تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 497 از 515 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حال حاضر بهترين پيشنهاد من توي اينجا بطوري كه واسه پي سي هم مشكلي پيش نياد اينه....
    مدام بر دستور امام خميني به شوراي انتقلاب فرهنگي در اوايل انقلاب درباره عدم تفكيك تاييد كنيم....
    با استناد به فيلم انتقاد مقام معظم!رهبري از آقاي معين درباره اردوي دانشجو ها و تاييد غلط بودن تفكيك كلاس ها و ديوار كشيدن در بين كلاس ها و دانشگاه ج.اب موفقين اين طرح رو بديم... فيلم مورد دوم در سايت ها معروف ويديو هست....
    توجه داشته باشيد كه در اين فيلم به طور مشهود با جدا كردن كلاس هاي دختران و پسران(كه بگفته ايشون خواست همين آقايان در اوايل انتقلاب بوده) مخالفت شده.....پس نمي تونن به اسم طرح عفاف و حجاب يا هر چيز ديگه مغلطه كنند و بهمون تحميلش كنند.... اگه موافقيد بسم ا... از همين امروز در اين باره با دوستاي دانشجو و دانش آموزتون صحبت كنيد... همين كه سطح آگاهي در اين زمينه افزايش پيدا كنه اين طرح شكست مي خوره....
    حرفم سياسي بود اما چيزي خلاف جمهوري اسلامي نگفتم....
    خلاف نگفتی ولی اون علامت تعجب خودش 3 ماه حبس داره..
    -----
    جلف؟
    دیدین این دختر سیبیلو ها رو؟ چپ نیگا کنی..
    تو دانشگاهم که سهمیه بسیج میزنن میان دیگه..(البته دخترا رو نمیدونم میشه یا نه!)
    Last edited by Peji2010; 06-07-2011 at 13:41.

2. 2 کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اینا که واسه خودشون مردی شدن !! : دی

اما بدونِ شوخی ، یه بار سرِ کلاس ، یکی از همین دختر ها داشت کنفرانس میداد ، میگفت که من و خانواده ام با زیردریایی رفتیم در اعماق آب های جزیره ی کیش ! ( حالا فکر کنید دختره چه شکلی بود ؟ سیاه ! چاق ! خپل ! زشت ! عینکی ! سیبیلو !! )
    بعد من خیلی محترمانه گفتم : اما ایران 2 تا زیردریایی بیشتر نداره !
    اون هم یهو برگشت وسط کلاس صداش رو برد بالا گفت : امتحانش مجانیه ، بار آخرت باشه وسط حرفم میپری وسط !

رفقام هرکی دور و برم بود برگشت بهم گفت پَش شدی ممد ... : دی

حالا می رید دانشگاه وقتی دخترا مثل باباشاه میگن ostawdحالتون بهم می خوره.البته بعضیاشون می گن
    استاود.بگیو
    اینکه شما میگی بحثِ عشوه هست که بهتره بهش نپردازیم ! : دی
    اما جامعه ی ما کلا نسبت به دخترهای چادری بدبین هست ! اما توی کلاس ما 2 تا از دخترهای چادری هستن که وقتی آدم باهاشون صحبت میکنه با روی خوش جواب میدن و آدم توی ذهنش میگه جل الخالق !!
    ( البته کسی هم بهشون بی احترامی نمیکنه ... خاطرخواه هم زیاد دارن معمولا ! )

بحث چقدر منحرف شد ... : دی

4. 4 کاربر از 3alimx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeedkhaledian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خب بحث دختر پسر کافیه خودتون میرید دانشگاه میبینید چی خبره
    یه رشته کشوری برداریم ما باید کدوم رتبه رو برای انتخابش در نظر بگیریم؟؟

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها غصه نخورید راه برای ارتباطات پنهانی تو دانشگاه زیاده.اینو تجربه 2 ساله من میگه.در ضمن شما که بخاطر اینا که نمی خواید برید .میرید که درس بخونید؟ مگه نه ؟
    نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

-----
    جلف؟
    آره... اون که مشخصه اشتباه تایپی بود
    اگه از دخترای طرح سیبیل خوشتون میاد پیشنهاد می کنم دانشگاه خلیج فارس بوشهر رو انتخاب کنید....
    وای تا دوست دارین توش هست این تیپی....
    یه آقا پسری رو هم توی محوطه دانشگاه دیدم با چفیه و پیشونی بند و... بهم گیر داد چرا با تی شرت طرح دار اومدی تو محیط علمی ... جلب توجه می کنه.... گفتم نه بیشتر از شما... خلاصه یکی از بچه های انجمن اسلامی که می شناخت منو نجاتم داد... آخه من دانشجو نبودم شر می شد واسم....
    توی دانشکده ادبیات هم یه کافی شاپ کوچولو زده بودند بچه ها که حتی بین دختر پسرا هم جدا بود داخلش...(یه دیوار پیشساخته کوچیک) اونم به لطف برادران زدن تخته کردن فکر کنم... آخه یه مدت دعوا بود سرش... آخر سر هم بسته بود چند مدتی.... جاتون خالی می رفتیم اونجا کافی میکس و... میزدیم...
    یه بار هم چند هفته پیش منوچ خان(آقای متکی) اومده بودن خلیج... دوستم عکاسه رفته بود اونجا به اجبار... عکساشو نشون می داد گفت این یارو بهم گیر داده گفته چرا تا تی شرت اومدی.... نگاش کردم دیدم همون برادر خودمونه....
    تو اینجا هم می تونید ببینید این بردار عزیز رو که بنده بهش ارادت دارم...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 6 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

توی دانشکده ادبیات هم یه کافی شاپ کوچولو زده بودند بچه ها که حتی بین دختر پسرا هم جدا بود داخلش...(یه دیوار پیشساخته کوچیک) اونم به لطف برادران زدن تخته کردن فکر کنم... آخه یه مدت دعوا بود سرش... آخر سر هم بسته بود چند مدتی.... جاتون خالی می رفتیم اونجا کافی میکس و... میزدیم...
    کد:

نمیدونم بچه هایی که تهرانن فرهنگسرای بهمن رو میشناسن یا نه .... بوفه ی اونم یه محیط باز داشت برداشتن وسطش دیوار کشیدن ... یه طرف دخترا یه طرف پسرا ... سوژه خنده ایه

10. 4 کاربر از fmpr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

یه تاپیک دیگه هست برای دانشگاه که از الف تا .... رو گفته

این بحث هارو اونجا انجام بدید بهتره بزارین حداقل این تاپیک تا آخر تیر که بعضی بچه ها پزشکی دارن سرجاش بمونه : ))

12. 6 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

مارو باش گفتیم بزنیم دانشگاه شاهد شاید قبویل بشیم.... شرایط و مکانشو....
    دانشگاه شاهد:
    كليه متقاضيان تحصيل در رشته هاي تحصيلي دانشگاه شاهد، چنانچه مجاز به انتخاب رشته شده باشند، در صورت تمايل با در نظر داشتن شرايط و ضوابط اختصاصي دانشگاه به شرح ذيل، مي توانند نسبت به انتخاب رشته هاي تحصيلي اين دانشگاه، در اولويت هاي 1 تا 100 فرم انتخاب رشته خود اقدام نمايند.
    -1 اعتقاد و التزام عملي به اسلام و ولايت فقيه. 2- عامل بودن به فرايض ديني (نماز، روزه و ....). 3- رعايت كامل پوشش و شئونات اسلامي براي برادران و خواهران (اعتقاد و
    التزام عملي به چادر به عنوان حجاب برتر براي خواهران ضرو ري است ). تذكر: موارد فوق از شرايط اساسي و ملاك هاي پذيرش مي باشد و قبل از پذيرش نهايي در دانشگاه
    بررسي هاي لازم در اين زمينه توسط هسته گزينش دانشگاه بعمل خواهد آمد . بديهي است در صورت عدم احراز شرايط لازم توسط پذيرفته شدگان از آنان، در اين دانشگاه
    ثبت نام بعمل نخواهد آمد. 4- دانشجويان موظف به رعايت كامل ضوابط و مقررات اختصاصي و دستورالعمل هاي داخلي دانشگاه در طي دوران تحصيل مي باشند . 5- آدرس
    کد:
    : دانشگاه: آزادراه تهران – قم روبروي حرم مطهر امام خميني(ره). نشاني اينترنتي

14. 4 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

-----
    جلف؟
    من خونه یکی از فامیلامون چسبیده به شریف بیا نگاه کن فقط تریپ ها رو مخصوصا سال اولی ها رو ترکوندن!
    دختراش سیبیلاشون از پسرا کلفت تره . پسراش هم هنوز شلوار جین کشف نکردن!
    البته سال اولی ها نگرا نباشید قیافه هرکس سال اولش با اخرش فرق داره.
    پسرا سال به سال ابروها اب میشه.دخترا هم اول مانتو رو کشف می کنن بعد اونم اب میره!
    البته خودمم امسال میشم سال اولی .بعدا یک تاپیک هست اینجا توش بچه ها میگن از سال اول می تونین بریم اونجا بعد قبولی.
    به امید قبولی بچه های پی سی تو دانشگاه های مورد علاقشون

16. 6 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مارو باش گفتیم بزنیم دانشگاه شاهد شاید قبویل بشیم.... شرایط و مکانشو....
    دانشگاه شاهد:
    كليه متقاضيان تحصيل در رشته هاي تحصيلي دانشگاه شاهد، چنانچه مجاز به انتخاب رشته شده باشند، در صورت تمايل با در نظر داشتن شرايط و ضوابط اختصاصي دانشگاه به شرح ذيل، مي توانند نسبت به انتخاب رشته هاي تحصيلي اين دانشگاه، در اولويت هاي 1 تا 100 فرم انتخاب رشته خود اقدام نمايند.
    -1 اعتقاد و التزام عملي به اسلام و ولايت فقيه. 2- عامل بودن به فرايض ديني (نماز، روزه و ....). 3- رعايت كامل پوشش و شئونات اسلامي براي برادران و خواهران (اعتقاد و
    التزام عملي به چادر به عنوان حجاب برتر براي خواهران ضرو ري است ). تذكر: موارد فوق از شرايط اساسي و ملاك هاي پذيرش مي باشد و قبل از پذيرش نهايي در دانشگاه
    بررسي هاي لازم در اين زمينه توسط هسته گزينش دانشگاه بعمل خواهد آمد . بديهي است در صورت عدم احراز شرايط لازم توسط پذيرفته شدگان از آنان، در اين دانشگاه
    ثبت نام بعمل نخواهد آمد. 4- دانشجويان موظف به رعايت كامل ضوابط و مقررات اختصاصي و دستورالعمل هاي داخلي دانشگاه در طي دوران تحصيل مي باشند . 5- آدرس
    کد:
    : دانشگاه: آزادراه تهران – قم روبروي حرم مطهر امام خميني(ره). نشاني اينترنتي
    مگه نباید پدر اونایی که اونجا رو انتخاب می کنن شهیدی جانبازی چیزی باشه؟
    من که عادی هستم هم می تونم اونجا رو بزنم؟البته بند 2 رو هیچ وقت نمی تونم اجرا کنم ها راهی فرجی چیزی برای منم هست اونجا قبول کنن؟اخه دوستم پیششو یکی از این شاهدا می رفت (باباش رزمنده بود) می گفت نماز اجباری مدرسه رو کسی نمی ره .

---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

یه تاپیک دیگه هست برای دانشگاه که از الف تا .... رو گفته

این بحث هارو اونجا انجام بدید بهتره بزارین حداقل این تاپیک تا آخر تیر که بعضی بچه ها پزشکی دارن سرجاش بمونه : ))
    دقیقا!!صبر کنید ما کنکورای پزشکی مون رو هم بدیم !
    کسی حوصلش سر رفت بره تو اینجا چیزای خوبی داره البته قبلش یک تاپیک بود که حذف شد:
    کد:

--------
    (پیام بازرگانی)
    اینو گزاشتم روحیتون عوض شه!
    جای تاپیکئ نگاه کنید!
    کد:
    Last edited by avator20002000; 06-07-2011 at 16:49.

18. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •