تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 645 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

کاربرد این مورد چی هست؟مرسی

Integrated Mobile Broadband (Gobi 2000 3G with GPS
    اسلات ورودی سیم کارت برای کار کردن روی شبکه های مبتنی بر نسل سوم 3G
    همچنین گیرنده امواج GPS

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------

در لپتاپ ASUS K52JC دو کارت گرافیک نصبه ولی وقتی بازی نصب می کنم کارت گرافیک جی فرس رو نمی شناسه و با اینتل کار می کنه.
    اگه روی باتری هستید سوییچ کنید به شارژر ، اینطوری به احتمال زیاد فعال میشه
    در ضمن تنظیمات Plan در Power Option رو هم چک کنید و روی High Performance قرار بدید .
    اگر درست نشد از داخل BIOS چک کنید .

با سلام خدمت برو بچ لپ تاپ توشیبا دارم شرکت یه دونه بک آپ رو هارد گذاشته یکی به داد ما برسه بگه چطور میشه از این بک آپ استفاده کرد هرچه زود تر بهتر به داد من برسید تا ویندوزم از دست نرفته در ضمن لپ تاپ من درایو نوری نداره
    بک آپ چه فرمت فایلی داره و مربوط به چه برنامه ای هست ؟

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من یه 2 ماهی میشه که لپ تاپ hp2170 خریدم. اولش همه چی خوب بود. ولی حالا وایرلسش کار نمی کنه. یعنی اولا تو دانشگاه راحت باهاش وصل می شدم ولی الان هیچ شبکه ای رو شناسایی نمی کنه.
    من خودم یه سری کارا روش انجام دادم ولی درست نشده. اونا رو اینجا می نویسم اگه شما می دونین کمکم کنید. ممنون
    1.درایور wlan broadcam رو uninstall کردم و دوباره نصب کردم نشد.
    2.همون درایورو از سایت اچ پی دانلود کردم و دوباره نصب کردم باز هم نشد.
    3.با تنظیمات وایرلسشم کلی ور رفتم باز هم درست نشد.
    خلاصه هر بلایی که بلد بودم سرش آوردم ولی باز هم نمیشه. کلا شبکه شناسایی نمی کنه(البته بلوتوسش سالمه ها)
    من خودم به این برنامه hp assistant شک دارم. هربار که یه چیزی برا لپ تاپم آپدیت می کنه یه جاش خراب میشه.
    دوستان اگه لطف کنین سریع جوابشو بدین ممنون میشم. شدید نیاز دارمش برا پروژم.

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

سلام

من يه سوال دارم

من ديروز رفتم يه كابل hdmi گرفتم

15 تومن 5 متر

اسمشو نميدونم كجا نوشته روش يه چيزايي نوشته مطمئن نيستم اسمشه يا نه

من اينو وقتي وصل ميكنم به تي وي اصلا تصوير و صدا و هيچي ندارم

فقط صفحه ي لپ تاپ سياه ميشه

تي وي هم ال جي full hd

مشكل از كجاس؟

لپ تاپم دل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

سلام

من يه سوال دارم

من ديروز رفتم يه كابل hdmi گرفتم

15 تومن 5 متر

اسمشو نميدونم كجا نوشته روش يه چيزايي نوشته مطمئن نيستم اسمشه يا نه

من اينو وقتي وصل ميكنم به تي وي اصلا تصوير و صدا و هيچي ندارم

فقط صفحه ي لپ تاپ سياه ميشه

تي وي هم ال جي full hd

مشكل از كجاس؟

لپ تاپم دل
    اگه ويندوزتون سون هست در منوي Start و در قسمت ALL PROGRAMS در پوشه Accessories بر روي گزينه Connect to a Projector كه آيكونش به شكل مانيتور آبي رنگه كليك كنيد. و از چهار گزينه اي كه ظاهر ميشه اولي از سمت چپ براي قطع تصوير از TV و نمايش روي لپ تاپ و گزينه دومي براي نمايش هم روي TV و هم مانيتور و گزينه چهارم براي نمايش تنها روي TV هست.
    اگر روي گزينه چهرم كليك كردي و تصوير نيومد بايد در تنظيمات كارت گرافيكت رزولوشن تصوير تي وي را مناسب با كيفيت ال سي دي تنظيم كني. اگه مشكل داشتي باز نوع كارت گرافيكتو بگو تا كمكت كنم. يا علي.

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

سلام دوستان. من یه 2 ماهی میشه که لپ تاپ hp2170 خریدم. اولش همه چی خوب بود. ولی حالا وایرلسش کار نمی کنه. یعنی اولا تو دانشگاه راحت باهاش وصل می شدم ولی الان هیچ شبکه ای رو شناسایی نمی کنه.
    من خودم یه سری کارا روش انجام دادم ولی درست نشده. اونا رو اینجا می نویسم اگه شما می دونین کمکم کنید. ممنون
    خلاصه هر بلایی که بلد بودم سرش آوردم ولی باز هم نمیشه. کلا شبکه شناسایی نمی کنه(البته بلوتوسش سالمه ها)
    من خودم به این برنامه hp assistant شک دارم. هربار که یه چیزی برا لپ تاپم آپدیت می کنه یه جاش خراب میشه.
    يك برنامه در لپ تاپهاي HP هست به اسم Wireless Assistant. احتمال داره مشكل از اون باشه. شما اين برنامه رو باز كن و ببين توش وايرلست فعاله يا غير فعال شده.

6. این کاربر از Unknown_2517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با wireless assistant هم کلی ور رفتم. الان همه چی باید درست باشه. چون همه تنظیمات درسته. ولی نمی دونم چشه.
    فکر می کنم مشکل وایرلس hp2170 فراگیر باشه. چون یه سرچ تو نت زدم خیلی ها مشکل منو داشتن و راه حلشو نمی دونن.
    لطفا کمککککککک.

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

اوكي ممنون همه چي حل شد
    Last edited by Eshghe_door; 17-11-2010 at 18:30.

داره خودمونی میشه dimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Acer 5742 G
    مشکل بلوتوث دارم ..تقریبا تمام روش های تاپیک ها رو طی کردم...درایور ها ی مختلف نصب..آپ...ری اینستال...خلاصه
    بیشتر از نیم متر بلوتوث گوشی رو شناسایی نمیکنه..حتما باید گوشی رو بزارم کنارش تا هم بشناسه هم سرعت ارتباط بیشتر بشه
    منتظر نظرات اساتید محترم هسنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من تازگی یک لب تاپ acer خریدم که با نرم افزار خودش از هاردش بک آپ گرفتم ولی چون سرعت ریستور این بک آپ پایینه می خام با سی دی بوت نورتن گاست ازش بک آپ بگیرم ولی یک مشکلی که هست اینه که موقع اجرا شدن نورتن گاست در محیط داس پیغام ارور میده لطفا اگر کسی راه حلی داره منو راهنمایی کنه
    (تنظیمات bipos رو انجام دادم)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم با همین لپ تاپ این مشکل رو داشتم و واسه همین مجبور شدم ریکاوری کنم تا درست شد.شما چرا ریکاوری نمیکنی؟
    البته من قبلا ویندوز رو عوض کرده بودم و شانسی وایرلسشو راه انداخته بودم.البته اصلا یادم نمیاد چه جوری وقتی دوباره ویندوز رو عوض کردم هر کاری کردم نشد و مجبور شدم ریکاوری کنم والان خیلی راضیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

سلام
    من تازگی یک لب تاپ acer خریدم که با نرم افزار خودش از هاردش بک آپ گرفتم ولی چون سرعت ریستور این بک آپ پایینه می خام با سی دی بوت نورتن گاست ازش بک آپ بگیرم ولی یک مشکلی که هست اینه که موقع اجرا شدن نورتن گاست در محیط داس پیغام ارور میده لطفا اگر کسی راه حلی داره منو راهنمایی کنه
    (تنظیمات bipos رو انجام دادم)
    شما بجاي نورتون گاست از Acronis True Image Home 2011 استفاده كنيد راحت تره. همين سرعت رستور بالايي داره و هم در تمامي لپ تاپ ها جواب ميده فايل بك آپ رو هم ميتوني در دي وي دي رايت كني يا اينكه در قسمتي از هارد خودت نگه داري و از شر دانلود نصب ويندوز خلاص بشي.

لينك دانلود مستقيم از زير:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد فایل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •