تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 646 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

والا بنظرم از مارک وان پلاس و شائومی خرید نکنین بهتره.ایسوس هم هنوز به اونطور که باید و شاید نرسیده...بین اس5 و p8 پی8 رو انتخاب میکنم.برای داییم چن روز پیش یه اس5 خریدم اگه کار سنگین نکشین ازش خوبه...ام 8 هم خوبه اگر قید دوربین رو بزنید و دنبال سرعت باشین...میانگین اینارو میشه توی پی8 دید...
    اما در کل شما باید 1400 برای پی8 خرج کنین پس می ارزه 200 بزارین روش که s6 بگیرین.

Sent from my GT-I9082

داره خودمونی میشه baharshiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

والا بنظرم از مارک وان پلاس و شائومی خرید نکنین بهتره.ایسوس هم هنوز به اونطور که باید و شاید نرسیده...بین اس5 و p8 پی8 رو انتخاب میکنم.برای داییم چن روز پیش یه اس5 خریدم اگه کار سنگین نکشین ازش خوبه...ام 8 هم خوبه اگر قید دوربین رو بزنید و دنبال سرعت باشین...میانگین اینارو میشه توی پی8 دید...
    اما در کل شما باید 1400 برای پی8 خرج کنین پس می ارزه 200 بزارین روش که s6 بگیرین.

Sent from my GT-I9082
    ممنونم از راهنماییتون اما مسئله اینجاست که فقط از بین اینها مینتونم انتخاب کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم شما برین نمایندگی هواوی توی پاساژ چارسو اگه تهرانین پول گوشی رو میدین بصورت قرضی و امانی گوشی رو میگیری بمدت 48 ساعت.خوشت اومد گوشیو میبری تحویل میدی یدونه پلمبشو میگیری...
    خوشتم نیومد که میبری پسش میدی

Sent from my GT-I9082

داره خودمونی میشه baharshiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم شما برین نمایندگی هواوی توی پاساژ چارسو اگه تهرانین پول گوشی رو میدین بصورت قرضی و امانی گوشی رو میگیری بمدت 48 ساعت.خوشت اومد گوشیو میبری تحویل میدی یدونه پلمبشو میگیری...
    خوشتم نیومد که میبری پسش میدی

Sent from my GT-I9082
    ممنونم دوست عزیز از راهنمایی و توحهتون

واقعینش من اصلا ایران نیستم و این گوشی ها رو میخوام آنلاین برام بفرستن

در هر صورت بی نهایت ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان ممنون میشم این لینک برید و منو راهنماییم کنید

اینجا اخرین پستم رو میزارم
    G901FD رو با حافظه 16 1320 قیمت دادن
    G901FD با حافظه 32 گیگ 1380 قیمت دادن
    به نظرتون خوبه ؟
    در ضمن دو تا مغازه دار گفتن نوت جدید داره میاد بیاد قیمت اینم کمتر میشه ایا این موضوع درسته ؟و اگر اره کی اون گوشی جدید به بازار میاد؟میخوام بدونم ارزش صبر کردن رو داره؟

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    دلیل تفاوت قیمت سامسونگ A3 با E5 و Grand Prime چی هست؟
    جز صفحه نمایش که Grand Prime صفحه ش TFT هست و بقیه SuperAmoled دیگه چه تفاوت فاحشی با هم دارن؟.هیچکدوم هم که 4G ندارن
    آیا می ارزه که بیشتر صبر کرد و جای Grand Prime گوشی A3 یا E5 خرید؟

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دلیل تفاوت قیمت سامسونگ A3 با E5 و Grand Prime چی هست؟
    جز صفحه نمایش که Grand Prime صفحه ش TFT هست و بقیه SuperAmoled دیگه چه تفاوت فاحشی با هم دارن؟.هیچکدوم هم که 4G ندارن
    آیا می ارزه که بیشتر صبر کرد و جای Grand Prime گوشی A3 یا E5 خرید؟
    درود.
    همین کیفیت صفحه خیلی مهمه.
    ولی ممکن نیست فقط کیفیت صفحه باشه بدنه،قدرت باتری و قدرت وای فای و بلوتوث مهمه.
    مشخصات هر کدومو کامل بگید+قیمت تا بگم چیکار کنید.

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان ممنون میشم این لینک برید و منو راهنماییم کنید

اینجا اخرین پستم رو میزارم
    G901FD رو با حافظه 16 1320 قیمت دادن
    G901FD با حافظه 32 گیگ 1380 قیمت دادن
    به نظرتون خوبه ؟
    در ضمن دو تا مغازه دار گفتن نوت جدید داره میاد بیاد قیمت اینم کمتر میشه ایا این موضوع درسته ؟و اگر اره کی اون گوشی جدید به بازار میاد؟میخوام بدونم ارزش صبر کردن رو داره؟
    سلام.
    والا ۳۲ گیگ خیلی بهتره اونم با ۶۰ تومان تفاوت.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. برای خرید مموری microsd باید به نکته خاصی توجه کرد؟ یا هر مموری به گوشی میخوره؟ آیا ممکنه مموری بخرم و به گوشی نخوره و سازگار نباشه؟
    سلام.
    کارت مموری بستگی به حجم و سرعت انتقال اطلاعاتش ( که به کلاس معروفه) قیمتهای متفاوتی دارد.
    در مورد حجم که 4 و 8 و 16 و 32 و بالاتر که در بازار موجود است که بسته به استفاده تان میتوانی حجم مختلف را انتخاب کنی.
    در مورد کلاس هم که نشان دهنده سرعت انتقال اطلاعات است، توصیه میکنم حتما کلاس 10 را تهیه کنید که سرعت بالاتری دارد. کلاس را هم که یک عدد است داخل یک دایره روی خود مموری نوشته و یا اینکه روی جعبه اش مشخص شده.

اینکه مموری به گوشی بخورد هم بله در گوشی های جدید خیلی خیلی بعیده که یک کارت مموری به گوشی نخورد.

توصیه هم میکنم مموری را از موبایل فروشی ها نخری، چون معمولا به قیمت بالاتری میفروشند. در حالیکه شما میتوانی با مراجعه به فروشندگان قطعات کامپیوتری، به قیمت ارزانتر تهیه کنی.

10. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.
    کارت مموری بستگی به حجم و سرعت انتقال اطلاعاتش ( که به کلاس معروفه) قیمتهای متفاوتی دارد.
    در مورد حجم که 4 و 8 و 16 و 32 و بالاتر که در بازار موجود است که بسته به استفاده تان میتوانی حجم مختلف را انتخاب کنی.
    در مورد کلاس هم که نشان دهنده سرعت انتقال اطلاعات است، توصیه میکنم حتما کلاس 10 را تهیه کنید که سرعت بالاتری دارد. کلاس را هم که یک عدد است داخل یک دایره روی خود مموری نوشته و یا اینکه روی جعبه اش مشخص شده.

اینکه مموری به گوشی بخورد هم بله در گوشی های جدید خیلی خیلی بعیده که یک کارت مموری به گوشی نخورد.

توصیه هم میکنم مموری را از موبایل فروشی ها نخری، چون معمولا به قیمت بالاتری میفروشند. در حالیکه شما میتوانی با مراجعه به فروشندگان قطعات کامپیوتری، به قیمت ارزانتر تهیه کنی.
    الان فرمت مموری های جدید چیه؟ چه فرمتی باشه بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •