطف کنین نظر بدین بین دوتا هدفون گیر کردم. بین a4tech mk610Philips she 2590 موندم کدومو بگیرم یکی میگه این بهتر از اونه اونیکی میگه اون بهتر از اینه .لطف کنین راهنماییم کنین tnx;-)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان بین دو مدل زیر کدوم بهتره،باس برام مهمه،با گوشی میخام موزیک گوش بدم،ممنون. مدل بهتری تو این رنج قیمت داشتین بگین

Philips In-Ear Headphones SHE8000
    Creative EP-830 In-Ear Headphones
    Last edited by amir2m2a; 25-07-2014 at 03:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •