این 2 تا سایت واسه دانلود فیلم 720P
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این 2 تا سایت واسه دانلود فیلم 720P
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از من هم دیشب 140 مگ کم کرد ..تازه من تا 6:40 گزاشته بودم...از دوستم هم 50 مگ کم کرد..
کلا بعضی موقعها قاطی میکنه کیلویی از این و اون کم میکنه![]()
اینم آخرین تستم با 256 پارس...
1-با چیز پی ان
2-بی چیز پی ان (کویت)
3-بی چیز پی ان(باکو)
اینم دانلودم!
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
همین الان دارم میرم سرویس 1مگ بگیرم!
تا شب تست هام با اون سرویس رو هم اینجا میزارم!![]()
Last edited by Masoud-Susa; 19-03-2011 at 17:35.
فکر نکن سرویس یک مگ بگیری دو مگ دانلود میده بهتهمینه سرعتش
دوستان الان یک هفته بود که سرویس 128 پارس آنلاین برام گند زده بود سرعت از 5 و 6 بالات نمیرفت!!!
اما از امروز ظهر به حد عالی خودش رسیده و شده 150!!!!
کلا پارس آنلاین زیاد نویز داره!!!!!!
دوستان این محدودیت حجمی فقط برای دریافته؟یعنی اگه یه فایلو آپلود کنم کم نمیشه؟
سلام دوستان اگه حتی 0شده باشه حجم اینترنتتون تو 13روز می تونم 24ساعته دانلود داشته باشم یا حتما باید شارز کنم؟البته من زاهدانم همه شهرا این طرح هست؟
هم دریافت و هم ارسال فرقی نداره هر دو حجم رو کم میکنه
شاید تو عید سرعت همه رو واقعی کردن!
+
سرویس قبلیم یه هفته ازش مونده بود.
(البته الان هنوز هم رو همون سرویس 256 هستم چون هنوز ترافیکش رو تموم نکردم!0.5 گیگ داره)!
بعد از اتمام حجم میره رو سرویس جدید...
1 مگ سه ماهه گرفتم + 30 روز هدیه!
به نظر من که ارزشش رو داشت!![]()
سلام بر دوستان عزیز من سرویس 1 مگ از پارس انلاین خریدم الان 7 روز ازش گذشته امامن در طول روز که سرعت بالای 128 دانلود دارم اما در ساعت 12 شب سرعت روبه پاین حرکت می کند تا اینکه سرساعت انگار تنظیم کرده با شن پهنای باندم به 128 می رسه و سرعت دانلود هم روی 17 ثابت به نمایندگی شهرم هم گفتم اهواز اما اینا میگن که مشکل شمارا تهران حل میکند چند شب تماس گرفتم پیچوندن ... شما ازین مشکل ها نداشتین راهنماهی کنید ممنون
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)