تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 497 از 500 اولاول ... 397447487493494495496497498499500 آخرآخر
نمايش نتايج 4,961 به 4,970 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من چند وقتيه دنبال يه سيستم قوي از برند اپل هستم. استفادم خيلي زياده و كارام بيشتر اهنگ سازي (cubass . Fl و برنامه هاي مسترينگ ...) برنامه نويسي ( virsual . Net . Silverlight و..) همچنين كاراي روزمره مثل حسابداري . وب . مديا و گاهي اوغات game هم استفاده دارم. من بين imac و macbook pro موندم ملاكم حمل نيست ولي ميخوام بدونم اگه اي مك به فرض با ٦ تومن يه سيستم قوي ميتونم بگيرم همون پول رو به مك بوك پرو بدم قويترش رو بهم ميدن كه برام به صرفه باشه يا نه فرقي نميكنه؟
    و دوم اينكه پرفورمنس كدوم بيشتره ايمك يا مك بوك پرو؟
    اينا حداقل تا ٣ سال جواب كار من هستن؟ كه بعدش اگه مشكلي پيش اوم. ارتقا بدم
    تا ٧ ميليون بيشتر هم هزينه ميكنم ولي چيزي ميخوام كه به هيچ عنوان از لحاظ سخت افزاري در مقابل كارام كم نياره
    ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
    100% imac از macbook pro قوی تره
    کلا بیس کلاک cpu قوی ترین imac روی 3.4 ـه در حالی که قوی ترین مک بوک پرو، 2.5 (در مدل امسال) یا 2.3 (در مدل سال پیش) هست
    گرفیک قوی ترین imac هم gtx 775 هست که بسیار قوی تر از گرافیک gt 750m مک بوک پرو است
    تنها قسمت هایی که مک بوک پرو نسبت به imac برتری دارد، حافظه فلش ssd 512 Gb که بسیار سریع تر از حافظه 1 TB hdd آی مک ـه. و رم 16 gb مک بوک پرو در مقابل رم 8gb imac
    اگه گیم مهم نیست، به نظر من مک بوک پرو بهتره. چون رم بیشتر و حافظه سریع تری داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ممنون اين مدلاي imac new كه cpu نسل ٤ اينتل روشون هست يكي از قويترين مدلاشو اگه بگيرم تا چند سال جواب گوي من هست؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت pardis25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    من برای یرنامه نویسی ios میخوام لب تاپ اپل بگیرم اما شناخت کافی ندارم میخوام بدونم با بودجه حداکثر 6 میلیون تومان کدوم مدل بهترین انتخابه ؟ در ضمن میخوام حداقل مشخصات زیر رو داشته باشه :
    - پردازنده Intel Core i5 Haswell
    - فرکانسش هرچه بالاتر بهتر
    - هارد حداقل 256G SSD
    - صفحه نمایش ترجیحا 15 اینچ در غیر این صورت 13
    - رزولوشن بالا
    - RAM 8G

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    اگر ۱۵ اینچی میخوای این مدل خوبیه mgxa2
    مشخصات فیزیکی:ابعاد: 18 × 247 × 359 میلی‌متر - وزن: 2.02 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i7 2.20GHz up to 3.40 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: 256 گیگابایت - نوع: SSD - مشخصات: Flash Storage
    پردازنده گرافیکی:Intel Iris Pro Graphics
    صفحه نمایش:15.4 اینچ از نوع IPS LCD با دقت 2880x1800
    امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi HDMI Port Thunderbolt Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Apple Mac OS
    اگر ۱۳ اینچی میخوای مدل mgx72-82-92 هم کار شما رو را میندازه و تفاوت قیمت این مدل ها روی هارد دیسک هست
    mgx72 با ۴۲۰۰ و همین جور ۵۰۰ تومن اضافه میشه...مثلا ۸۲ با قیمت ۴۸۰۰ هست و ....

5. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت pardis25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    ممنون از جوابتون . منظورتون از اینکه این مدل فاقد درایو نوری هست چیه ؟ یعنی dvd نمیخوره ؟ در ضمن اگه فروشگاه معتبری میشناسید ممنون میشم بگید.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

این لپتاپ ها بقدری باریک هستند که جا برای دیودی نیست...البته دیودی کلا منسوخ شده ولی اگر نیاز دارید میتوانید دیودی داریو اکسترنال نهیه کنید ...من از ال دیجیتال خریدم..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده به امید خدا تصمیم دارم "مک بوک پرو رتینا mgx82 "رو خریداری کنم ولی یه مقدار راهنمایی میخواستم از خدمتتون

۱-ایا برای بار اول که میخوام لپتاپ رو شارژ کنم همین که ۱۰۰٪ شد از برق جدا کنم یا اجازه بدم بیشتر تو برق بمونه؟

۲-از اونجایی که میخوام لپتاپ اکثرا به شارژر متصل باشه و از طرفی با مطالعه مطالب مربوط به چگونگی نگهداری باتری مک بوک متوجه شدم باید حداقل ۱روز در هفته از باتری دستگاه استفاده کنم،حالا با دونستن این موارد ایا میتونم بلافاصله بعد از خرید دستگاه،این کار و روند رو انجام بدم(یعنی بلافاصله بعد از خرید دستگاه رو به برق وصل کنم و اجازه بدم متصل به برق باقی بمونه) یا اینکه باید تا چند روز اول خریدم به شکل عادی از باتری لپتاپ استفاده کنم و بعد از چند روز دستگاه رو به شکل دائمی به برق وصل کنم(منظورم از دائمی همون ۶روز در هفته هست)؟ نمیدونم موفق شدم منظورمو درست بیان کنم یا نه؟!

۳-میخوام برای لپتاپم این کیس رو تهیه کنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکلی که نداره؟ (البته به احتمال زیاد یک کول پد هم تهیه خواهم کرد تا مشکلی از نظر حرارت پیش نیاد.)

۴-ایا نیاز به خرید محافظ صفحه نمایش هست؟(اگرچه خودم خیلی مایل نیستم)

۵-ایا خرید این محافظ برای ترک پد و اطرافش توصیه میشه؟

۶-آیا در مورد مک بوک ها هم بحث پارت نامبر مطرح هست یا نه؟

۷-ایا روی جعبه دقیقا مدل mgx82 نوشته شده یا اینکه نوشته نشده و فقط مشخصات دستگاه بیان شده که باید روی این مشخصات دقت کنم که مدل اشتباهی نگیرم؟

با سپاس

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    ۱-ایا برای بار اول که میخوام لپتاپ رو شارژ کنم همین که ۱۰۰٪ شد از برق جدا کنم یا اجازه بدم بیشتر تو برق بمونه؟
    شما هر درصدی بود استغاده کن رسید ب زیر ۲۰ درصد بزن ب شارژ
    ۲-از اونجایی که میخوام لپتاپ اکثرا به شارژر متصل باشه و از طرفی با مطالعه مطالب مربوط به چگونگی نگهداری باتری مک بوک متوجه شدم باید حداقل ۱روز در هفته از باتری دستگاه استفاده کنم،حالا با دونستن این موارد ایا میتونم بلافاصله بعد از خرید دستگاه،این کار و روند رو انجام بدم(یعنی بلافاصله بعد از خرید دستگاه رو به برق وصل کنم و اجازه بدم متصل به برق باقی بمونه) یا اینکه باید تا چند روز اول خریدم به شکل عادی از باتری لپتاپ استفاده کنم و بعد از چند روز دستگاه رو به شکل دائمی به برق وصل کنم(منظورم از دائمی همون ۶روز در هفته هست)؟ نمیدونم موفق شدم منظورمو درست بیان کنم یا نه؟!
    بببیند شما هر جور از باطری استفاده کنی ۱۰۰۰ سیکل با کیفیت اولیه میره یعنی چیزی حدود ۴ سال!!! خیلی حساس نباشید روی اینجور مساعل
    ۳-میخوام برای لپتاپم این کیس رو تهیه کنم:
    مشکلی که نداره؟ (البته به احتمال زیاد یک کول پد هم تهیه خواهم کرد تا مشکلی از نظر حرارت پیش نیاد.)

۴-ایا نیاز به خرید محافظ صفحه نمایش هست؟(اگرچه خودم خیلی مایل نیستم)

۵-ایا خرید این محافظ برای ترک پد و اطرافش توصیه میشه؟
    اگر دستگاه قرار تو محیط صنعتی و کثیف استفاده بشه بله و در غیر این صورت خبر
    ۶-آیا در مورد مک بوک ها هم بحث پارت نامبر مطرح هست یا نه؟
    پارت نامبر یعنی اپل استوری که دستگاه در انجا فروخته شده معمولا توی ایران هنگ کنگ زیاد هست هیج فرقی هم با هم ندارن فقط ممکنه دوشاخه شارژ ها فرق بکنه که با تبدیل حل میشه
    ۷-ایا روی جعبه دقیقا مدل mgx82 نوشته شده یا اینکه نوشته نشده و فقط مشخصات دستگاه بیان شده که باید روی این مشخصات دقت کنم که مدل اشتباهی نگیرم؟
    بله پشت کارتن نوشته شده

10. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

عرض سلام و خسته نباشید
    یکی از دوستام مخواد لپ تاپ بخره،واسه ی کارای روزمرش همین فیلم دیدن و وبگردی و اینطور کارا...کارای سنگین و نرم افزار های عجیب غریب هم نمیخواد
    نهایتا نرم افزار های مهدنسی سبک مث MSProject و متلب و ورد و اینارو میخواد باز کنه!
    اولا این نرم افزار های دمه دستی که معمولا تو ویندوز هستن توی لپ تاپای اپل هستن؟؟ آیا ورد (یا مشابه ورد در مکینتاش) فارسی رو به طور کامل پشتیبانی میکنه؟

با توجه به استفاده ی عادی دوستم،و سایز صفحه 13 اینچی که میخواد چه مدلی رو بگیره بهتره؟قیمت مد نظر نیس میخواد یه چیزی اندازه کارش بگیره نه گرونتر نه ارزون تر

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اولا این نرم افزار های دمه دستی که معمولا تو ویندوز هستن توی لپ تاپای اپل هستن؟؟ آیا ورد (یا مشابه ورد در مکینتاش) فارسی رو به طور کامل پشتیبانی میکنه؟
    بله هستن..تمامی نرم افزار های معروف نسخه مک دارند مثل فتوشاپ و.....اپل مجموعه ای ورک داره که مثل افیس هست..فارسی هم ساپورنت میکنه
    توجه به استفاده ی عادی دوستم،و سایز صفحه 13 اینچی که میخواد چه مدلی رو بگیره بهتره؟قیمت مد نظر نیس میخواد یه چیزی اندازه کارش بگیره نه گرونتر نه ارزون تر
    مک بوک ایر ۷۶۰ میتونه بگیره مک بوک پرو mgx72 هم میتونه مک بوک پرو صفحه نمایش فوق العاده رتینا داره و رم هم ۸ گیگ هست...
    قیمت ایر ۳.۲ قیمت پرو ۴.۲ هست

13. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •