تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 639 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

من 7 فروردین سال 96 که میاد می خوام یه سپرده 26 میلیونی (اصل و سود پول با هم) رو از "مهر اقتصاد" ببرم یه جای دیگه. اما الان بین صندوق لوتوس که انگار 18 درصد سود میده و حساب یکسال معمولی بانکها که 15 درصد است و جای دیگه موندم و تصمیم قطعی نگرفتم. راستش درباره لوتوس یه کمی اینجا خوندم اما نمی دونم قابل اتکا و اعتماد است و اینکه سودش که میگه 18 درصد روز شمار ثابته یا متغیر و کم میشه؟ آیا تضمینی تو بازگشت اصل پول و سودش هست یا اگر ضرر و زیان بشه مشتری هم تو ضرر شریک میشه و یا بدتر اینکه اصل پول در خطره یا نه؟
    در مورد "بانک آینده" سوال دارم آیا بانک هست یا موسسه؟ مثلا "بانک مهر اقتصاد" لغت بانک رو یدک میکشه ولی بانک به معنی واقعی که بانک مرکزی تاییدش کرده باشه نیست و موسسه مالی و اعتباریه و هنوز هم بیشتر از یکساله که میگه می خواد بره تو شبکه شتاب ولی خبری نیست. اگر بانک بشه و بانک مرکزی تاییدش بکنه و شتاب رو هم پشتیبانی بکنه ممکنه مشتریش باقی بمونم اما تصمیم دارم چند تا حساب قدیمی که سپرده پنج ساله سود در سر رسید هستن رو سر تاریخ های سر رسیدش بکشم بیرون. چون اعتباری نیست ممکنه جمع بشه و فاتحه پولهای ملت خونده بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام

من 7 فروردین سال 96 که میاد می خوام یه سپرده 26 میلیونی (اصل و سود پول با هم) رو از "مهر اقتصاد" ببرم یه جای دیگه. اما الان بین صندوق لوتوس که انگار 18 درصد سود میده و حساب یکسال معمولی بانکها که 15 درصد است و جای دیگه موندم و تصمیم قطعی نگرفتم. راستش درباره لوتوس یه کمی اینجا خوندم اما نمی دونم قابل اتکا و اعتماد است و اینکه سودش که میگه 18 درصد روز شمار ثابته یا متغیر و کم میشه؟ آیا تضمینی تو بازگشت اصل پول و سودش هست یا اگر ضرر و زیان بشه مشتری هم تو ضرر شریک میشه و یا بدتر اینکه اصل پول در خطره یا نه؟
    در مورد "بانک آینده" سوال دارم آیا بانک هست یا موسسه؟ مثلا "بانک مهر اقتصاد" لغت بانک رو یدک میکشه ولی بانک به معنی واقعی که بانک مرکزی تاییدش کرده باشه نیست و موسسه مالی و اعتباریه و هنوز هم بیشتر از یکساله که میگه می خواد بره تو شبکه شتاب ولی خبری نیست. اگر بانک بشه و بانک مرکزی تاییدش بکنه و شتاب رو هم پشتیبانی بکنه ممکنه مشتریش باقی بمونم اما تصمیم دارم چند تا حساب قدیمی که سپرده پنج ساله سود در سر رسید هستن رو سر تاریخ های سر رسیدش بکشم بیرون. چون اعتباری نیست ممکنه جمع بشه و فاتحه پولهای ملت خونده بشه.

اصل پول تضمینه سودش متغیر
    لوتوس 18 نیست. چند ماهی بود 19.5 میداد از این ماه 20 به بالا شده.
    حداقل سود تضمین شده دلیل بر دادن اون سود نیست. حتما از اون بیشتر میدن. صندوقهای بانکهای معتبر تقریبا مثل همن حالا یکی یه بار بیشتر میده یه بار کمتر
    با این حال صندوق بانک شهر قدرتمندتره در میان صنوقهایی که هنوزم حساب باز میکنن البته. بعضیا مثل سامان خوبدسود میده الب بار نمیکنه.
    بانک اینده و موسسات و سرمایه و این تیپ بانکها خطرین . از ما گفتن
    پستهای من دیر تایید میشه متاسفانه. متاسفم واسه این سایت

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

سلام

اگه با مهراقتصاد مشکل نداری و سود 18 درصد میخای احتمالا همون حساب مهراقتصادت سودش 18 درصده، البته بستگی به شماره حسابت داره، باید بری بانک بپرسی
    مال من 18 درصد بود، همشو کشیدم بیرون بردم تو بانک سرمایه سه ماهه 24.5 درصد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    اگه پولتو فعلا لازم نداری ببر بانکهای:
    بانک سرمایه (3ماهه24.5%)
    بانک آینده (1ساله20%)
    بانک گردشگری (1ساله22%)
    بانک تجارت (6ماهه20%)

یا روزشماز بانکهای:
    ملی (18%)
    ایران زمین (18%)

بانکهای دیگری هم هستن که دوستان تو همین تاپیک معرفی کردن

4. 4 کاربر از SajjadKAZ2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امروز این خبرو خوندم
    این برای کسانی که حساب صندوق دارن چه تاثیری داره؟ چون تضمین شده هست توی گرفتن اصل پول که مشکلی پیش نمیاد. نهایت سودشون رو کم می کنند و پول رو برمی داریم دیگه

6. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

امروز این خبرو خوندم
    این برای کسانی که حساب صندوق دارن چه تاثیری داره؟ چون تضمین شده هست توی گرفتن اصل پول که مشکلی پیش نمیاد. نهایت سودشون رو کم می کنند و پول رو برمی داریم دیگه

بستگی داره ضامن نقدشوندگی صندوق چه نهادی باشه (تو اطلاعات صندوق تو سایتش ذکر میشه). اگر خود بانک ایران زمین ضمانت نقدشوندگی صندوقش باشه وقتی بانک ورشکست بشه ممکنه نتونه اصل پول رو هم برگردونه یا برگشتش با تاخیر و دردسر همراه بشه مثل تمام ورشکستگی های دیگه.
    این اتفاق برای صندوق ها بعیده که بیافته چون صندوق در واقع واسط سرمایه گذاری هست و پول شما ما به ازاش سهام و اوراق قرضه و ... خریداری شده و وقتی بخواید نقد کنید اون دارایی ها فروخته میشه پولتون برمیگرده و سود پولتون رو هم قیمت فروش اون دارایی تعیین میکنه. مگر اینکه اون دارایی ها یجورایی به خود بانک مربوط باشن یا قابل فروش نباشن یا پول رو جای دیگه بکار برده باشن.

در کل ریسک واحد صندوق از حساب سپرده بانک خیلی کمتره چون صندوق زیر نظر سازمان بورس فعالیت میکنه و تا حدی مستقل از بانکه.

این مشکل زیان ده بودن هم برای بانکهای سرمایه و صادرات و خیلی های دیگه وجود داره متاسفانه و احتمال این هست که در آینده بطور رسمی برخی از بانکهای کشور به دیار باقی بشتابن (با چراغ سبز بانک مرکزی و سایر نهادهای دست اندرکار!)

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

8. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله دیگه وقتی که ارزش پول حدود 300 400 درصد کم بشه و اقتصاد بخوابه دیگه این چیزها هم پیش میاد

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

پول داخل بانک سرمایه نگذارید . بی دلیل 24 درصد نمیده که
    بدهکار هست . بانکهای بدهکار خودشون از بانک مرکزی وام میگیرند و چون اون سود و باید پرداخت کنند میاند سود بیشتر میدند
    بانک سرمایه بدلیل مسایل پیش آمده از نظر تراز حسابداری وضعیت خوبی نداره

بانک تجارت
    بانک شهر
    بانک سینا
    بانک قوامین

دارن سودهای معقول تری میدند .

12. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

پول داخل بانک سرمایه نگذارید . بی دلیل 24 درصد نمیده که
    بدهکار هست . بانکهای بدهکار خودشون از بانک مرکزی وام میگیرند و چون اون سود و باید پرداخت کنند میاند سود بیشتر میدند
    بانک سرمایه بدلیل مسایل پیش آمده از نظر تراز حسابداری وضعیت خوبی نداره

بانک تجارت
    بانک شهر
    بانک سینا
    بانک قوامین

دارن سودهای معقول تری میدند .
    من 5 ساله توي بانك سرمايه حساب دارن سودم رو دقيقا 1 هر ماه ريختن هر وقت رفتم پول برداشتم بهم بدون هيچ مشكلي دادن
    شما همون دوستمون هستين كه كارمند بانك سينا هستن؟

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

من 5 ساله توي بانك سرمايه حساب دارن سودم رو دقيقا 1 هر ماه ريختن هر وقت رفتم پول برداشتم بهم بدون هيچ مشكلي دادن
    شما همون دوستمون هستين كه كارمند بانك سينا هستن؟
    5 سال کل منابع بانک سرمایه رو هوا نفرستادند با اختلاس مدیر عامل صندوق فرهنگیان چند ماه پیش اینطوری شده

بعدا نگی نگفتند ریسک بالایی داره سرمایه وقتی این همه بانک همون خدماتو سود میدن البته سود سه ماهه بانک سرمایه وسوسه کننده هست

15. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

حساب تازه 2 ماه باز شده 18% روزشمار بانک قوامین این ماه هیچ صودی پرداخت نکرد!!
    رو اینترنت نگاه کردم. الان خارج هستم دستم بشون نمیرسه

ضمنن سایتشون اینجا فقط با گوشی باز میشه. با PC نمیشه باز کرد

EDIT:امروز صود واریز شد. شاید بخاطر تعطیلات فجر چند روز دیرتر بود
    Last edited by dadash42; 19-02-2017 at 10:21.

17. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •