یعنی چی مردم رو ترقیب میکنن تا بخاطر مودم که مثلا رایگانه بیاین adsl مسخرشونو بگیرن
یعنی چی مردم رو ترقیب میکنن تا بخاطر مودم که مثلا رایگانه بیاین adsl مسخرشونو بگیرن
امروز رفتم مرکز مخابراتی فرشچی که درخواست تخلیه پورت بدم، بهم میگه: برای تخلیه پورت چون خط به نام کسه دیگه ای هست باید کپی قبض تلفن و کارت ملی خودت رو که اینترنت به نامت ثبت شده رو بیاری. حالا هر چی بهش میگم این مسخره بازیا چیه؟ میگه: قانونه نمیشه کاری کرد.
بعدش رفتم یکی از امور مشترکین که درخواست تخلیه پورت رو قبول میکنه باز اونجا بهم میگه: چون قرداد ۱۸ ام مهر تموم میشه نمیتونی الان درخواست تخلیه پورت بدی!!!
چکار کنم از دست اینا؟! از اذیت کردن و دووندن مردم لذت میبرن عوضیا
نمیدونم چرا چند روزه سرعتم از160نه تو روز نه توشب بالا تر نمیره کسی میدونه چرا؟(طرح نقره ای یه هفته پیش تا190 میرفت چه روز چه شب ولی الان160 تابیشر نمیره.خطمم نویز نداره)
سایت گلدنت وقتی وارد اکانت میخوای بشی این ارور رو میده
خطایی در برنامه رخ داده است.
پس ببینید تا حالا تو این چند ماه هر چی صرفه جویی کردن(منظور دزدی از کاربرها) برای تامین بودجه این مودم ها بود !!!
واینکه ذکر شده شبانه رایگان برای مشترکین جدید پس ما مشترکان قدیمی چی ؟؟؟
و با اضافه شدن سیل مشترکان جدید با پیشنهاد مودم رایگان ایا سرعت ما فضایی می شود ؟؟؟
Last edited by rtmreza; 17-09-2013 at 09:27.
دمشون گرم من خیلی وقته میخواستم مودم بیسیم بگیرم
عجب شانسی آوردم تمدید نکردم میرم این طرحشونو میگیرم.امیدوارم سرعتشم خوب باشه.
Last edited by A . M; 17-09-2013 at 10:30.
دوستان طبق آزمایش بنده!
روش خاموش کردن 5 دقیقه فقط خرافاته!!!
شما فقط باید IP هارو امتحان کنید نیازی به خاموش کردن برای 5 دقیقه نیست!!!
برای اینکه راحت تر باشید و سرعت عملتون بالاتر بره کافیه مودم را در حالت بریج بزارید و بعد یک کانکش در کامپیوتر بسازید و صفحه speedtest.net هم جلوتون باشه و هی کانکت و دیسکانکت کنید تا سرعتته دلخواتون را بدست بیاورد پهنای باند من در عرض 3 دیسکانکت پشت سره هم:0.7 0.9 1.9!!!!!
میبیند پس این روش کاملا تست شده است(توسط خودم).
یه کاره دیگه ای که من میکنم مودم را در حالت connect on demand میزارم و روی 1 دقیقه تنظیم میکنم اینطوری وقتی سیستم خاموشه مودم دیسکانکت میشه و به محض روشن شدن سیستم مودم یک IPجدید دریافت میکنه که دوتا مزیت داره:1-ممکنه اون IPپرسرعت باشه2-تمام کارکردتون بصورت ریز میشه مخصوصا واسه اونایی که مثله من سیستمو قبل دانلود شبانه تو حالت استندبای میزارن و وقتی روشن بشه سیستم، یک آیپی جدید دریافت شده که از ساعت یک به بعد توی ریز کارکرد نشون میده!
و اون موقع دیگه گلدنت نمیتونه ازتون دزدی کنه!![]()
Last edited by saeed871; 17-09-2013 at 12:32.
همين الان زنگ زدم 2020 هيچ طرحي دانلود شبانه رايگان نداره
مخابرات ديگه مفتش گرونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)