در کنارTurkbey رام Criskelo هست و FoxHound که مصرفهای بینظیری دارند حقیقتا واسه گوشی مثل اس2 که سخت افزار قدرتمندی داره 3 روز یعنی شاهکار که من با Criskelo و FoxHound(نظرمم رو همین رامه از همه جهات بینظیره) تجربه کردم
در کنارTurkbey رام Criskelo هست و FoxHound که مصرفهای بینظیری دارند حقیقتا واسه گوشی مثل اس2 که سخت افزار قدرتمندی داره 3 روز یعنی شاهکار که من با Criskelo و FoxHound(نظرمم رو همین رامه از همه جهات بینظیره) تجربه کردم
دوستان سوالی که برام پیش اومده این که صفحه تاچ این گوشی بعد از یه مدتی مثلا 2 سال میزان حساسیتش کم نمیشه مثلا با فشار بیشتری اون رو باید لمس کرد
خیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =digikala
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه 1 که قیمتهاش کمی بالا میزنه
2 خوبه
ولی بهتر از همه برو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستانی هستند که قیمتهای گوشیهای نو رو از این سایتها هم کمتر میدن
در کل نظر شخصی منم اینکه اگه دسته دو تمیز گیر آوردی دسته دو بگیر تا نو
نه عزیز این مدل تاچش فرق داره...تو گلکسی سیستم خازنی استفاده شده که اصلا نیازی به فشار نداره و فقط باید تماس داشته باشه..تو 5800 از سیستم فشاری استفاده می کنه که قدیمی شده
alldigitall.ir
من دیروز برای پدرم یه دونه اس 2 خریدم.گوشی قبلیش 5800 بودش
چون هم خودم هم خواهرم آیفون داشتیم گفت یه چیز دیگه میخوادش
کار کردن با آیفون به نظرم راحت تره
کیبوردش اینا یه کم اذیت میکنه توی حروفی که مشترک هستن.کانتکتا رو هم که از سیم کپی کردیم توش اون نفراتی که مثلا 3تا شماره ازشون داشتیم به جای اینکه تو یه کانتکت جمعشون بکنه 3تا جدا براشون ساخته
به نسخه 4 آندروید قابل آپدیت شدن هستش یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)