تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 510 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

کاراکتر جدید و جالبی رو شروع کردم که گفتم داستانش رو واستون بزارم
    (ادبیاتش ضعیفه به دواهکینی خودتین ببخشین )

Robent - The Lord of Bones

داستان از واقعه هلـگن شروع شد . من اونـجا بودم . اونــها داشــتند منو بدون هيچ محـــاکمه و دادگاهي اعدام ميکردن . به کدام جرم نميدانم . اما بعد از حمله اژدها تونستم خودم رو نجات بدم و از هلگن فرار کنم .
    از اون روز به بعد فقط به انتقام از ايمپريال ها فکر ميکردم. ميخواستم تمام امپراطوري ايمپريال ها رو نابود کنم . اما هيچ قدرتي نداشتم . بعد از هلــگن به نزديک ترين شهر يعني فالــکريث رفتم تا شايد بتونم اونجا راه انتقامم رو پيدا کنم .
    به سختي خودم رو به شهر رسوندم . اما متاسفانه اونجا چيزي وجود نداشت . فقط بوي مرگ ميومد . همه چيز اونجا با مرگ اغشته شده بود . اما برام خيلي جالب بود . انگار اونجا براي من ساخته شده بود که زندگي کنم . به هر حال تصميم گرفتم تا مدتي اونجا بمونم و اونجا روي قدرت خودم تمرکز کنم .
    کم کم اهالي اونجا من رو پذيرفتند و ارل فالکريث من رو به عنوان تين منصوب کرد و اونجا تونستم با کمک مردم خانه خودم رو بسازم . اما اتفاقي افتاد که من رو به ياد انتقامم انداخت . خبر رسيد که در فالکريث مردي به هيبت گرگي عظيم الجثه در امده بود و دختر بچه اي رو تکه پاره کرده بود .
    به عنوان تين قضيه رو که پيگيري کردم فهميدم اون مرد يکي از خادمان هيرسين بود که با نفرين هيرسين به طور غير عمد تبديل به گرگينه اي عظيم ميشده . تصميم داشتم بهش کمک کنم اما جرم او غيرقابل بخشش بود .
    اون منو فرستاد پيش هرسين و هيرسين در مورد اون مرد به من گفت و بهم پيشنهاد داد که اون گرگينه رو شکار کنم و پوستش رو به هرسين تقديم کنم تا اون هم در مقابل به من قدرت بده .
    اون موقع تازه به فکر قدرتي که به دنبالش بودم و فراموشش کرده بودم افتادم . تصميم گرفتم با شکار اون گرگينه از هيرسين قدرت بگيرم . اين کار رو انجام دادم و هيرسين به من هديه اي داد . پوست منجي و قدرت احضار گرگهاي شبح .
    تشنه قدرت شده بودم . به همين خاطر تصميم گرفتم جادويي که تا الان کم و بيش ياد داشتم ، يعني اتش ، رو تکميل کنم . از مردم در مورد جايي که بشه در مورد جادو تجربه بيشتر کسب کرد اطلاعاتي گرفتم و اونها جايي رو معرفي کردند که در اون سوي اسکايريم بود . کالج وينترهلد .
    به همين خاطر به کالج سفر کردم . در اونجا که مدرسه اي براي جادوگرها بود تونستم بعد از مدت زيادي به درجه بالا در جادوي نابودي با اتش دست پيدا کنم . احساس قدرت ميکردم . ديگر هيچ چيز جلو دار من نبود .
    اما کم کم هر چه بيشتر از جادوي اتش استفاده ميکردم احساس عجيبي در من شکل ميگرفت . احساسي شبيه مرگ . همون احساسي که موقع ورود به فالکريث بهم دست ميداد . احساسي که وقتي در موردش با جادوگر اعظم صحبت ميکردم چهره اش نگران ميشد . توي کالج زمزمه هايي از يک جادوي کهن و ممنوعه به گوش ميرسيد . اما هيچ کس نميخواست من از اون زمزمه ها بويي ببرم . همه توي کالج به من بدبين شده بودند . انگار توي کلج براي همه غريبه اي شده بودم .
    اون احساس خاص روز به روز قوي تر ميشد . تحمل هر دو برام زيادي مشکل بود . از يک طرف اين حس عجيب و کشنده از طرف ديگه ديد بدي که اعضاي کالج به من داشتند .
    ارزوي مرگ همشون رو داشتم . اما يک روز يکي از همين شاگردها بهم حمله کرد . پشت سر هم به من ميگفت تو ما رو نابود ميکني . خيلي زود عصباني شدم . از ته دل ميخواستم با جادوي خودم بسوزونمش . اما به نظر بي گناه ميومد و جلوي خودم رو گرفتم . اما اون همينطور با جادو حمله ميکرد .
    بالاخره کنترل خودم رو از دست دادم و اومدم از جادوي اتشم استفاده کنم اما اتفاق ديگه اي افتاد . به جاي اتش ، جادوي ديگه اي اجرا شد . تا حالا تجربه اش رو نداشتم . يک حس جديد بود . احساس قدرت ميکردم .
    تو اون حس قدرت غيرق شده بودم که به خودم که امدم ديدم اون شاگرد جادوگري که بهم حمله کرد تکه تکه شده و گوشتي بر بدنش نداره . صحنه خيلي دلخراشي بود . باورم نميشد اين کار من بوده باشه . نميتونست کار جادوي اتش باشه . ناگهان استخونهاي شکسته اش روي زمين شروع به حرکت کردند . نميدونستم چه اتفاقي داره ميفته . بهتم زده بود که ناگهان جادوگر اعظم به همراه بقيه جادوگرها از راه رسيد و اون جادوي عجيب رو باطل کرد . همه به چشم يه موجود شيطاني به من نگاه ميکردند .
    منو به جرم کشتن يکي از اعضاي کالج از اونجا بيرون کردن . مثل همون کاري که ايمپريلها با من کردن . بدون هيچ دادگاهي و اينکه دليلش رو بپرسن دوباره من رو محکوم کردن . حالا من مونده بودم و اين حس عجييب درونم .
    تصميم گرفتم با سفر کردن و کمک به مردم همه اون وقايع رو فراموش کنم . کاملا از فکر انتقام بيرون اومده بودم. چون حس انتقام اون جادو رو قوي تر ميکرد . قسم خورده بودم ازش استفاده نکنم . اما هر از چند گاهي اتفاق ميفتاد . بعد از مدتها رياضت بالاخره تونستم کنترلش کنم .
    اما مسير اصلي زندگيم موقعي شروع شد که طي سفرهام به شهر وايتران رسيدم . شهر به خاطر حمله اژدها و جنگهاي داخلي بسته شده بود . به بهانه اينکه از هلگن خبر اوردم وارد شهر شدم . ارل وايتران از من بابت خبر تشکر کرد و منو براي ماموريتي به بليک فالز باروو فرستاد . بايد کتيبه اي رو از اونجا خارج ميکردم که محل تمام مقبره هاي اژدهاها روش حک شده بود .
    براي پيدا کردنش بايد وارد دخمه ها ميشدم . دخمه هايي مربوط به نوردهاي نخستين . اين دخمه ها از اجساد نوردهاي نخستين پر شده بود . قسم خوردگان راهبان اژدها . که اگه کسي ارامششون رو به هم بزنه از خواب چندين ساله بر ميخيزن . به اين خاطر ارل من رو انتخاب کرد چون از جادوي اتش قوي اي برخوردار بودم و اون دراوگر ها نسبت به اتش ضعيف بودند .
    بعد از گذشتن از همه اون خطرات به کتيبه رسيدم . بعد از گرفتن کتيبه ديواري نظرم رو جلب کرد . ديواري شبيه همون ديوارهايي که توي دخمه هاي اطراف کالج ديده بودم . توي کالج فقط من ميتونستم نوشته هاي روي اين ديوارها رو بخونم .
    بعد از بيرون اوردن کتيبه و رسوندنش به وايتران ناگهان اژدهايي به وابتران حمله کرد . ارل من و عده اي از سربازانش رو فرستاد تا با اژدها بجنگيم . ترسناکترين مبارزه ام تا اون موقع رو در پيش داشتم . به برج ديده باني اي رسيديم که اولين بار از اونجا اژدها ديده شده بود . متاسفانه اژدها برج ديده باني رو نابود کرده بود و همه افراد تبديل به خاکستر شده بودن . ناگهان همون موقع اژدها از پشت کوه سر وکله اش پيدا شده و به ما حمله کرد . اکثر سربازها کشته شدن . اتشي که اژدها ميزد از اتش من قويتر بود و به استخوان مبرسيد . پوست سختش باعث شده بود جادوي اتشم تاثيري روي اون نذاره . کاملا حس ميکردم قدرتي ندارم و حس ضعف ميکردم . هر چند طي مدتها کار کردن با اتش نسبت به اتش مقاوم بودم اما باز هم اتش اژدها کشنده بود .
    بالاخره مجبور شدم به خاطر اينکه اژدها به شهر حمله نکنه دست روي قسمم بزارم و از جادوي ممنوعه استفاده کنم . اين بار کاملا با ميل خودم جادو رو اجرا کردم و تونستم شکل کامل جادو رو اجرا کنم . اتفاقي که افتاد باورنکردني بود .
    ناگهان تمام سربازاني که اژدها اونها رو تبديل به يه مشت استخون کرده بود به صورت اسکلت زنده شدند . حالا همه اونها براي من ميجنگيدند . ارتشي از اسکلتهاي جنگجو . ارتشي که اتش اژدها روي اونها تاثير نداشت و استخونها غير قابل سوختن بود . حس قدرت ميکردم . حس فرماندهي يک ارتش .
    با کمک اين قدرت جديد بالاخره تونستم اژدها رو شکست بدم .
    اما موقع مرگ اژدها اتفاق مهمي افتاد . بدنم ناخوداگاه موقع مرگ اژدها ، روح اون هيولا رو جذب کرد . نميدونستم چه اتفاقي افتاده . همه به من يه جوري نگاه ميکردن . اما نه مثل نگاه هاي توي کالج .
    ناگهان يکي از سربازها با احترام منو صدا زد "اژدهازاد" . اين اسم برام اشنا بود . اوازخوان ها هميشه توي اوازهاشون از بزرگي و عظمت اژدهازاد ها ميخواندند . اما اين براي من چه معني اي ميتونست داشته باشه .
    سريع راه افتادم به سمت وايتران که به ارل گزارش حمله اژدها رو برسونم که ناگهان صور مهيبي از اسمون برخاست . عجيب بود . تا به حال چنين اتفاقي نيفتاده بود . حداقل توي در تمام عمر من. همه مردم با بهت و تعجب به اسمان نگاه ميکردند و با خود ميگفتن اژدهازاد ، اژدهازاد . وقتي به ارل گزارش دادم و اتفاقي که برام افتاد رو تعريف کردم همه با احترام به من نگاه ميکردن . من که مات و مبهوت بودم در همين حال ارل قضيه رو مفصل به من توضيح ميداد و گفت که تو اژدهازادي . ميتوني به زبون اژدها صحبت کني . و اين يعني قدرت واقعي .
    بهم گفت که گري بيرد ها من رو احضار کردند . همون صوري که از اسمان برخواست . از زبانه دنيا . 6000 تا قدم تا بالاي کوه . بايد به اونجا برم . و تحت تعاليم انها تبديل بشم به اژدهازادي که اسکايريم رو از خطر اژدهاها و جنگ داخلي نجات بده .
    این داستانو با چنتا اسکرین شات مزین میکردی خب.

جالب بود، آدم ترقیب میشه بشینه بازی کنه. :دي

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این داستانو با چنتا اسکرین شات مزین میکردی خب.

جالب بود، آدم ترقیب میشه بشینه بازی کنه. :دي
    البته این نقش رو تصمیم دارم تو بازی اجرا کنم . هنوز اون اتفاق ها و قضایا نیفتاده . تمام جادو ها و امکاناتش هم محیاست . البته به لطف مودها . اسمی از سلاحش راستی نبرده بودم . سلاحش یک داسه و اسمش هست Bone Ripper .

کاراکتری که از اخر بدست میاد اینه :
    چون رزولوشنم پایینه و ENB هم ندارم عکس یه کم بزرگ شد که کیفیتش خوب باشه

مودهای لازم واسه اجرای این نقش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من میخوام بازی رو دانلود کنم...کلا چه چیزایی بگیرم؟ پچ و مود و این داستانا...
    سیستمم هم اینه.جواب میده؟
    intel core 2 dou E7500 @2.93GHz 3.67 GHz (اوور کردم)
    Ram: 4 gig
    Win 8.1 64-bit
    Vga:Nvidia Geforce 210-1gig

اگه بلک باکس بگیرم که مشکلی نداره؟ برای مود ها و اینا؟
    Last edited by reza.8; 12-07-2014 at 17:43.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من میخوام بازی رو دانلود کنم...کلا چه چیزایی بگیرم؟ پچ و مود و این داستانا...
    سیستمم هم اینه.جواب میده؟
    intel core 2 dou E7500 @2.93GHz 3.67 GHz (اوور کردم)
    Ram: 4 gig
    Win 8.1 64-bit
    Vga:Nvidia Geforce 210-1gig

اگه بلک باکس بگیرم که مشکلی نداره؟ برای مود ها و اینا؟
    واسه خود بازی جواب میده . البته فقط رو تنظیمات medium . اما واسه نصب مود نباید خیلی زیاده روی کنی . تعداد مود هم بیشتر بستگی به نوع مود داره . اما به طور میانگین سعی کن زیر 50 تا مود بریزی . مود گرافیکی هم نریزی بهتره . صد در صد افت فریم میگیری .

من که میخوام بازی رو دیگه بازی نکنم . فایده نداره با این سیستم . بازی با فریم زیر 30 میره رو اعصاب . البته مشکل بیشتر رمه که کم میاره .

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

واسه خود بازی جواب میده . البته فقط رو تنظیمات medium . اما واسه نصب مود نباید خیلی زیاده روی کنی . تعداد مود هم بیشتر بستگی به نوع مود داره . اما به طور میانگین سعی کن زیر 50 تا مود بریزی . مود گرافیکی هم نریزی بهتره . صد در صد افت فریم میگیری .

من که میخوام بازی رو دیگه بازی نکنم . فایده نداره با این سیستم . بازی با فریم زیر 30 میره رو اعصاب . البته مشکل بیشتر رمه که کم میاره .
    میشه چندتایی مود خوب بهم معرفی کنی؟هم گرافیکی ( البته با توجه به مشخصات سیستمم) هم بقیه چیزا..
    رلستش اولین باره دارم این سبک بازی میکنم...
    ممنون میشم کمک کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

واقعا بیخودی بهش نمی گن بهتریم بازی تاریخ ! بازیم الان 67 گیگ هستش ) خیلی داره بهم حال میده ! از بازی گذشته

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واقعا بیخودی بهش نمی گن بهتریم بازی تاریخ ! بازیم الان 67 گیگ هستش ) خیلی داره بهم حال میده ! از بازی گذشته
    67 گیگ جدا ؟
    چندتا مود ریختی مگه ؟ رمت چقدره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

دوستان این صفحه رو چک کنید ENB فوق العاده ای داره. صفحه Flickr ش رو هم ببینید. واقعا معرکست.

اگه خدا بخواد من اوایل ماه دیگه یه R9 270x میگیرم و این ENB Preset رو تست میکنم.

البته خود طرف هم گفته ممکنه گرافیکی که توی بازی میبینین دقیقا مثل اسکرین شات های خودش نباشه ولی بازم میشه تجربه شبیه به اسکرین شاتهاش داشت.

چشم منو که خیلی گرفته و امیدوارم این vga که میخوام بخرم زیر تنظیماتش هلاک نشه
    میشه چندتایی مود خوب بهم معرفی کنی؟هم گرافیکی ( البته با توجه به مشخصات سیستمم) هم بقیه چیزا..
    رلستش اولین باره دارم این سبک بازی میکنم...
    ممنون میشم کمک کنی
    اگه اولین باره که این بازی رو دارین بازی میکنین همون نسخه معمولیش رو برید و خودتونو دگیر مد کردن نکنید.

حالا اگه دید توی بازی جایی اذیت میکنه و توی ذوق میزنه میتونید اینجا از بچه ها بخواین چنتا مد براتون معرفی کنن.
    Last edited by R.P.G; 15-07-2014 at 11:42.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

گوشی دستتون من برم خودم رو از بالای برج پرت کنم الان میام

11. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

گوشی دستتون من برم خودم رو از بالای برج پرت کنم الان میام

مال همون ENB ـه ؟

صبرکن منم بیام.

13. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •