عزیز من این بازی خودش برا سونی 1 هست!![]()
عزیز من این بازی خودش برا سونی 1 هست!![]()
گرافیک بازی به گرافیک شما، دایرت ایکس نصب شده، و از همه مهم تر پلاگین گرافیکی که استفاده می کنید هم ربط داره.
این کار رو انجام بدید:
از منوی Configuration گزینه ی Video رو انتخاب کرده و توی اون پنجره، Nice رو انتخاب کنید.
به همان اندازه ای که گرافیک بالا میره سرعت هم کم میشه (فریم از دست می دید)
برای محدود کردن فریم ریت، تیکش رو بزنید و فریم رو بین 60 تا 90 انتخاب کنید تا سرعت زیاد تر بشه. (100 هم خوبه)
![]()
سلام.
پنج تا از برگهاي پرينت شده رو بايد به اين شكل گرفت:
اول:در درياچه زيرزميني با قلاب عادي ماهيگيري كنيد.
دوم:در زمستان در رودخانه با كمان ماهيگيري كنيد.
سوم:در تابستان در دريا يك ماهي كوچك بندازيد و با كمان ماهيگيري كنيد.
چهارم:با قلاب عادي در دريا ماهيگيري كنيد.
پنجم:200 تا ماهي با دست بفروشيد و با كمان در دريا ماهيگيري كنيد.
براي درست كردن چاي هم فقط بايد كيسه چاي و قابلمه رو انتخاب كنيد.
سلام بر ايمان رضا.اگه زحمتي نيست در مورد اين تصويرها كمي توضيح بدين ممنون ميشم.![]()
سلام
زحمتی که نیست ولی تایپک رو هم بخونین خوبه و فقط برای پستای الکی دادن نیاین(من که توضیحش رو تو همون پست داده بودم)
شخصیت های بازی رفتارهای و ویژگی های داشتن که معمولا تا اخر سه سال همونطوری می موند که اون عکس می گه که با شکل بازی و رفتار شما رفتارای اونا هم فرق می کنه
سلام
ببخشيد من متوجه توضيحات نشدم.
در ضمن غذاي apple pai چه طور درست ميشه؟
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــلـام به بروبــــــــچ تایپک هاروست مون
بابا شما هنوز به شهر نرسیدیت؟ من که سرم مو درورد
بابا الان دور دوره ورژن Wii آن هست اگه کسی اطلاعات خواست بگه ...
خوب می خواستم یه جک بگم :
یکی میــــــــــره معـــــــــدن بقیــــــــــــــــــش برا بــــــــــــــعـــــــــ ـــدن....
کسی به شما یاد نداده اسپم نکنید توی این سایت توی تاپیکی که مخصوص اون نیست؟
این دمو هایی هست که خودتون هم توش میتونید دست ببرید و خوبی یا مثل اون توش ایجاد کنید تا چتی که اونها میکنن بهتر باشه یعنی رفتارشون و البته دمو های کل بازی هم هست
سلام.كسى در مورد طرز درست كردن apple pai چيزى نميدونست؟
يه سوال ديگه هم داشتم:تو اين بازي فقط دو تا قلاب ماهيگيري وجود داره؟
2 تا من شخصا پیدا کردیم یکی که از اول بازی هست و یکی 50 تا ماهی تو حوضت باشه این یارو آموزش دهندش بهت یکی دیگه میده توی لوح خانه چیزایی در مورد کمان ماهیگیری نوشته بود تاحالا کسی گرفته یا اونم جزو چرت و پرتاست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)