خلاف نگفتی ولی اون علامت تعجب خودش 3 ماه حبس داره..
-----
جلف؟
دیدین این دختر سیبیلو ها رو؟چپ نیگا کنی..
تو دانشگاهم که سهمیه بسیج میزنن میان دیگه..(البته دخترا رو نمیدونم میشه یا نه!)
خلاف نگفتی ولی اون علامت تعجب خودش 3 ماه حبس داره..
-----
جلف؟
دیدین این دختر سیبیلو ها رو؟چپ نیگا کنی..
تو دانشگاهم که سهمیه بسیج میزنن میان دیگه..(البته دخترا رو نمیدونم میشه یا نه!)
Last edited by Peji2010; 06-07-2011 at 13:41.
اینا که واسه خودشون مردی شدن !! : دی
اما بدونِ شوخی ، یه بار سرِ کلاس ، یکی از همین دختر ها داشت کنفرانس میداد ، میگفت که من و خانواده ام با زیردریایی رفتیم در اعماق آب های جزیره ی کیش ! ( حالا فکر کنید دختره چه شکلی بود ؟ سیاه ! چاق ! خپل ! زشت ! عینکی ! سیبیلو !! )
بعد من خیلی محترمانه گفتم : اما ایران 2 تا زیردریایی بیشتر نداره !
اون هم یهو برگشت وسط کلاس صداش رو برد بالا گفت : امتحانش مجانیه ، بار آخرت باشه وسط حرفم میپری وسط !
رفقام هرکی دور و برم بود برگشت بهم گفت پَش شدی ممد ... : دی
اینکه شما میگی بحثِ عشوه هست که بهتره بهش نپردازیم ! : دی
اما جامعه ی ما کلا نسبت به دخترهای چادری بدبین هست ! اما توی کلاس ما 2 تا از دخترهای چادری هستن که وقتی آدم باهاشون صحبت میکنه با روی خوش جواب میدن و آدم توی ذهنش میگه جل الخالق !!
( البته کسی هم بهشون بی احترامی نمیکنه ... خاطرخواه هم زیاد دارن معمولا ! )
بحث چقدر منحرف شد ... : دی
خب بحث دختر پسر کافیه خودتون میرید دانشگاه میبینید چی خبره
یه رشته کشوری برداریم ما باید کدوم رتبه رو برای انتخابش در نظر بگیریم؟؟
نه![]()
آره... اون که مشخصه اشتباه تایپی بود
اگه از دخترای طرح سیبیل خوشتون میاد پیشنهاد می کنم دانشگاه خلیج فارس بوشهر رو انتخاب کنید....
وای تا دوست دارین توش هست این تیپی....
یه آقا پسری رو هم توی محوطه دانشگاه دیدم با چفیه و پیشونی بند و... بهم گیر داد چرا با تی شرت طرح دار اومدی تو محیط علمی ... جلب توجه می کنه....گفتم نه بیشتر از شما... خلاصه یکی از بچه های انجمن اسلامی که می شناخت منو نجاتم داد... آخه من دانشجو نبودم شر می شد واسم....
توی دانشکده ادبیات هم یه کافی شاپ کوچولو زده بودند بچه ها که حتی بین دختر پسرا هم جدا بود داخلش...(یه دیوار پیشساخته کوچیک) اونم به لطف برادران زدن تخته کردن فکر کنم... آخه یه مدت دعوا بود سرش... آخر سر هم بسته بود چند مدتی....جاتون خالی می رفتیم اونجا کافی میکس و... میزدیم...
یه بار هم چند هفته پیش منوچ خان(آقای متکی) اومده بودن خلیج... دوستم عکاسه رفته بود اونجا به اجبار... عکساشو نشون می داد گفت این یارو بهم گیر داده گفته چرا تا تی شرت اومدی.... نگاش کردم دیدم همون برادر خودمونه....
تو اینجا هم می تونید ببینید این بردار عزیز رو که بنده بهش ارادت دارم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم بچه هایی که تهرانن فرهنگسرای بهمن رو میشناسن یا نه ....بوفه ی اونم یه محیط باز داشت برداشتن وسطش دیوار کشیدن ... یه طرف دخترا یه طرف پسرا ... سوژه خنده ایه
![]()
یه تاپیک دیگه هست برای دانشگاه که از الف تا .... رو گفته
این بحث هارو اونجا انجام بدید بهتره بزارین حداقل این تاپیک تا آخر تیر که بعضی بچه ها پزشکی دارن سرجاش بمونه : ))
مارو باش گفتیم بزنیم دانشگاه شاهد شاید قبویل بشیم.... شرایط و مکانشو....
دانشگاه شاهد:
كليه متقاضيان تحصيل در رشته هاي تحصيلي دانشگاه شاهد، چنانچه مجاز به انتخاب رشته شده باشند، در صورت تمايل با در نظر داشتن شرايط و ضوابط اختصاصي دانشگاه به شرح ذيل، مي توانند نسبت به انتخاب رشته هاي تحصيلي اين دانشگاه، در اولويت هاي 1 تا 100 فرم انتخاب رشته خود اقدام نمايند.
-1 اعتقاد و التزام عملي به اسلام و ولايت فقيه. 2- عامل بودن به فرايض ديني (نماز، روزه و ....). 3- رعايت كامل پوشش و شئونات اسلامي براي برادران و خواهران (اعتقاد و
التزام عملي به چادر به عنوان حجاب برتر براي خواهران ضرو ري است ). تذكر: موارد فوق از شرايط اساسي و ملاك هاي پذيرش مي باشد و قبل از پذيرش نهايي در دانشگاه
بررسي هاي لازم در اين زمينه توسط هسته گزينش دانشگاه بعمل خواهد آمد . بديهي است در صورت عدم احراز شرايط لازم توسط پذيرفته شدگان از آنان، در اين دانشگاه
ثبت نام بعمل نخواهد آمد. 4- دانشجويان موظف به رعايت كامل ضوابط و مقررات اختصاصي و دستورالعمل هاي داخلي دانشگاه در طي دوران تحصيل مي باشند . 5- آدرس
: دانشگاه: آزادراه تهران – قم روبروي حرم مطهر امام خميني(ره). نشاني اينترنتيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خونه یکی از فامیلامون چسبیده به شریف بیا نگاه کن فقط تریپ ها رو مخصوصا سال اولی ها رو ترکوندن!
دختراش سیبیلاشون از پسرا کلفت تره . پسراش هم هنوز شلوار جین کشف نکردن!
البته سال اولی ها نگرا نباشید قیافه هرکس سال اولش با اخرش فرق داره.
پسرا سال به سال ابروها اب میشه.دخترا هم اول مانتو رو کشف می کنن بعد اونم اب میره!
البته خودمم امسال میشم سال اولی .بعدا یک تاپیک هست اینجا توش بچه ها میگن از سال اول می تونین بریم اونجا بعد قبولی.
به امید قبولی بچه های پی سی تو دانشگاه های مورد علاقشون![]()
مگه نباید پدر اونایی که اونجا رو انتخاب می کنن شهیدی جانبازی چیزی باشه؟
من که عادی هستم هم می تونم اونجا رو بزنم؟البته بند 2 رو هیچ وقت نمی تونم اجرا کنم هاراهی فرجی چیزی برای منم هست اونجا قبول کنن؟اخه دوستم پیششو یکی از این شاهدا می رفت (باباش رزمنده بود) می گفت نماز اجباری مدرسه رو کسی نمی ره .
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
دقیقا!!صبر کنید ما کنکورای پزشکی مون رو هم بدیم !
کسی حوصلش سر رفت بره تو اینجا چیزای خوبی داره البته قبلش یک تاپیک بود که حذف شد:
--------
(پیام بازرگانی)
اینو گزاشتم روحیتون عوض شه!
جای تاپیکئ نگاه کنید!
Last edited by avator20002000; 06-07-2011 at 16:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)