تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 1124 اولاول ... 397447487493494495496497498499500501507547597997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

256
    داشتم حال می کردما

اشکال نداره منم شدم مثل شما

رفتم آسیا تک ببینم قیمت ها چطوریه یارو می گفت از سایت ثبت نام نکنی که دیر برات وصل می شه و مثال یکی رو آورد فکر کنم منظورش همین دوستمون تو این تاپیک بود
    بله اون منظورش من بوده ... خوب هم اذیتم کرد و در نهایت بهم گفت باید میامدی اینجا پول میدادی میدونی چرا چون 15 تومن به جیب میزدم ( البته هیچ وقت حضوری نرفتم پیشش همیشه با تلفن باهاش در تماس بودم)... من هم بعد از شکایت در بخش امور استانها از طریق تماس تلفنی با نمایندگی تهران با کلی معذرت خواهی از من بخاطر این نماینده شرور گفت که خودم همین الان شماره پورت را برای مخابراتت می فرستم که کمتر از 1 ساعت بعد adsl وصل شد. ( این نماینده شماره تلفنی بهم داد و گفت هر وقت مشکل داشتی این شماره مخصوص فرستادن پورت به مخابرات های استان در کمتر از 1 ساعت است)

اما شما اگر خواستی بیای آسیاتک اول بعد از اینکه مطمئن شدی که پورتت مخابرات قطع کرد و چراغ adsl چشمک زن ( یا خاموش) شد، میری توی پنل crm آسیاتک ثبت نام میکنی (crm.asiatech.ir) و بعد باهات تماس میگیرن ( تا اینجا هیچ پولی شما واریز نمیکنید) بعد از ثبت نام از طریق تلفن همه چی رو خودت میفهمی ... اون وقت 3 الی 5 روز صبر کن اگر وصل نشد این شماره را بهت میدم تا بالافاصله وصل شه

البته میتونی مستقیم هم زنگ بزنی و اون مراحل ثبت نام را که گفتم نکنی (شماره تلفن 021-82144000) و با بخش ثبت نام ارتباط برقرار کنی و اونجا مراحلت را انجام دهی

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

برا شما چیز پی ان وصل میشه؟

داره خودمونی میشه behnam.ps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض چگونه کیفیت سرویس ADSL خود را بالا ببریم؟

دوستان مقاله ای در سایت نیازمندی های کرمانشاه قرار گرفته که مطالب خوبی در زمینه اینترنت adsl و راه های بهبود سرعت اینترنت و دلالیل افت سرعت رو دربر میگیره ، به لینک زیر مراجعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

فکر کنم رئیس جمهور فعلی داره میره اینا دارن گند میزنن توی قیمت همه چی ... داشتیم از قیمتای فعلی اینترنت سکته میکردیم که دوباره بردن روش ! اینم ترفند جدیدشونه که کم کم اینترنت ملی رو رایج کنن

5. 2 کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر کنم رئیس جمهور فعلی داره میره اینا دارن گند میزنن توی قیمت همه چی ... داشتیم از قیمتای فعلی اینترنت سکته میکردیم که دوباره بردن روش ! اینم ترفند جدیدشونه که کم کم اینترنت ملی رو رایج کنن
    البته درست همینه دیگه! تا وقتی سواری بدی طرف سواره و پیاده نمیشه!

وقتی میشه مشکل نقدینگی تو یه بخش رو با افزایش قیمت حل کرد و خریدار هم به جای کم شدن بیشتر میشه با وجود گرونی(!) چرا باید به فکر راه های علمی و منطقی برای حل مشکلات بود؟

خیلی راحت میری تو تلویزیون اعلام میکنی از فردا فلان چیز 80 درصد گرون میشه! تموم شد ...مشکلات حل شدند!!!

30ساله میگن صنعت خودرو مشکل داره باید شفاف بشه و این قیمتی نیست که تموم بشه برای خودرو های داخلی و نتیجش؟ پراید میشه 14میلیون!

از اون ماشین خوشگلا هم چیزی نمیدونم ولی خلی گرونه

7. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

یک روز صبح در کشور آلمانمردمی که برای خرید شیر آمده بودند ، در کمال تعجب دیدند شیری که تا دیروز 1 یورو فروخته میشد ، امروز 1.5 یورو عرضه میشود . هیچ کس سرو صدا و اغتشاشی نکرد اما ، هیچ کس هم شیر نخرید. بطری های شیر به کارخانه مرجوع شد و همان شب آنگلا مرکل از تلویزیون رسمی آلمان بصورت زنده از مردمان کشورش بابت این گرانی عذر خواهی کرد و از فردا شیر دوباره به قیمت 1 یورو توزیع شد.یک روز صبح در کشور ايرانمردمی که برای خرید شیر آمده بودند ، در کمال تعجب دیدند شیری که تا دیروز 350 تومان فروخته میشد ، امروز 750 تومان عرضه میشود . همه سر و صدا و اغتشاشی كردند اما ، همه هم شیر خریدند وحتي از نياز روزانه نيز بيشتر خريدند !!! پاكت های شیر به کارخانه مرجوع نشد و همه به فروش رسيد حتي در بازار ناياب نيز شد و فرداي همان روز مجددا قيمت شير افزايش پيدا كرد و به 1350 تومان رسيد و همچنان مردم خريدند و كسي هم عذرخواهي نكرد و شير نيز توزيع شد ... سازندگان خودرو هم که این داستان رو دیدن گفتن خب ما هم قیمتها رو بالا می بریم مگه ما جیبمون کوچیکه پول مفت توش جا نمیشه .... حالا شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنت هم همین برنامه رو دارن

9. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

البته درست همینه دیگه! تا وقتی سواری بدی طرف سواره و پیاده نمیشه!

وقتی میشه مشکل نقدینگی تو یه بخش رو با افزایش قیمت حل کرد و خریدار هم به جای کم شدن بیشتر میشه با وجود گرونی(!) چرا باید به فکر راه های علمی و منطقی برای حل مشکلات بود؟

خیلی راحت میری تو تلویزیون اعلام میکنی از فردا فلان چیز 80 درصد گرون میشه! تموم شد ...مشکلات حل شدند!!!

30ساله میگن صنعت خودرو مشکل داره باید شفاف بشه و این قیمتی نیست که تموم بشه برای خودرو های داخلی و نتیجش؟ پراید میشه 14میلیون!

از اون ماشین خوشگلا هم چیزی نمیدونم ولی خلی گرونه
    خوش به حالمون ... با این جور ارائه خدمات با قیمت مناسب و منطقی بایدم انتظار پیشرفت ازمون داشته باشن

11. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوش به حالمون ... با این جور ارائه خدمات با قیمت مناسب و منطقی بایدم انتظار پیشرفت ازمون داشته باشن
    تنها انتظار اونا اینه که مثل بچه های خوب فقط زنده بمونیم!

فیلم ماتریکس رو که دیدید؟

نقش ادمایی جامعه ماتریکس الان دقیقاً مثل ماست! بودنمون برای اینه که یه عده دارن استفاده میکنن ازمون ... در این نوع تفکر پیشرفت معنی نداره...

13. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

تنها انتظار اونا اینه که مثل بچه های خوب فقط زنده بمونیم!

فیلم ماتریکس رو که دیدید؟

نقش ادمایی جامعه ماتریکس الان دقیقاً مثل ماست! بودنمون برای اینه که یه عده دارن استفاده میکنن ازمون ... در این نوع تفکر پیشرفت معنی نداره...
    بله.اتفاقاً مثال خوبیه.در استفاده کردن که شکی نیست اما اینی که انتظار پیشرفت هم ازمون داشته باشن دیگه آدم میخواد بشه !

15. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کره شمالی منتظر باش که داریم بهت می رسیم

17. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •