سلام
من 7 فروردین سال 96 که میاد می خوام یه سپرده 26 میلیونی (اصل و سود پول با هم) رو از "مهر اقتصاد" ببرم یه جای دیگه. اما الان بین صندوق لوتوس که انگار 18 درصد سود میده و حساب یکسال معمولی بانکها که 15 درصد است و جای دیگه موندم و تصمیم قطعی نگرفتم. راستش درباره لوتوس یه کمی اینجا خوندم اما نمی دونم قابل اتکا و اعتماد است و اینکه سودش که میگه 18 درصد روز شمار ثابته یا متغیر و کم میشه؟ آیا تضمینی تو بازگشت اصل پول و سودش هست یا اگر ضرر و زیان بشه مشتری هم تو ضرر شریک میشه و یا بدتر اینکه اصل پول در خطره یا نه؟
در مورد "بانک آینده" سوال دارم آیا بانک هست یا موسسه؟ مثلا "بانک مهر اقتصاد" لغت بانک رو یدک میکشه ولی بانک به معنی واقعی که بانک مرکزی تاییدش کرده باشه نیست و موسسه مالی و اعتباریه و هنوز هم بیشتر از یکساله که میگه می خواد بره تو شبکه شتاب ولی خبری نیست. اگر بانک بشه و بانک مرکزی تاییدش بکنه و شتاب رو هم پشتیبانی بکنه ممکنه مشتریش باقی بمونم اما تصمیم دارم چند تا حساب قدیمی که سپرده پنج ساله سود در سر رسید هستن رو سر تاریخ های سر رسیدش بکشم بیرون. چون اعتباری نیست ممکنه جمع بشه و فاتحه پولهای ملت خونده بشه.