حالا معلوم نیست از این به بعد سرعت ها واقعی میشن یا نه!
شاید دوباره مثل سابق شه
حالا معلوم نیست از این به بعد سرعت ها واقعی میشن یا نه!
شاید دوباره مثل سابق شه
آخه وقتی میتونن سرویسهای خوب بودن دلیلشون واسه جون به لب کردن مردم چیه؟دم از اسلام هم میزنن.مسخره س.
آخرین پست صفحه ی قبل رو ببین.
سرعت 512 ام تازه وصل شد . خداییش رمز و راز رضایت ما از مخابرات اینه که تا جایی که میتونیم از زنگ زدن به پشتیبانی و ایجاد مشکل خودداری میکنیم چون همیشه یا علاف میشی یا کلافه ! اما بالاخره وصل شد بعد 3 بار زنگ زدن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 128 ام تا چند روز پیش از این بیشتر بود اما ..... شکر.
من كه دستم به جايي بند نيست طرف حسابم يه نفره نشسته توي مغازه اش! 2020 هم ما رو داخل مشتركاش حساب نمي كنه!
آخ آخ گفتي 512 از بس اعصاب برام نمونده بود يه چند تا اكانت ه ك كردم تا رسيدم به يه 512 نامحدود گفتم اين خودشه! اومدم باهاش وصل بشم وصل نشد كه هيچ اسم مركز مخابراتي ام و شماره پورت و مك آدرسم رفت توي صفحه اتصالات اون كاربر ثبت شد. خلاصه حلال كنيد ديگه ما رفتيم
آخه عزيز ، استاد ، بزرگوار!
ما رو چه به مازندران؟، ما رو چه به سرعت دانلود 170 و دان استريم 10 مگي؟
ما خوزستانيم! بذار هرچي خوبيه مال ديگران باشه، هر چي سختيه مال ما. بذار ما ريز گرد داشته باشيم! بذار ما ساعت 4 صبح سحري بخوريم تا 9 شب روزه باشيم! در كل به قول شاعر هرچي آرزوي خوبه مال تو!
ما به سرعت 70-80 دانلود قانعيم!
بازم به قول شاعر:
دنیا ز کف گذار چو دعوی دین کنی
آن قدر از آن بخواه که تا صرف این کنی
قناعت کن صغیرا تا که کار آسان شود
گر تو آسان گیر باشی کارها دشوار نیست
بد تر از سرعت كمش مشكل تايم اوتش هست كه توي بازي آنلاين كه چند صدم ثانيه تايم اوت فاجعه به بار مياره كار دست آدم ميده!
وسط بازي گارنا ديسكانكت ميشه!
چاره اش هم گرفتن سرعت بالاتر نيست چون من 3 ماه 41 تومن دادم كه برام نمي صرفه بخوام 512 بگيرم سه ماه 66 تومن.
اگه اينجور باشه كلا قيد نامحدود رو ميزنم مي رم محدود مي گيرم. با اين سرعت ساعتي 100 مگ به زور مي گيره!
باز اگه جايي خواستيد شكايت كنيد بگيدمن رفتم سايت متما تست سرعت گرفتم از 256 كمتر بوده قسمت شكايت رو پر كردم گفتم الانه كه دكمه ارسال رو بزنم سرعتم بره بالا! ديدم كد پيگيري داده ميگه با اين كد به سازمان بازرسي(يه همچين چيزي!) برو
![]()
خب امروز کلی بدبختی کشیدم تا اینکه تونستم یه کاری بکنم که ADSL بتونم بگیرم(به خط خونمون نمیخور میخوام با خط همسایمون بگیرم)
ناگهان ساعت 10 صبح ایرانسل SMS داد که شما 50درصد تخفیف مودم شاملتون میشه.
اومدم تو این تاپیک شماها دارین میگین سرعتا کم شده و درست بشو نیست.
باز دوباره موندم توش وایمکس بهتره یا مخابرات.
الان با اینکه سرعتا کم شده باز مخابرات سرعتش از وایمکس ایرانسل خیلی بالا تره ؟
بچه ها من میخوام که بازیهای لیگهای اروپایی رو به صورت اینترنتی ببینم همچنین دانلود فیلم و از همه مهمتر فیسبوک
بار چندمه دارم اینو میپرسم خودمم نمیدونم چرا اینقدر بابت این قضیه حساس میشم .
قول میدم بار آخرم باشه![]()
ایرانسل این عکسو تو صفحه وایمکسش قرار داده
راست میگه یا چاخانه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اینترنت وایمکس به شدت ضعیف هست حتی اگر بهترین کیفیت دریافت سیگنال ر داشته باشید اینقدر قطعی داره که واقعا آدم رو زده میکنه. من یک سال سرویس ۲ مگابیت نامحدود رو داشتم که سرعت دانلود ۲۵۶ بود. اما سرعت باز کردن صفحات بسیار کم و امکان دیدن فیلم آنلاین نبود
256 نامحدود سرور لندن با سرعت 39
Last edited by imanparsa; 15-07-2013 at 11:09.
پس نشون میده سرعت 512 هم واقعی شده!
مرسی بابت تست
وایمکس مبین نت داره تغییرات زیادی تو اهواز انجام میده. بعضی از جاها دکل اضافه کردن و سرعت هم یه جاهایی خوب تر شده
جالب اینجاست که اگه ترافیک کم بیاره از مخابرات قرض می گیره شاید برای همین مخابرات سرعت های شمارو واقعی کرده
مثل عکس زیر که به جای اینکه مثل همیشه isp من مبین نت باشه مخابرات شده
اشتراک 1 مگ محدود
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)